Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@23:43:20 GMT

ترفندهای عروس20ساله برای سرکیسه کردان کاسب های مشهد

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۴۹۶۲

آفتاب‌‌نیوز :

حکایت عجیب این عروس ۲۰ ساله، از چند ماه قبل در کوی طلاب مشهد، هنگامی دهان به دهان پیچید که خرید پوشاک با رسیدهای جعلی، فروشندگان اینترنتی کالا را غافلگیر کرد. فروشندگان کالا با مشاهده تصویر سررسید با تراکنش موفق (اسکرین شات) کالای خریداری شده را برای مشتری جوان خود با پیک یا تاکسی اینترنتی ارسال می کردند اما بعد از گذشت ۲۴ ساعت از ماجرای تحویل کالا تازه متوجه می شدند که در دام یک شیاد حرفه ای گرفتار شده اند و تصویر رسید با نرم افزارهای کارت به کارت بانکی، جعلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال افزایش کلاهبرداری با این شگرد در فضای مجازی، شکایت فروشندگان اینترنتی از عامل این کلاهبرداری ها آغاز شد.

مقام قضایی با مطالعه اظهارات شاکیان و براساس تجربه قضایی، بلافاصله دستور داد تا شگرد و شیوه خرید کالا با رسیدهای جعلی به دیگر فروشندگان اینترنتی اطلاع رسانی شود و تحقیقات پلیسی نیز به شیوه غیرمحسوس ادامه یابد.

این گونه بود که تعدادی از مالباختگان چگونگی کلاهبرداری با رسیدهای جعلی را برای دیگر همکارانشان بازگو کردند. از سوی دیگر رصدهای اطلاعاتی توسط افسران کارآزموده، ادامه یافت. هنوز مدت زیادی از این ماجرا نگذشته بود که یکی از فروشندگان پوشاک اینترنتی در خیابان وحید (دریای اول) مبلغ ۵۰۰ هزار تومان رسید خرید کالا از طریق اپلیکیشن های بانکی را دریافت کرد اما وجه آن به حساب بانکی او واریز نشد.

این زن که طبق آموزش های ارائه شده، فهمیده بود عامل کلاهبرداری با رسیدهای جعلی، دام دیگری برای او پهن کرده است، نقشه ماهرانه ای را برای به دام انداختن کلاهبردار طرح کرد. او در حالی که نقشه خود را برای همسایگان و دیگر شاکیان بازگو می کرد از زن جوان خریدار خواست برای دریافت کالا به منزلش برود چرا که او به پیک یا تاکسی اینترنتی دسترسی نداشت!

زن ۲۰ ساله هم که هیچ گاه تصور نمی کرد در دام زرنگ تر از خودش بیفتد، تاکسی اینترنتی را به صورت ساعتی اجاره کرد و تا نزدیکی منزل فروشنده کالا رفت اما هنوز یک خیابان تا مقصد نهایی باقی مانده بود که فکر دیگری به ذهنش رسید. زن جوان برای آن که شناسایی نشود از راننده تاکسی اینترنتی خواست در گوشه خیابان توقف کند سپس با بیان این موضوع که با پسر صاحبخانه اش اختلاف دارد به او گفت: من قبلا در این منطقه مستاجر بودم اما با پسر صاحبخانه ام به خاطر برخی مسائل اخلاقی اختلاف دارم و نمی خواهم او مرا ببیند در عین حال چند تکه پوشاک خریده ام که باید از صاحبخانه تحویل بگیرم!

او گفت: من با صاحبخانه هماهنگ کرده ام! اگر شما چند تکه پوشاک را برای من تحویل بگیرید درحق من لطف کرده اید! به گزارش اختصاصی خراسان، راننده بی گناه و بی خبر از ماجرا هم از خودرو پیاده شد و به طرف منزل مورد اشاره مسافرش حرکت کرد اما وقتی زنگ منزل را به صدا درآورد و تقاضای پوشاک کرد ناگهان چند زن از گوشه و کنار خیابان بیرون ریختند و او را در میان حیرت و شوک به محاصره درآوردند! مرد راننده هر چه فریاد می زد که او را اشتباه گرفته اند و بی گناه است، هیچ فایده ای نداشت و نمی توانست از چنگ زنان خشمگین بگریزد!

اما در همان حال فریاد کشید زنی که در خیابان اطراف و درون خودروام نشسته مرا برای تحویل گرفتن لباس ها فرستاده است، چند تن از زنان محله با شنیدن این ماجرا به خیابان مد نظر راننده رفتند و بر سر زن ۲۰ ساله آوار شدند. آنان هر دو نفر را در همان محل نگه داشتند و با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتند. چند دقیقه بعد نیروهای گشت کلانتری که خبر درگیری و نزاع را از بی سیم پلیس شنیده بودند عازم خیابان وحید شدند و مرد راننده را به همراه زن جوان به کلانتری میرزاکوچک خان هدایت کردند.

آن جا وقتی ماجرای رسیدهای جعلی به میان آمد، این پرونده وارد مرحله جدیدی شد و در دایره اطلاعات مورد رسیدگی قرار گرفت. با بررسی گوشی تلفن زن ۲۰ ساله مشخص شد که او عامل ارسال رسیدهای جعلی است و راننده تاکسی اینترنتی گناهی ندارد! به همین دلیل به دستور قاضی جعفری، راننده بدون قید و شرط آزاد شد اما زن جوان در شعبه ۴۰۷ دادسرای عمومی و انقلاب زیر رگبار سوالات فنی و تخصصی قرار گرفت. زن ۲۰ ساله که تصور نمی کرد به همین راحتی در چنگ عدالت گرفتار شود وقتی فهمید که دیگر داستان های ساختگی اش برای مقام قضایی رنگی ندارد به چهار فقره کلاهبرداری از طریق رسیدهای جعلی اعتراف کرد. او که مدعی بود بسیار از این کار مجرمانه پشیمان است به قاضی محمدرضا جعفری گفت: من ناخواسته اشتباه کردم و دیگر این کار را تکرار نمی کنم!

قاضی پس از دقت در گفتار و رفتار زن جوان، دریافت که ماجراهای زیادی را در لابه لای گفتارش پنهان می کند و احتمالا جرایم بیشتری مرتکب شده است به همین دلیل او را با صدور قرار قانونی روانه زندان کرد و از سوی دیگر دستور داد تا گوشی تلفن همراه متهم توسط افسران اطلاعات مورد بررسی های دقیق قرار گیرد. هنگامی که اطلاعات گوشی متهم مورد بازبینی های پلیسی قرار گرفت ماجراهای تکان دهنده دیگری نیز لو رفت و مشخص شد که او از حدود ۲۶ نفر دیگر هم با همین شیوه کلاهبرداری کرده است! بنابراین متهم دوباره در شعبه ۴۰۷ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد مورد بازجویی های تخصصی قرار گرفت.

او که دیگر همه ابعاد پرونده اش را لو رفته می دید به ناچار لب به اعتراف گشود و زوایای تاریک پرونده اش را فاش کرد. این زن ۲۰ ساله گفت: شش سال قبل به عقد جوانی درآمدم که بعد فهمیدم در ازدواجم اشتباه کرده ام و او مرد زندگی نیست این بود که از این ازدواج پشیمان شدم و راه خلاف را در پیش گرفتم. یک روز با راهنمایی یکی از دوستانم نرم افزاری را روی گوشی تلفنم نصب کردم و به خریدهای اینترنتی با رسیدهای جعلی روی آوردم! حتی کرایه خودروها را نیز با رسیدهای جعلی می پرداختم و با نشان دادن تصویر تراکنش موفق و شماره حساب و تاریخ و ساعت واریز وجه از خودرو پیاده می شدم تا این که با نقشه مالباختگان لو رفتم و دستگیر شدم!

تحقیقات بیشتر درباره دیگر جرایم احتمالی این «عروس پشیمان» در حالی ادامه دارد که تاکنون حدود ۳۰ نفر از شاکیان وی شناسایی شده اند.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کلاهبرداری حوادث رسیدهای جعلی تاکسی اینترنتی زن ۲۰ ساله قرار گرفت زن جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۴۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳

امتداد - به تازگی کلاهبرداران در صفحات مجازی با عنوان خرید و فروش و ثبت‌نام وام ازدواج اقدام به کلاهبرداری می‌کنند؛ مراقب این شیادان باشید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بر اساس اعلام بانک مرکزی مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۳، برای آقایان زیر ۲۵ سال و خانم زیر ۲۳ سال ۳۵۰ میلیون تومان و برای سایر افراد واجد شرایط مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان است.

 تمام زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از یکم فروردین ۱۴۰۱ باشد و تاکنون تسهیلات ازدواج دریافت نکرده باشند، می‌توانند برای دریافت وام ازدواج اقدام کنند. دوره بازپرداخت این وام ۱۰ ساله و نرخ کارمزد آن هم سالیانه ۴ درصد است. 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام وام ازدواج، شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج است و برای ثبت نام می‌توانید با مراجعه به سامانه بانک مرکزی به آدرس اینترنتی ve.cbi.ir مدارک مورد نیاز را بارگزاری کرده و ثبت نام کنید. پس از ثبت نام و تعیین شعبه کد رهگیری برای متقاضی ارسال می‌شود و حداکثر ۱۵ روز زمان می‌برد تا پیامک تعیین زمان مراجعه به شعبه برای شما ارسال شود.

پس از تعیین ارسال پیامک تعیین شعبه متقاضی ۱۲ روز فرصت دارد تا با مراجعه به بانک برای تشکیل پرونده مراجعه کند و حداکثر ۱۰ روز پس از تکمیل پرونده وام به متقاضی پرداخت می‌شود.

این وام بر اساس اعتبارسنجی و بدون ضامن پرداخت می‌شود و در صورتی که رتبه اعتباری متقاضی پائین باشد حداکثر یک ضامن باید معرفی کند.

 

 

کلاهبرداران اینترنتی در کمین زوج‌های جوان

در ماه‌های ابتدایی امسال به دلیل تراکم بالای مراجعه کنندگان و تعداد بالای متقاضیان، سامانه بانک مرکزی برخی مواقع با مشکلاتی از قبیل قطعی و تکمیل ظرفیت مواجه شد. لازم به ذکر است که اگر با چنین مشکلاتی مواجه شدید تنها کافیست چند روز صبر کنید و در زمانی دیگری به سامانه مراجعه کنید. به این نکته نیز توجه کنید که به هیچ وجه روش دیگری برای ثبت نام وام ازدواج وجود ندارد تا فریب کلاهبرداران اینترنتی را نخورید.

به تازگی مشاهده شده برخی سایت‌های اینترنتی و صفحات مجازی، آگهی ثبت‌نام وام ازدواج در ازای دریافت مبلغ را منتشر کرده‌اند که این صفحات با هدف کلاهبرداری این اقدام را انجام می‌دهند. برخی از این صفحات حتی اقدام به خرید و فروش تسهیلات ازدواج می‌کنند که این کار غیرقانونی بوده و در بسیاری از موارد دامی برای کلاهبرداری از افراد است.

برای ثبت‌نام و دریافت وام ازدواج به هیچ وجه نباید به افرادی که خود را واسطه می‌نامند، اعتماد کنید. هر گونه ایمیل، پیامک و آگهی که در خصوص خرید و فروش و یا ثبت‌نام وام ازدواج توسط شرکت و افراد دیگر مشاهده کردید، غیرواقعی و دامی برای کلاهبرداری است. مردم باید بسیار مراقب باشند تا در دام این شیادان نیافتند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • دومین خبر جعلی به‌نام ایسنا طی ۲ ماه اخیر/ نظر صریح ساترا درباره یک سریال
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی