Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار روز سه‌شنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با نهضت سواد آموزی در جهت آموزش بیش از ۱۵۰۰ مربی سوادآموزی و تحت پوشش سواد قرار دادن بیش از ۱۵ هزار بی سواد، افزود: با این تفاهم نامه امیدواریم همانند همکاری های گذشته بتوانیم برای سوادآموزی دختران روستایی و عشایری به تعداد ۱۵ هزار و ۶۲۶ نفر بیسواد و مربیان آنان به تعداد هزار و ۵۴۰ نفر همکاری خوبی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این رویکرد نوین در بحث توسعه آموزش های حرفه ای و توجه به دختران بحث مهمی است و خوشبختانه یکی از دستاوردهای قطعی جمهوری اسلامی ایران حوزه آموزش و سواد آموزی است. با این توجه ویژه، سرعت سواد آموزی زنان بعد از فرمان امام راحل سرعت یافت و زنان توانستند این فاصله و شکاف جنسیتی را کم کنند.

باید در مباحث فرهنگی، سواد و دانش تمدن ساز باشیم

معاون رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: در گام دومی قرار داریم که طبق فرمایش مقام معظم رهبری، باید در حوزه مباحث فرهنگی، سواد و دانش که از شاخص های یک کشور قدرتمند است تمدن ساز باشیم تا علم ایرانی در جهان حرف اول را بزند.

وی با تاکید بر اینکه نکته مهمی است که دانش و مهارت را کنار هم ببینیم، یادآور شد: آمادگی داریم در بحث مهارت‌های زندگی در کنار سوادآموزی هم همکاری کنیم. کار مشترکی با آموزش و پرورش داریم تحت عنوان ۱۲ محور زندگی که توسط دکتر گلزاری تهیه شده است و علاقمندیم این محورها در دروس آموزشی به مربیان نهضت سوادآموزی گنجانده شود.

سواد و مهارت مکمل هم هستند

ابتکار در بخشی دیگر از این مراسم، تاکید کرد: مهارت‌های زندگی و مهارت های حرفه ای هر دو مکمل بحث سواد و آموزش هستند.

وی تصریح کرد: در موضوع مهارت های زندگی، بحث خانواده برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است و اگر مهارت های ارتباطی و گفت و گوی ملی خانواده را پیش ببریم کمک بزرگی به خانواده های روستایی و عشایری خواهد بود تا با شتاب و رشد دیجیتال در کنار فرزندان بایستند و ارتباط خوبی داشته باشند.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به اینکه بخشی از تحولات صورت گرفته در موضوع سواد و آموزش زنان را حکومت آماده کرده و بخشی دیگر هم انگیزه زنان بوده است، اظهار داشت: امروز به مرحله خوبی رسیده ایم گرچه هنوز با میزان و درجه استاندارد فاصله داریم اما امیدواریم به جایی برسیم که در هیچ نقطه ای کودکی در دسترسی به آموزش مشکل نداشته باشد و از تحصیل بازنماند.

این مراسم با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و شاپور محمدزاده رییس سازمان نهضت سواد آموزی در دفتر معاونت برگزار شد.

بنابراین موافقت نامه، تربیت مربیان نهضت سواد آموزی و بیسوادان در مراکز روستایی و عشایری در جهت سوادآموزی، پیوست رسانه ای از این همکاری و انتشار کتب در این زمینه از جمله همکاری های مشترک معاونت امور زنان و خانواده و سازمان نهضت سوادآموزی خواهد بود.

برچسب‌ها معصومه ابتکار شاپور محمدزاده سازمان نهضت سوادآموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معصومه ابتکار سازمان نهضت سوادآموزی معصومه ابتکار سازمان نهضت سوادآموزی مهارت های زندگی سواد آموزی نهضت سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۲۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)

سواد زندگی؛ توسعه توانمندی‌های فردی؛ مریم طرزی- اگر می‌خواهید بدانید که چگونه درخواست افزایش حقوق کنید، راز آن برنامه‌ریزی و اعتماد به نفس است. بسیاری این کار برای شان سخت است و البته حق هم دارند. نمی توان انکار کرد که کار ساده ای نیست، موقعیت دشواری است و همواره این احتمال وجود دارد که پاسخ منفی دریافت کنید. با این حال، مانند خیلی چیزهای دیگر در زندگی، برای محقق شدنش باید ریسک کرد.

اولین قدم این راه  همیشه بررسی روند حقوق و دستمزد در بخشی است که در آن کار می کنید. علاوه بر این، اطلاع از سلامت مالی شرکتی که در آن کار می کنید نیز عنصری تعیین کننده است. پس از آن، تنها چیزی که باقی می ماند این است که یک استراتژی خوب برای دستیابی به آن میزان افزایش حقوق ترسیم کنیم.

 کوشیده ایم در این متن تمام توصیه ها را به طور مفصل شرح دهیم تا احتمال موفقیت شما بالاتر رود.

متن کامل را در سواد زندگی بخوانید (اینجا)

_____________________

درس های دیگری در سواد زندگی
مدرسه آموزش‌های دانش پایه و کاربردی عصر ایران

*شگرد "قصد متناقض" یا چگونه با درآغوش گرفتنِ مشکلات بر آنها چیره شویم؟

*صبر و انتظار را از نو بیاموزیم (+6 تکنیک برای پرورش صبر)

*5 فضیلت بی حوصلگی!

*خوشبختی چیست و چگونه به دست می‌آید؟ (+ توصیه هایی برای خوشبخت بودن)

*« ترازوی رنج و معنا » چگونه عمل می کند؟

*چگونه در لحظه زندگی کنیم (+ تمرین هایی برای ذهن آگاهی)

*اصرار بر حال خوب همیشه خوب نیست؛ حال بدمان را بپذیریم

*احساس مسؤولیت مان را کم کنیم!

*گاهی وقت‌ها هیچ کاری نکنید: هنر "بی عملی"

کانال تلگرامی سواد زندگی: savadzendegi@

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟