Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@01:04:30 GMT

شروع آنچنان مهم نیست که ادامه مهم است

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۶۰۵۴

شروع آنچنان مهم نیست که ادامه مهم است

مؤسسه ما اولین مؤسسه‌ای است که اقدام به پخش، پوشش و حمایت از تئاتر آنلاین کرد و اهمیت حوزه و موضوع کودکان یکی از دلایل ما برای انجام این کار بود که اولین تجربه هم با «افسانه پری دریایی» هفته گذشته آغاز شد.

در واقع همزمان با اجرای صحنه‌ای این نمایش در تالار هنر، علاقه‌مندان می‌توانستند این نمایش را از طریق سایت تیوال در منازل خود تماشا کنند و این فرصت به هر صورت به دست آمد و فرصتی مغتنم، علی‌الخصوص در این روز و روزگار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع در برهه‌ای از تاریخ که سالن‌های تئاتر تعطیل هستند یا مخاطب ترجیح می‌دهد به‌دلیل نگرانی‌های بحقش به سالن نرود، این‌بار ما به‌عنوان اهالی تئاتر، نمایش‌ها را به هر کجا که آنها هستند می‌بریم و نمی‌گذاریم ارتباط مخاطب با نمایش، علی‌الخصوص کودکان بیش از این شود و این کار می‌تواند روزنه امیدی باشد برای ادامه حیات تئاتر و جلوگیری از این انقطاع و از طرف دیگر کندی ضربان زندگی و حیات تئاتر کمی منظم‌تر می‌شود. در واقع تئاتر آنلاین می‌تواند همین پنجره و روزنه امید باشد و این اتفاق همان چیزی است که در تمام دنیا در حال رخ دادن است و آنها نیز برای شرایط بحرانی مثل امروز چاره‌جویی‌هایی از این دست دارند و خود را تسلیم نمی‌کنند.
از طرف دیگر وجود تئاتر به‌عنوان یک الزام و مبحث هنری در خانواده امری ضروری است و مخصوصاً امروز که بچه‌ها زمان زیادی از وقت خود را در خانه می‌گذرانند باید فکری به حال پر کردن اوقات فراغت‌شان کرد و برای آنها تولید محتوای مناسب داشت و آنها را تنها نگذاشت. برای چنین کاری چه چیزی بهتر از تئاتر و چه چیزی بهتر از تئاتر آنلاین که می‌تواند به هر کجا که بخواهد از طریق اینترنت و فضای مجازی سفر کند و لازم نیست حتی کسی از خانه خود بیرون بیاید. در شرایط عادی هم دیگر لازم نیست علاقه‌مندان به تئاتر برای دیدن یک نمایش خرج و زحمت سفر کردن به خود بدهند و ازاین طریق می‌توانند با تئاتر پیوندی داشته باشند بی‌آنکه زحمتی متحمل شوند و این هم یکی از حسن‌ها و مزیت‌های بزرگ تئاتر آنلاین است. با همه اینها این کار و این شروع، الزاماتی دارد و از همه مهمتر حمایت دولت و نهادهای فرهنگی مخصوصاً در حوزه بودجه است چون ما و بخش‌های خصوصی دیگر به تنهایی نمی‌توانیم از پس این ماجرا بربیاییم. به‌عنوان مثال پخش و پوشش نمایش «افسانه پری دریایی» برای یک اجرا در روز، حدود شش میلیون هزینه داشت و حالا تصور کنیم چند اجرا و چند نمایش باشد چه هزینه‌ای خواهد شد و به همین دلیل نیاز به حمایت وجود دارد. باید مجموعه‌ای از اعتماد گروه‌های هنری، حمایت‌های مالی و امکانات کنار هم باشند تا این شعله‌ تازه افروخته شده خاموش نشود. پس به عقیده من شروع آنچنان مهم نیست که ادامه مهم است. بسیاری از اتفاقات در کشور ما روزی برای اولین بار اتفاق افتاده‌‌اند اما آنها که حمایت شدند به حیات و پیشرفت خود ادامه دادند و آنها که نشدند از بین رفتند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تئاتر آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»

به گزارش خبرآنلاین، نمایش «نظامِ ابن عربی» به نویسندگی محسن رهنما با کارگردانی یاسمین ‌عباسی و تهیه‌کنندگی رضا ‌عباسی از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹ در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است.

«نظامِ ابن عربی» در روزهای آغازین اجرای خود میزبان پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی شد و این گروه نمایشی، اجرای خود را به این پژوهشگر و نویسنده تئاتر تقدیم کردند.

پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی پس از تماشای این اثر نمایشی گفت: «این اثر را مونودرامی تک‌بازیگر دیدم که مسئله عشق ممنوع را به تصویر کشاند.»

عرفان رجایی به‌عنوان بازیگر و سارا واحدی در جایگاه پرفورمر، در این اثر نمایشی حضور دارند.

در خلاصه این نمایش آمده است: «جوانی آبادانی و دانشجوی حکمت و فلسفه، سال‌هاست که از عشق پری، دختری اصفهانی سرگردان جاده‌هاست. او تحت تاثیر عشق عارف حکیم محیی‌الدین ابن عربی به دختر دانشمند ایرانی اصفهانی به نام نظام، تصمیم می‌گیرد در آخرین سفرش به اصفهان تمام نامه‌ها و عکس‌های عاشقانه‌اش با پری را در صحن مسجد جامع اصفهان بساط کند و روایت‌گر داستانی عاشقانه باشد، اما...»

ایلیا ‌شیرازی (دستیار اول کارگردان)، نوید ‌شایان ‌مهر (دستیار دوم کارگردان)، امید ‌محمدی (هماهنگی و برنامه‌ریزی)، ابوالفضل ‌فتحی (منشی صحنه)، علی ‌حیدری (طراح صحنه)، مرتضی ‌نجفی (طراح نور)، شقایق مهاجری (طراح لباس)، سارا میرزازاده اصل (طراح گریم)، مرتضی آکوچکیان (طراح گرافیک)، رضا خزاعی (آهنگ‌ساز)، یاسمین ‌عباسی (تنظیم‌کننده)، علی ‌حیدری (کاخن و آواز)، رها خلیلی (انتخاب قطعات فلامنکو و سولیست و گیتار)، اسماعیل ‌رضوی (مدیر تولید)، حمیدرضا شیرازی (سرمایه‌گذار)، فراز مقدم (نورپرداز، ویدئومپ و ساخت تیزر)، فاطمه ‌عرب، یزدان ‌موسی ‌خانی (عکس)، رسول سلیمیان، حجت جعفری و یعقوب احمدزاده (اجرای دکور)، نیلوفر حیدری (دستیار طراح صحنه)، حمیدرضا کوچکی و نیلوفر حیدری (مشاوران طراح صحنه) و علی کیهانی (مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی که کاری از گروه تئاتر ناگهان است، می‌توانند به سایت تیوال و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900999

دیگر خبرها

  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • تئاتر ۲ روز تعطیل می‌شود
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • سالن‌های تئاتر ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت اجرا ندارند
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • نکوداشت اکبر زنجان‌پور همراه با شرم و حیای نوید محمدزاده
  • لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آید
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست