Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-29@03:17:34 GMT

کرونا، مهمان طولانی مدت زمین خواهد بود

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۳۷۶۲

کرونا، مهمان طولانی مدت زمین خواهد بود

سرویس بین الملل خرداد _ فرهنگ مرات: سازمان بهداشت جهانی روز گذشته طی پیامی هشدار داد که همه‌گیری و شیوع ویروس کرونا و تاثیرش بر جهان می‌تواند بیش از انتظارها و تخمین‌ها به طول بیانجامد. این پیام پس از برگزاری نشست کمیته اضطرار این سازمان که به منظور تخمین روند بحران کرونا در آینده جهان بر اساس بررسی و  مطالعه آنچه که در این شش ماه اتفاق افتاده است مخابره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بهداشت جهانی با برجسته کردن این پیش‌بینی، از خستگی مردم برای مقابله با بحران کرونا و همچنین عدم تاب‌آوری اقتصاد و بازارها در بسیاری از کشورها برای عبور از بحران کرونا ابراز نگرانی کرد.
به گزارش خرداد ، نشست روز گذشته کمیته اضطرار، چهارمین نشست این کمیته از سازمان بهداشت جهانی از روز سی‌ام ژانویه تا کنون بود که برگزار شد و در نتیجه این نشست، سازمان بهداشت جهانی بلندترین و پرصداترین زنگ خطر را در جهان به صدا دراورد و از روند این بحران در آینده جهان ابراز نگرانی کرد. به گفته سازمان بهداشت جهانی، امروز جهان وارد مرحله پرخطر شده است و این اولین بار در شش ماه گذشته است که اینچنین شرایطی پیش می‌آید. 
ویروس کرونا تا کنون در جهان حداقل ۶۸۰ هزار کشته و بیش از ۱۷ میلیون نفر مبتلا بر جای گذاشته است. به گفته سازمان بهداشت جهانی بخش عمده‌ای از این آمار به دلیل تحمیل دولت‌ها به مردم و اجبار به بازگشایی اقتصادی و مشاغل در بعضی در کشورها است. این کمیته از سازمان بهداشت جهانی خواست تا برای کاهش خطر ابتلا در کشورهایی که به دلیل فشارهای اقتصادی مجبور به بازگشایی و باز نگه‌داشتن اقتصاد هستند برنامه‌ای ویژه و کارامد ارائه دهد و در عین حال از کشورهایی که در مراحل ساخت واکسن کرونا پیشرفت خوبی داشتند به منظور تسریع در روند ساخت واکسن و عرضه به جهان حمایت کند. 
این کمیته علاوه بر ارائه راهکارهایی برای کنترل ویروس کرونا، سازمان بهداشت جهانی را موظف کرد تا بر روی ویروس‌های ناشناخته دیگری که منشا حیوانی دارند و می‌توانند مانند کرونا به انسان منتقل شوند و قابلیت همه‌گیری را داشته باشند تحقیق به عمل آورد و این ویروس‌ها را پیش از شیوع شناسایی کند چرا که شیوع یک ویروس مانند کرونا حتی در صورتی که واکسن آن ساخته و و از شیوع بیشتر و آثار شوم آن جلوگیری شود، دهه‌ها بر روی زندگی انسان‌ها سایه خواهد انداخت و تاثیر خواهد گذاشت. 
در پایان این کمیته از تمام کشورهای جهان خواست تا با نزدیک شدن به فصل پاییز، نظام سلامت و پزشکی خود را با تمام امکانات برای رسیدگی توامان به بیماری آنفولانزای فصلی در کنار ویروس کرونا آماده کنند.
برچسب ها: سازمان بهداشت جهانی ، کرونا ، کمیته اضطرار

منبع: خرداد

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی کرونا کمیته اضطرار سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان