Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: انتظار می رود با توجه به اینکه ۳ شهرستان استان در وضعیت قرمز قرار دارند مردم بیش از گذشته نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام کرده و از حضور در تجمعات خودداری کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ حسین کلانتری در نشست ستاد استانی مدیریت پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، اظهار داشت:  ۳ شهرستان است اکنون در وضعیت قرمز قرار دارند و باید بیش از گذشته بر روند رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح استان نظارت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری خواستار افزایش تیم‌ ها و ساعات بازرسی از صنوف و اماکن عمومی شد و گفت: کار از برخورد های گفتمانی ساده عبور کرده، کسی که پنج ماه است پیام را نگرفته و دستور العمل‌ ها را رعایت نمی‌ کند باید با او برخورد شود.

وی با بیان اینکه استان ما در وضعیت هشدار قرار دارد، بیان کرد: این وضعیت برای ما پیام دارد و آن این است که هر شهروندی که برای جان خود و هم‌ نوعانش ارزش قائل است باید به رعایت دستور العمل‌ های بهداشتی توجه بیشتری داشته باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، افزود: در صورتی می‌ توانیم امیدوار باشیم که شیب ابتلا به کرونا در استان نزولی شود و مرگ و میر کاهش ‌یابد که میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان به مرز بالای 90 درصد برسد، اما هنوز به این آمار نرسیده‌ ایم.

وی با تاکید بر اینکه  ارزیابی میزان رعایت پروتکل‌ های بهداشتی در برخی صنوف از جمله میوه‌ فروشی‌ ها، پاساژها، بنگاه‌ های اتوموبیل، فروشگاه‌ های بزرگ و پایانه‌ ها در اولویت است، گفت: صنوفی که پروتکل‌ ها را رعایت می‌ کنند، باید تشویق شوند و آنهایی که عملکرد خوبی ندارند، پلمپ شوند و در صورتی که با این صنوف برخورد نشود با متولیان امر برخورد می‌ کنیم.

وی از دستگاه‌های متولی خواست با حساسیت و جسارت بیشتر و بدون تعارف با صنوفی که پروتکل‌ ها را رعایت نمی‌ کنند، برخورد شود و با اشاره به تجمع باغ‌ داران در روزهای گذشته، گفت: 180 باغ، سال‌ ها بدون مجوز کار کرده‌اند.

کلانتری افزود: بدترین قسمت این ماجرا این است که متخلف اکنون مدعی است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خواست به جد پیگیر افزایش تیم‌ های بازرسی در مرکز استان و افزایش تعداد ساعات بازرسی از صنوف و اماکن عمومی شوند و گفت: کار از برخورد های گفتمانی ساده عبور کرده، کسی که پنج ماه است پیام را نگرفته و دستور العمل‌ ها را رعایت نمی‌ کند باید با او برخورد شود.

کلانتری خواستار پلمب صنوفی شد که هنوز در سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت‌ نام نکرده‌اند و افزود: تاکنون اقدام شایسته‌ ای از سوی راهداری در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی ندیده‌ ایم و از رعایت پروتکل‌ ها توسط این دستگاه رضایت ندارم.

وی با بیان اینکه وضعیت رعایت پروتکل‌ ها در پایانه ها مطلوب نیست و باید ساماندهی شود، گفت: ارزیابی‌ ها نشان می‌ دهد که رعایت پروتکل‌ ها در بانک‌ ها هم کاهش داشته که لازم است شورای هماهنگی بانک‌ ها این موضوع را بررسی کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با مدیرانی که در  مراسم های ترحیم، عروسی‌ ها و هرگونه تجمع حضور می‌ یابند، عنوان کرد: هیچ مدیر و کارمندی که مسئولیتی به عهده دارد، حق حضور در مجامعی که منجر به شیوع کرونا می‌ شود را ندارد و چنین افرادی شناسایی و به دادگاه تخلفات اداری معرفی می‌شوند حتی اگر این افراد معاونین من باشند.

کلانتری با تأکید بر اینکه رعایت پروتکل‌ های بهداشتی باید به یک فرهنگ تبدیل شود، اظهار داشت: در رابطه با موضوع کنکور هم جلسه‌ ای با محوریت معاونت سیاسی و امنیتی استانداری و با حضور رؤسای دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و دیگر دستگاه‌ های ذی‌ ربط تشکیل و همه جوانب کار سنجیده شود.

وی با اشاره به اینکه معدل استان در برگزاری آزمون های اخیر مطلوب بوده است، تصریح کرد: باید آسیب ها و معایب آن آزمون ها در رعایت پروتکل های بهداشتی کارشناسی شده و در برگزاری این آزمون ها تکرار نشود.

نماینده ارشد اجرایی استان تاکید کرد: مسئولان دستگاه های اجرایی باید در رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگام باشند.

وی با اشاره به اینکه مدتی است که ارسال پیامک ترحیم ممنوع شده است، گفت: ارسال پیام های ترحیم در فضای مجازی و دعوت مردم به مرگ امر پسندیده ای نیست و با این افراد برخورد خواهد شد.

کلانتری با بیان اینکه ما نیز نگران معیشت مردم هستیم، تاکید کرد: سلامت مردم بر تامین معیشت آنها برای ما در اولویت است و برای هرگونه برگزاری نمایشگاه باید ابتدا وضعیت موجود توسط ستاد کرونای استان سنجیده شود و در صورت مساعد بودن شرایط اجازه برپایی نمایشگاه صادر می شود.

استاندار تاکید کرد: محدودیت هایی وجود دارد ولی مدیران باید با جسارت این محدودیت ها را عملیاتی کنند و همه این کارها برای حفظ جان و سلامت مردم است.

نماینده ارشد اجرایی استان در خصوص برگزاری آئین عزاداری در ماه محرم، تاکید کرد: مرجع ما دستور العمل های ستاد ملی کرونا خواهدبود.

کلانتری خواستار مشارکت و همکاری خبرنگاران در راستای فرهنگ سازی جهت رعایت پروتکل های بهداشتی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مبارزه با ویروس کرونا استاندار کهگیلویه و بویراحمد رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها دستور العمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت شفافیت عملکرد قضات

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس کل دادگستری مازندران در نخستین نشست قضایی امسال استان بر شفافیت عملکرد قضات با هدف ترویج عدالت در جامعه تاکید کرد.

 عباس پوریانی افزود: دادگاه های تجدید نظر عالیترین مرجع تصمیم گیری در هر استان است که می تواند در ماهیت پرونده ها وارد شده و رای دادگاه بدوی را نقض نماید و از آنجایی که ختم رسیدگی در این مرحله صورت می‌گیرد از حساسیت بالایی برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه ورودی پرونده به دادگاه تجدید نظر استان بسیار زیاد و رسیدگی طاقت فرسا و دشوار است به قضات دادگاه های تجدید استان توصیه کرد: در خط مقدم پرونده های سنگین و خاص استان، مجری عدالت باشند.

رئیس شورای قضایی دادگستری مازندران با بیان اینکه بیشترین آمار پرونده ها در استان مباحث مالی یا مربوط به اثبات مالکیت است،خصوصا زمین های کشاورزی بدون سند که بر اساس آمار اداره ثبت اسناد حدود ۲۰ درصد از مجموع زمینهای استان را شامل می‌شود، خاطر نشان کرد: صدور سند مالکیت و اجرای حد نگاری  موجب چندین برابر شدن اعتبار این زمین ها و کاهش ورودی پرونده های تصرف غیر قانونی به دادگستری خواهد شد.

پوریانی افزود: در مازندران ۱۲۰ هزار واحد مسکونی غیر مجاز و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی خالی داریم که این موارد باید با همت قضات تجدید نظر تعیین تکلیف شوند.

وی با بیان اینکه  قضات تجدید نظر در مسند مدیریت هستند ادامه داد: مدیریت در این مجموعه امری بسیار دشوار و با دستگاه های دیگر اجرایی متفاوت است زیرا مدیریت قضات باید بگونه ای باشد که قدمهایشان عدالت را در جامعه جاری و مانعی برای بی عدالتی ها شود و با نهادینه شدن اخلاقیات در جامعه جرائم کاهش یابد.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اینکه برنامه هایی که در سند تحول قضایی به استان ابلاغ شده باید به صورت میدانی جدای از سختی کار به بهترین شکل انجام شود گفت: یکسال است که مازندران استان پایلوت و آزمایشی برای رسیدگی به پرونده های الکترونیک قضایی در نظر گرفته شده که یکی از دلایل آن تیز بینی مسئولان ارشد قضایی استان است و همچنین وجه تمایز مازندران بعنوان استانی که بیشترین دانش آموخته در رشته حقوق را دارد ،مسئولیت اجرایی کردن دستورات جدید قوه بر عهده این استان است تا محاسن طرح را یافته و معایب برای اصلاح به مقامات قضایی کشور اعلام شود.

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی