Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@03:51:00 GMT

طبع، خواص، مضرات و مُصلح انبه در ویکی آنا

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۲۱۹۸

طبع، خواص، مضرات و مُصلح انبه در ویکی آنا

میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، انبه دارای کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، نیاسین و ریبوفلاوین و یک سری از اسیدهای چرب ضروری می باشد. این میوه متعلق به 4000 سال پیش بوده است و با گیاهان دیگری مثل پسته و بادام‌هندی هم‌خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر در هند رشد کرده و مصرف می‌شود، به "سافدا" (safeda) معروف است و 1000 نوع مختلف دارد.

خواص و مضرات انبه

مقوی کلیه و مثانه است. برای خروج سنگ کلیه و مثانه موثر است. خاصیت ضد قارچی دارد. جریان خون را رونق می دهد. مقوی اعضای رئیسه بدن (قلب، کبد و مغز)، مری، معده و روده می باشد. ضعف، کسالت و سستی بدن را رفع می کند. مقوی نیروی جنسی است. رنگ چهره را درخشان می کند. دهان را خوشبو و عطش را تسکین می دهد. اشتها آور است.

انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پائین می آرود . برای رفع اسهال مفید است . برای درمان بواسیر مفید است . عطش را برطرف می کند. در درمان خفقان، سر درد، تنگی نفس، سرفه و بواسیر کمک می کند. ترشی تهیه شده از میوه انبه درد معده را برطرف می کند. پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، ماده‌شیمیایی موجود در پیچک سمی امریکایی و سماق سمی که می‌تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند. برخی دلالان و فروشندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده می‌کنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین دلیل بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید. اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک نیست، قبل از مصرف خیلی خوب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس کنید. بیماران دچار نزله‌ها و سوء مزاج‌های گرم بهتر است از مصرف انبه پرهیز کنند. کسانی که قدرت هضم ضعیفی دارند و نفاخ می‎باشند، بایستی  از مصرف آن اجتناب کنند. گرم مزاجان به خصوص کودکان دارای مزاج گرم، باید در خوردن انبه احتیاط کنند و یا آن را با سکنجبین مصرف نمایند. خوردن انبه به افراد حساس و مبتلا به آلرژی هم توصیه نمی‌شود.

طبع انبه چیست؟

انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است . انبه نارس تولید کننده بلغم و سودا  در بدن می باشد .

لازم به ذکر است میوه انبه وقتی نارس است، ترش و دارای طبع سرد و خشک می باشد و اصلاً توصیه نمی شود، مخصوصاً وقتی معده خالی باشد، ضمناً زیاده روی در خوردن میوه انبه نارس و ترش، برای آقایان می تواند باعث کم شدن اسپرم گردد.

مصلح انبه چیست؟

انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند.

مویز، زنجبیل، نمک، روغن زیتون و شربت زرشک مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انبه هستند.

 

 

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: خواص انبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | آشنایی با خواص شیربرنج

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


شیربرنج یکی از غذاهای مقوی برای افراد وگن یا گیاهخواران است، این غذا طعم خاصی ندارد و عملاً برای هر ذائقه ای مناسب نیست اما تنها خوراکی است که برای گیاه خواران و کسانی که تحمل لاکتوز را ندارند مفید واقع می شود. همچنین این ترکیب هیچ نوع چربی و کلسترولی ندارد و معمولاً منابع معدنی بدن با مصرف این ترکیب تامین می شود.

دیگر خبرها

  • آب انبه کاملاً تازه بدون دخالت دست (فیلم)
  • حمله به ویکی پدیای کریس وود؛ او از منچسترسیتی پول گرفته است! + عکس
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • نحوه پرورش درخت انبه با کمک میوه آن در گلدان خانگی (فیلم)
  • ویکی فقه؛ دانشنامه‌ای در حوزه علوم اسلامی
  • ببینید | آشنایی با خواص شیربرنج
  • خواص شیربرنج + فیلم
  • ببینید | آشنایی با خواص گل سرخ