Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از گرگان : حفظ بافت تاریخی و با ارزش روستاهای هدف گردشگری و تأمین مسکن هنرمندان حوزه صنایع دستی از جمله مواردی است که در تفاهم نامه بین بنیادمسکن و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر آنها تأکید شده و قرار است طرح‌های هادی با در نظر گرفتن ویژگی‌های تاریخی و گردشگری برای این روستاها تهیه و اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمحمد حسینی، مدیرکل بنیادمسکن استان  با بیان اینکه بیش از ۴۶ درصد جمعیت استان در روستاها سکونت دارند، اظهارداشت: گلستان دومین استان پرجمعیت روستایی کشور است و باتوجه به توسعه بخش گردشگری و صنایع‌ دستی در روستاها می‌توان با همکاری اداره‌ کل میراث ‌فرهنگی اقدامات بسیار خوبی برای ثبات و ماندگاری مردم در روستاها انجام داد.

وی گفت: ۱۹ روستای استان دارای بافت با ارزش هستند که تا کنون ۱۲ روستا مورد مطالعه قرار گرفته و طرح هادی در ۶ روستا اجرایی شده است.

مدیرکل بنیادمسکن استان افزود: تا کنون این طرح در روستاهای ساسنگ، قلعه قافه پایین، شاهکوه، بنفش تپه و پاقلعه انجام شد.

وی با بیان اینکه احیا و حفظ بافت تاریخی و با ارزش روستاهای استان از اهداف محوری این تفاهم نامه است، گفت: بنیاد مسکن استان در حوزه بهسازی بافت باارزش روستاهای تاریخی، اجرای طرح هادی در روستاهای هدف گردشگری، ارائه خدمات به بخش مسکن و بومگردی‌ها اقدامات اثر گذاری داشته و برنامه های مهمی برای ادامه اجرای این طرح‌ها دارد.

حسینی همچنین بیان داشت: بنیاد مسکن برای تأمین مسکن هنرمندان زیرمجموعه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان آمادگی دارد.

احمد تجری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز  اظهار داشت: گردشگری و صنایع دستی علاوه‌ بر اینکه می‌تواند محرک خوبی برای مهاجرت به روستاها باشد، عامل موثر در توسعه اقتصاد و اشتغال روستا است.

وی افزود: روستاهای گلستان ظرفیت‌های بسیار غنی در حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد که با احیای هر کدام از این موارد توسعه روستاها رقم خواهدخورد.

تجری بیان داشت: رونق گردشگری، مهاجرت معکوس، حفظ بافت و معماری روستاهای تاریخی و تامین مسکن هنرمندان فعال در صنعت گردشگری و صنایع دستی شهری و روستایی از اهداف این تفاهم نامه است.

46

کد خبر 1424507

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان گلستان گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۳۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود