Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@04:13:28 GMT

نقش سیاه‌پوستان در انتخابات آمریکا

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۲۱۹۸

نقش سیاه‌پوستان در انتخابات آمریکا

به گزارش افکارنیوز،

به نقل از بخش فرانسوی‌زبان شبکه تلویزیونی راشاتودی، «دیدیه کمبو» یک کارشناس مسائل آمریکا اعلام کرد برای دموکرات‌ها مهم است که بتوانند در انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار را به پای صندوق‌های رای بکشانند. وی گفت: مسائل مرتبط با نژادپرستی و خشونت‌های پلیس، موضوع اصلی کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار بین الملل- این کارشناس ادامه داد وجود خشونت‌های پلیس در آمریکا، قابل تردید نیست، چون می‌دانیم که هر ساله ماموران پلیس حدود هزار نفر را می‌کشند. به طور مثال، در مقایسه با فرانسه در جمعیت آماری یکسان این رقم پانزده برابر بیشتر است. رقم بسیار بالایی است. حدود ۲۵ درصد از قربانیان، آمریکایی‌های آفریقایی تبار هستند و این در حالی است که آنان تقریبا دوازده درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند. سفیدپوستان زیادی هم توسط پلیس کشته می‌شوند. در نتیجه، هم مشکل نژادپرستی وجود دارد و هم مشکل خشونت. در این زمینه شاهد تقابلی میان دو جناح رقیب هستیم. جناح دموکرات این خشونت‌ها را برجسته می‌کند و در مقابل ترامپ و محافظه‌کاران عملکرد شهرداران دموکرات را در مقابل تظاهر‌کنندگان –و به طور دقیق‌تر انفعال فرضی آنان را در مقابل معترضان خشونت‌طلب- زیر سوال می‌برند. ترامپ در این بین خود را به عنوان کاندیدایی معرفی می‌کند که خواستار اجرای قانون و برقراری نظم است.

این کارشناس در ادامه درباره این راهبرد ترامپ و احتمال پیروزی در انتخابات با تکیه بر این راهبرد نیز توضیح داد: در حال حاضر مشکل می‌توان در این باره پیش‌بینی کرد. زیرا این جنبشِ ضد نژادپرستیِ «جان سیاه‌پوستان اهمیت دارد»، ریشه عمیقی در آمریکا دوانده است. پس از شورش و ناآرامی‌های (شهر) فرگوسن در سال ۲۰۱۵، حول مسئله نژادپرستی و خشونت‌های پلیس آگاهی شکل گرفته است.

اکنون اعتراضات خشونت‌آمیز، امکان دارد منجر به کشاندن قشر متوسط به پای صندوق‌های رای شود. چون که آنان از این بی‌نظمی و آشوب احساس نگرانی می‌کنند و حتی برخی از آنان این اعتراضات را همچون حمله‌ای علیه قشر متوسط می‌دانند.

وی افزود: نفع دموکرات‌ها در این است که رای سیا‌ه‌پوستان را جلب کنند. بیشتر سیاه‌پوستان به دموکرات‌ها رای می‌دهند. فقط مسئله این است که آنان به پای صندوق‌های رای بیایند، چون معمولا بیشترشان مایل به شرکت در انتخابات نیست. حال اینکه چه کسی در این تقابل بیشترین آرا را از آن خود خواهد کرد، در حال حاضر به سادگی مشخص نیست.

این کارشناس در ادامه درباره خودداری لیگ‌های ورزشی آمریکا از جمله ان‌بی‌ای از ادامه بازی در واکنش به بازداشت جیکوب بلیک-که هدف اصابت هفت گلوله پلیس قرار گرفت- و استقبال باراک اوباما از این حرکت نیز توضیح داد: لیگ ان‌بی‌ای مسابقات ورزشی بسیار محبوب است. در نتیجه موضع گیری آن‌ها در چنین مناقشه‌ای بسیار حائز اهمیت است. نکته جالب آن چیزی است که برای از سرگیری لیگ ان‌بی‌ای مورد مذاکره قرار گرفته است و آن این که ورزشگاه‌ها می‌توانند محل استقرار مراکز رای‌گیری باشند.

مسئله دسترسی به مراکز رای‌گیری یکی از مسائل مهم بوده است. جنجال زیادی بر سر رای‌گیری پستی به وجود آمده است. یک بار دیگر باید گفت که موضوع مهم برای دموکرات‌ها این است که بتوانند آمریکایی‌های آفریقایی تبار را به پای صندوق‌های رای بکشانند. اگر امکان رای‌گیری در یک مرکز دیگر وجود نداشته و آن مرکز بسته شده باشد، با دسترسی به ورزشگاه‌ها رای دادن برای این دسته ساده‌تر می‌شود. در واقع این چیزی است که میان ان‌بی‌ای و مقامات مورد مذاکره قرار گرفته است.

سوء مدیریت دونالد ترامپ در بحران همه‌گیری ویروس کرونا، خشونت روزافزون پلیس این کشور علیه سیاه‌پوستان و برخی مسائل دیگر باعث شده است وی از جو بایدن، رقیب دموکرات خود در نظرسنجی‌ها عقب بیفتد و امید چندانی برای پیروزی او در انتخابات آتی وجود ندارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دموکرات ها دونالد ترامپ انتخابات آمریکا جو بایدن دونالد ترامپ دموکرات ها انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پای صندوق های رای سیاه پوستان دموکرات ها خشونت ها رای گیری ان بی ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۲۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی

تاکنون تصاویر بازداشت‌ها و تجمعات دانشجویان دانشگاه‌های اموری در آتلانتا، جرج واشنگتن، اوهایو، کالج امرسون، آی آن پلستاین، تگزاس، کالیفرنیا، در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب داشته است.

سرویس سیاست مشرق - با آغاز جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه، کشورهای اروپایی و آمریکایی شاهد اعتراضات گسترده مردمی بودند. انعکاس توحش صهیونیست‌ها در رسانه‌های بین‌المللی، صبر مردم دنیا را لبریز کرد و طی هفت‌ماه اخیر، تجمعات چشم‌نوازی را در تاریخ ثبت کرد. اما جنس تجمعات دانشجویان آمریکایی در هفته اخیر متفاوت است.

دانشجویان آمریکا این بار به سبک خود و با درک متفاوت نسبت به مسائل سیاسی و بین‌المللی آمریکا اعتراض کردند. دانشجویان در اعتراض به حمایت دانشگاه خود از تولیدکنندگان تسلیحات نظامی و ارسال‌ آن‌ها به سرزمین‌های اشغالی، در محوطه دانشگاه‌ کلمبیا نیویورک تجمع اعتراضی برگزار کردند. پس از این تجمع، کلاس‌های حضوری روز دوشنبه دانشگاه کلمبیا تعطیل شد.

در روزهای بعد، این تجمعات گسترش یافت و دانشجویان در محوطه دانشگاه به اعتراض خود ادامه دادند؛ در دیگر دانشگاه‌های آمریکا نیز با برپایی چادر در محوطه دانشگاه، تحصن کردند. پلیس آمریکا پس از گسترش اعتراضات، به دانشگاه‌ها یورش برد و بازداشت معترضان را آغاز کرد.

طی ۲۴ ساعت، ۲۰۰ دانشگاه آمریکا، محل تحصن و اعتراض دانشجویان آمریکایی علیه رژیم صهیونیستی شد. پلیس آمریکا جمعیت زیادی را به شدیدترین شکل ممکن بازداشت کرد. در جمع معترضان، اساتید دانشگاهی نیز حضور داشتند که پلیس آمریکا با آنها به شدت برخورد و بازداشت کرد.

این خشونت علیه دانشگاه کلمبیا نیویورک در حالی صورت می‌گیرد که نخبه‌ترین جوانان آمریکایی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و اساتید این دانشگاه از برترین‌های آمریکا هستند.

دکتر نوئل مک آفی، رئیس دپارتمان فلسفه در دانشگاه اموری و کرولین فوهلن، استاد تمام اقتصاد، ازجمله برجسته‌ترین اساتیدی بودن که ویدیو بازداشت خشونت‌آمیز آن‌ها در رسانه‌های بین‌المللی وایرال شد.

کرولین فوهلن، استاد تمام اقتصاد

نوئل مک آفی، رئیس دپارتمان فلسفه

علاوه بر اساتید، بازداشت دانشجویان نیز با خشونت همراه شد. در جریان این بازداشت‌ها ده‌ها دانشجو که در اعتراضات شرکت داشتند، تعلیق شدند، روند خشونت پلیس آمریکا در بازداشت دانشجویان به نحوی وسعت یافته که می‌توان از آن به‌عنوان «بازداشت سراسری» یاد کرد.

تاکنون تصاویر بازداشت‌ها و تجمعات دانشجویان دانشگاه‌های اموری در آتلانتا، جرج واشنگتن، اوهایو، کالج امرسون، آی آن پلستاین، تگزاس، کالیفرنیا، در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب داشته است. در ادامه دانشجویان دانشگاهای ملبورن استرالیا و کانادا نیز به جمع حامیان فلسطین پیوسته و علیه رژیم صهیونیستی تجمع اعتراضی برگزار کردند.

در بین‌ برخی تصاویر وایرال شده، استقرار تک‌تیرانداز بر بام دانشگاه اوهایو نیز مورد توجه قرار گرفته است.

خشونت پلیس آمریکا در بازداشت دانشجویان، بازتاب‌های مختلفی در رسانه‌ها و جوامع بین‌المللی داشت. مردم یمن در واکنش به دستگیری حامیان فلسطین، روز جمعه تجمع گسترده‌ای را برگزار کرده و از دانشجویان آمریکا حمایت کردند.

در حالی‌که مقامات آمریکایی بارها به بهانه «نقض حقوق بشر» در امور داخلی سایر کشورها دخالت کنند حالا خود با یک بحران در رفتار روبه‌رو هستند، دولت آمریکا حتی پس از متفرق کردن دانشجویان معترض، در برخی از دانشگاه‌ها نیروهای نظامی خود را مستقر کرده و در محوطه‌ دانشگاه رژه می‌روند. برخی اهالی رسانه‌ ضدانقلاب نیز در واکنش‌های مربوط به این موضوع نشان دادند که با هرگونه دشمنی با سیاست‌های ایالات متحده و صهیونیست‌ها مخالف‌اند!

دیگر خبرها

  • خشونت پلیس آمریکا ضد دانشجویان
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • «نمی‌توانم نفس بکشم» ٢ در خیابان‌های آمریکا
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • مرگ یک سیاهپوست دیگر در حین بازداشت توسط پلیس آمریکا
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  •  مرگ یک سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس اوهایو
  • تلاش مزدوران اینترنشنال برای توجیه اقدامات وحشیانه پلیس آمریکا + فیلم
  • فیلم/ حمایت سیاه‌پوستان آمریکا از اعتراضات ضدصهیونیستی
  • حمایت سیاه پوستان آمریکا از اعتراضات ضد صهیونیستی