Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامبد نوذری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در قالب طرح اصلاح نقاط پرتصادف و حادثه خیز، بهسازی ۱۸ نقطه با ۲۲۲ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی و برای اصلاح آنها برنامه‌ریزی شده است.

وی اضافه کرد: در سه سال گذشته با انجام عملیات اجرایی مختلف، اصلاح ۶ نقطه حادثه خیز جاده های ارتباطی استان به اتمام رسید، ۱۰ نقطه در دست اجراست و ۲ نقطه نیز بزودی برای رفع نواقص به مناقصه گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوذری افزود: پنج نقطه اصلاح شده در محور سنندج - مریوان با ۲۷ میلیارد ریال اعتبار انجام شده که شامل خاکبرداری ۶ هزار متر مکعبی اجگره برای افزایش دید، تعریض پل سه راهی تودار، تعریض ۲ آبرو در محل پیچون، تهیه و نصب جداول پیش ‌ساخته در سه راهی لنگریز، احداث لاین جدید در سه راهی‌های نزمار و نچی است.

معاون راهدارای، اداره کل حمل و نقل جاده ای کردستان با بیان اینکه یک نقطه دیگر اصلاح شده نیز در تقاطع دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی محور سنندج - کرمانشاه است، یادآور شد: برای اجرای این طرح چهار میلیارد ریال هزینه شده است.

وی تاکید کرد: اصلاح ۱۰ نقطه در دست اقدام نیز شامل هشت نقطه در محور سنندج - مریوان، یک نقطه در محور سنندج - دیواندره و یک نقطه در محور سقز - دیواندره است که در مجموع برای اجرای اصلاح این نقاط ۱۷۹ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته و کار عمرانی این نقاط اکنون به صورت میانگین از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

نوذری گفت: ۲ نقطه حادثه خیزی که هم اکنون در مرحله برگزاری مناقصه است شامل پیچ‌های قاضی آباد و منطقه مسکونی سرنجیانه محور دهگلان به موچش با ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار پیش‌بینی شده، است.

وی با بیان اینکه اعتبار تامین شده شامل ۱۸ درصد سهم سازمان راهداری، حمل و نقل جاده ای است، تاکید کرد: اعتبارات طرح اصلاح نقاط حادثه خیز و پرتصادف طبق تفاهم نامه وزارت راه و شهرسازی باید از محل اعتبارات استانی و ملی تامین شود.

تاکنون ۶۸ نقطه به عنوان نقاط پرخطر و پر حادثه در جاده‌های ارتباطی استان کردستان شناسایی شده که ۱۱ مورد از این تعداد در ردیف نقاط پرتصادف قرار دارند.

طول شبکه راه های استان هفت هزار و ۸۳۴ کیلومتر بوده که این میزان شامل ۶ هزار کیلومتر راه روستایی، ٢٢٦ کیلومتر بزرگراه، ٣٠٨ کیلومتر راه اصلی و یک هزار و ٣٠٠ کیلومتر راه فرعی است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان تردد جاده ای تصادفات جاده ای اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان تردد جاده ای تصادفات جاده ای اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان تردد جاده ای تصادفات جاده ای اعتبارات اخبار کنکور میلیارد ریال ریال اعتبار محور سنندج جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

علی یوسف‌زاده گفت: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خط‌کشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سه‌راهی سربند - مشگین‌شهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل می‌باشد.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگین‌شهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا می‌شود.

او با قدردانی از تلاش‌های پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگین‌شهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهره‌برداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.

یوسف‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارس‌آباد و سربند- مشگین‌شهر از جاده‌های حادثه‌خیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار می‌رود با اختصاص اعتبارات به‌موقع تمام طرح‌های بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.

او هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جاده‌های پرتردد و حادثه‌خیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جاده‌ها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جاده‌ای کاسته شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • اعتبار ۱۱ هزار میلیارد ریالی برای راههای آذربایجان شرقی
  • تخصیص۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار به طرحهای راه آذربایجان شرقی
  • تخصیص بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های راه آذربایجان شرقی