Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به ضرورت افزایش کیفیت آموزش‌های غیر حضوری به واسطه استارت آپ‌ها تاکید کرد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، علیرضا منادی سفیدان رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در رویداد جذب سرمایه حوزه آموزش که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه کرونا آموزش در مدارس و دانشگاه‌ها را تحت تاثیر قرار داده نیاز است از روش‌های آنلاین برای تدریس استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نوآوری و ابتکارات می‌تواند باعث شود آموزش در مدارس و دانشگاه‌ها آسان‌تر شود، گفت: البته که ما در حوزه آموزش خیلی کار نکرده ایم، اما به نظر می‌رسد باید بیشتر مورد حمایت قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه اکنون شرایط جدیدی در دنیا در زمینه‌های جدید آموزشی فراهم آمده گفت: اکنون بسیاری از کلاس‌ها به صورت آنلاین است، اما بسیاری از رشته‌ها نیاز به حضور دانش آموز و دانشجو دارد؛ یعنی برخی رشته‌ها نیاز به انجام آزمایش‌هایی دارد که غیر حضوری آن دشوار است.

منادی ادامه داد: ابتکارات و نوآوری در حوزه آموزش می‌تواند آموزش‌های غیرحضوری را باکیفیت‌تر کند.

وی با بیان اینکه هیچ گزینه‌ای معادل حضور در کلاس برای رشته‌های عملی نمی‌شود، گفت: ما محکوم به این شرایط هستیم، اما می‌توانیم به واسطه نوآوری و ایده‌های خوب در حوزه فناوری جایگزینی برای این روش بیابیم.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی از استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان بیشتر شود تیم‌ها راحت‌تر می‌توانند به ارائه نوآوری ورود کنند و ایده‌های بهتری برای جایگزین کلاس‌های آنلاین داشته باشند.

منادی سفیدان خاطرنشان کرد: امیدواریم استارت آپ‌ها بتوانند جایگزین خوبی برای کلاس‌های عملی ارائه دهند تا تحولی در حوزه آموزش داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه استارت‌آپ‌ها با ابتکارات جدید خود می‌توانند کیفیت آموزش غیر حضوری را ارتقاء دهند، گفت: حدود ۴ میلیون دانشجو و ۱۵ میلیون دانش آموز داریم که می‌توانند از دستاورد‌های استارت‌آپ‌های حوزه آموزش استفاده کنند.

منادی با بیان اینکه همچنین ۱۵ میلیون دانش آموز در شبکه شاد در حال آموزش مجازی هستند، گفت: روش‌های دیگری نیز برای استفاده دانش آموزان و معلمان برای آموزش‌های مجازی وجود دارد که باید استارتاپ‌ها به آن ورود کنند.

وی افزود: با توجه به خدمات صندوق نوآوری درحوزه زیست بوم فناوری و نوآوری از دولت انتظار می‌رود که سرمایه اختصاصی به صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت از آن را بیشتر کند. در این دوران استارت اپ‌ها اولین امید‌هایی هستند که می‌توانند بسیاری از گره‌های موجود در کشور را باز کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کلاس های الکترونیکی آموزش مجازی کمیسیون آموزش استارتاپ ها کرونا مجلس شورای اسلامی کمیسیون آموزش استارت آپ ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۴۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند

ایسنا/خوزستان نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: معلمان طلایه‌داران عرصه جهاد تربیتی هستند و تکریم این قشر، زمینه تحول در همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد در دیدار با جمعی از معلمان خوزستان که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) به مناسبت هفته معلم در مسجد رضوان اهواز انجام شد، بر اهمیت تکریم معلمان به عنوان مهمترین نقش‌آفرینان عرصه تحول در جامعه تاکید و اظهار کرد: توجه به سه ضلع خانواده، معلم و دانش‌آموز، اساس فعالیت‌های تربیتی در راستای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی است و بر این اساس، امروز آموزش و پرورش باید بر این مهم تاکید ویژه‌ای داشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: وجود مدیران جهادی نعمت است. مدیران جهادی با ایفای نقش فعال در برنامه‌های تحولی، گام‌های ارزنده‌ای در عرصه‌های مختلف و به ویژه مجموعه تعلیم و تربیت برمی‌دارند. آموزش و پرورش با فعالیت‌های جهادی، مثمر ثمر بوده است‌.

امام جمعه اهواز گفت: معلمان طلایه‌داران عرصه جهاد تربیتی هستند و تکریم این قشر، زمینه تحول در همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند.

در ادامه عبدالله حبیبی سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: به منظور پاسداشت مقام معلم، برنامه‌های متنوعی در اداره‌کل و مناطق ۴۰ گانه در نظر گرفته شده است که در این راستا امروز خدمت نماینده ولی فقیه در خوزستان بودیم. همچنین برنامه دوره ای خدمت اعضای مجلس خبرگان رهبری و علمای بزرگ خوزستان خواهیم داشت.

وی افزود: در راستای بزرگداشت مقام معلم برنامه ای با حضور معاون وزیر برای تکریم معلمان نمونه و سایر معلمانی که در یک سال گذشته در این زمینه تلاش کردند، برگزار می‌شود.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به زیارت گلزار شهدا و گرامیداشت شهدای معلم و دانش‌آموز در هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: همچنین در یکی از شب‌های این هفته، جشن میدانی برای همکاران به همراه خانواده‌شان برگزار می‌شود و امیدواریم جشن متفاوتی برگزار شود تا مردم، بیشتر متوجه ارزش و جایگاه معلم شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود