Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه‌های دوستی پارلمانی مجلس شورای اسلامی در دور یازدهم، در ۲۵ گروه و با ۱۲۰ کشور دنیا تشکیل شده است. انتخابات هیات رئیسه گروه‌های دوستی پارلمانی نیز برگزار و روسای گروه‌ها مشخص شدند.

قدس آنلاین: اسامی روسای انتخاب شده به شرح زیر است:

۱- سوریه و لبنان: محمدباقر قالیباف
۲-روسیه، عراق، کویت، بورکینافاسو و نیجر: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی
۳- آذربایجان، اوکراین، ایسلند، نپال و موریتانی: علی نیکزاد ثمرین
۴- چین، پاکستان، آلبانی، زامبیا و پاراگوئه: احمد امیرآبادی فراهانی
۵- ‌ارمنستان، لهستان‌، چک، کامرون و ماداگاسکار: سید مهدی فرشادان
۶- عمان، بلغارستان، سوئد، اسلواکی و گینه‌کوناکری: عباس مقتدایی
۷-ترکیه، گرجستان، مقدونیه شمالی، مولداوی و اوگاندا: عادل نجف‌زاده
۸- تاجیکستان، پرتغال، دانمارک، ویتنام و نیکاراگوئه: جلیل رحیمی جهان‌آبادی
۹- افغانستان، هلند، یونان، ترکمنستان و آرژانتین: علی جدی
۱۰- انگلستان، ایرلند، اسپانیا، اتیوپی و زیمبابوه: اقبال شاکری
۱۱- آلمان، اتریش، برزیل، بولیوی و پاناما: احمد نادری
۱۲- بلاروس، مکزیک، کوبا، غنا و نیجریه: ابوالفضل عمویی
۱۳- هند، استرالیا، نیوزیلند،  بنگلادش و سریلانکا: ناصر درخشان
۱۴- قزاقستان، ازبکستان، فنلاند، کنگو برازاویل و کنگو کینشازا: غلامرضا نوری قزلجه
۱۵- کره‌شمالی، مجارستان، بوسنی و هرزگوین، مغولستان و آنگولا: محمدحسن آصفری
۱۶- ژاپن، کره‌جنوبی، اروگوئه، سنگال و سورینام: روح‌الله متفکر آزاد
۱۷- فلسطین، اردن و بنین: عباس گلرو
۱۸- قطر، قرقیزستان، کرواسی، نروژ و مالاوی: علی اصغر خانی
۱۹- مالزی، اندونزی، شیلی، مصر و توگو: محمدمهدی زاهدی
۲۰- ایتالیا، بلژیک، کلمبیا، نامیبیا و گابن: محمود احمدی بیغش
۲۱- فرانسه، رومانی، ونزوئلا، کنیا و گویان: محمدمهدی مفتح
۲۲- آفریقای جنوبی، کامبوج، فیلیپین، سوئیس و سیرالئون: علیرضا سلیمی
۲۳- تایلند، تانزانیا، قبرس، اکوادور و میانمار: عبدالرضا مصری
۲۴- الجزایر، سنگاپور، اسلوونی، لتونی و مالی: حسن نوروزی
۲۵- صربستان، مونته نگرو، لوکزامبورگ، تونس و موزامبیک: مسعود پزشکیان

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۶۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • ببینید| نوری قزلجه: بیش از ۵۰ درصد اقدامات مجلس یازدهم رضایت‌بخش نبود