Web Analytics Made Easy - Statcounter

حلوانی فوق تخصص ریه در یزد گفت: نگذارید بیماری زمانی به دست پزشک برسد که چاره ای جر بستری او وجود نداشته باشد و محتاج ای سی یو شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر ابوالحسن حلوانی متخصص داخلی و فوق تخصص ریه در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص وضعیت شیوع ویروس کرونا با بیان اینکه ابتلا به شیوع کرونا چند مرحله ای است اظهار کرد: ابتلای به کرونا دارای یک مرحله خفیف، متوسط و شدید است که مشکلات تنفسی و ریه ای این بیماری در مرحله دوم یعنی متوسط بروز و ظهور پیدا می کند که پنج تا هفت روز از شروع بیماری گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

***میزان انتقال کرونا خفیف با شدید فرقی ندارد

حلوانی با بیان اینکه بروز مشکلات تنفسی در بیماری کرونا می تواند بسیار خطرناک و مرگ اور باشد افزود: بسیاری از کسانی که در مراحل خفیف هستند علائم را سرماخوردگی می دانند اما بیماری زایی یک بیمار فرم خفیف فرقی با بیماری زایی فرم شدید ندارد و هر دو از لحاظ انتقال بیماری به سایر افراد فرقی ندارد.

فوق تخصص ریه در یزد عنوان کرد: ویروس کرونا ممکن است در فردی علائم خفیفی داشته باشد اما همین ویروس با انتقال به فرد دیگری ممکن است با علائم شدیدتری بروز پیدا کند در نتیجه در مرحله اولیه اگر شخص مطمئن هست که بیماری کرونا دارد قرطینه را باید جدی بگیرد.

***هفته دوم ابتلا به کرونا را جدی بگیرید!

این پزشک یزدی با عنوان اینکه بیماری های زمینه ای ابتلا به کرونا را تشدید می کند تصریح کرد: ثابت شده که فرد در روزهای سیزدهم بیماری به بخش مراقبت های ویژه انتقال پیدا می کند و متوسط درگیری شدید بیمار در بین روزهای هشتم تا سیزدهم رخ میدهد که توصیه می کنیم فرد ابتلا به کرونا اگر در مرحله خفیف است و بعد از گذشت هفت روز علائم آن رو به شدت رفت مثلا ضعف و بی حالی بیشتری دارد و یا دچار تنگی نفس و تب ادامه دار می شود حتما به پزشک مراجعه کند چراکه یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم مراجعه دیر بیمار به پزشک است.

****سطحی نگری به کرونا در مرحله اولیه و رشد مرگ های کرونایی

متخصص داخلی و فوق تخصص ریه با بیان اینکه شناخت بیماری در مراحل اولیه از لحاظ شدت درگیری اهمیت دارد گفت: نگذارید بیماری زمانی به دست پزشک برسد که چاره ای جر بستری او وجود نداشته باشد و محتاج ای سی یو شویم.

وی در خصوص افزایش مرگ و میر مبتلایان به کرونا ابراز کرد: سطحی نگری به بیماری در مراحل اولیه ابتلا و مراجعه به پزشک بعد از شدت گرفتن بیماری و نیازمندی شدید به بخش مراقبت های ویزه سبب شده تا شاهد رشد مرگ و میر این ویروس باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ابتلا به کرونا فوق تخصص ریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۹۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت گفت: در جوامع چالش‌هایی پیش می‌آید که با ایثار و از جان گذشتگی می‌توان آن را پشت سر گذاشت. 

حمید صاحب افزود: ارائه خدمت بدون ایثار و گذشت میسر نبود و جان بر کفان سلامت خدماتی را ارائه کردند که بی بدیل بود و مردم و خاطره جمعی آنان هرگز این ایثار را فراموش نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: به این ایثار افتخار می‌کنیم. هویت ما همین ایثار و از خود گذشتگی‌ها است. ما همه هویت و شخصیت خود را از این ایثار می‌گیریم. در این راستا در شهرداری و وزارت بهداشت این پیمان را می‌بندیم که مسیر شهدای سلامت را دنبال کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: در دوران کرونا که بسیاری به دنبال حفظ خود از این بیماری منحوس بودند، کادر درمان با ایثار خود به دیگران امید به زندگی دادند. 

علیرضا اولیایی‌منش با اشاره به اینکه مقصد همه‌ما باید عاقبت به خیری باشد، شهدای مدافع سلامت را نمونه بارز این عاقبت به خیری دانست و افزود: حضور ایثارگرانه کادر درمان با منش پهلوانانه سبب شد این بار پهلوانانی را بشناسیم که در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) در کنار هم آرمیده‌اند تا یادمان بماند که چه ایام و روزگاری را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه کادر درمان بر اساس قولی که برای دفاع و حراست از سلامتی مردم داده بودند تا آخرین لحظه در جبهه سلامت خدمت کردند و گوهر جان خود را در این راه هدیه کردند، افزود: شهدای مدافع سلامت با صداقت در جبهه سلامت خدمت کردند. این نعمت بزرگی است که شهدای ما عاقبت به خیر شدند. در زمانه سخت مانند دوره کرونا  تشخیص‌ها سخت می‌شود و امتحان‌های الهی عیار مردانگی و پهلوانی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثار کادر درمان در دوره کرونا بی نظیر بود، ادامه داد: در دوره‌ای که روزانه ۷۰۰ فوتی داشتیم برخی شهدای مدافع سلامت حاضر نبودند از بیمارستان خارج شوند و حتی به دیدار خانواده خود نرفتند. اما بدون اینکه خانواده و عزیزان خود را ببینند به شهادت رسیدند که چنین ایثاری بی نظیر است.

اولیایی‌منش با قدردانی از شهرداری تهران در حوزه سلامت در برپایی مراسم بزرگداشت مدافعان سلامت اظهار داشت: آنطور که باید و شاید از شهدای مدافع سلامت تجلیل نشده است. امیدواریم افتخار خادمی خانواده شهدای سلامت را داشته باشیم.

اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ نیز گفت: شهدای مدافع سلامت بودند که نزدیکتر از هر برادر و خواهری در دوران کرونا در کنار بیمار بودند و در راستای سلامت جامعه تلاش کردند. ما باید این شهدا را تکریم و یاد آنان را پاس بداریم.

در این مراسم با اهدای لوح از خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن