Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@23:53:50 GMT

طرح تسهیل مجوزهای کسب و کار کلید خورد

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۱۰۶۵

طرح تسهیل مجوزهای کسب و کار کلید خورد

کلیات طرح تسهیل مجوزهای کسب و کار در کمیسیون ویژه تصویب شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت، ضمن پذیرش این مسئله که مردم در فشار شدیدی به لحاظ وضع معیشت هستند و اوضاع نابسامانی که در کشور به واسطه برخی کم کاری ها و بی تدبیری ها وجود دارد، لازم است به اطلاع مردم شریف برسانم که نمایندگان مجلس یازدهم، علیرغم مواجهه با برچسب هایی چون بی عملی، شعارزدگی، سازش کاری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تمام تلاش خود را در شرایط فعلی و در راستای انجام وظیفه ذاتی خود -که ریل گذاری سیاست های کلان کشور است. تا فشار وارده به مردم به حداقل برسد و جهش تولید، محقق شود.

وی در ادامه گفت، امیدوارم که مردم شریف ایران، اقتضای زمانی لازم برای طی شدن فرایند تصویب طرح ها و لوایح را مد نظر قرار دهند، اگرچه در شرایط بحرانی، ضروری است این فرایندها در سریع ترین زمان ممکن به خروجی ملموس منتهی شود.

کلیات طرح تسهیل مجوزهای کسب و کار در کمیسیون ویژه تصویب شد.در صورت تصویب نهایی: بخشی از کسب و کارها تنها با ثبت اطلاعاتشان در سامانه، می توانند شروع به کار کنند و منتظر مجوز نمانند.

گامی در مسیر نجات تدریجی فعالان اقتصاد از اسارت بروکراتها و امضاهای طلایی.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی قانون بهبود فضای کسب و کار کمیسیون اقتصادی قانون بهبود فضای کسب و کار کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۱۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 

سید عباس عباس پور کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برات الکترونیکی هم مانند اوراق گام و... یک ابزار زیر خط ترازنامه است که از طریق آن امکان تامین مالی زنجیره تولید بدون مشکلات سایر ابزار‌ها فراهم می‌شود.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اظهار کرد: برات الکترونیکی ابزاری است که مسیر انحراف در مصرف اعتبارات پرداختی حوزه تولید را مسدود می‌کند، قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی، امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره، تامین مالی زنجیره تولید بدون دشواری و امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ درصد فروش سال گذشته بنگاه خریدار از دیگر مزایای این ابزار است در نهایت برات الکترونیک ابزاری برای تسهیل تامین مالی است.

او همچنین گفت: هر کدام از ابزار‌های زنجیره تأمین مالی دارای مزیت‌های مختلف هستند که متقاضیان با توجه به نیاز‌های خود می‌توانند از این ابزار‌ها استفاده کنند و توسعه این ابزار‌ها بسیار ضروری است.

گفتنی است، شنبه ۸ اردیبهشت ماه از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی رونمایی شد برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود