Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@15:15:12 GMT

طرح جامع ترافیکی شهرکرد در دست تدوین است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۲۳۹۷

طرح جامع ترافیکی شهرکرد در دست تدوین است

به گزارش خبرآنلاین از چهار محال : بهادر عبدالغنی  اظهار داشت: در بررسی شهری، مشکلات و موانع مختلفی از جمله آسفالت دیده می‌شود که دلایل متفاوتی از جمله بودجه و شرایط حاکم مانند عدم منابع ملی و استانی در سطح کشور برای تهیه قیر مصرفی آسفالت مواجه هستیم، سعی بر آن است حدود ۱۶ هزار تن آسفالت تولید شود که سطحی حدود ۱۶۵ هزار متر مربع را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد مشکلات خدمات شهری و رفت و روب و وضعیت زباله، بیان کرد: همکاران در معاونت خدمات شهری نیز بر این مشکلات واقف هستند و علت به مشکلاتی بر می‌گردد که با شرکت همکار به وجود آمده است که تاکنون شرکت مناسبی انتخاب نشده است، در نتیجه با مدیریت خدمات شهری، مجموعه شورای شهر و فرماندار تصمیماتی گرفته شد تا از امکانات و توان شهرداری کمک گرفته شود لذا چند ماهی شهرداری خدمات را انجام می‌دهد و در ادامه با شرکتی همراه می‌شویم.

شهردار شهرکرد در خصوص مشکلات ترافیکی بلوار فرهنگ، افزود: در مرحله آسان‌سازی و روان‌سازی ترافیک بلوار فرهنگ اقداماتی در تقاطع خیابان شهریار و بلوار فرهنگ مانند علائم و چراغ‌هایی نصب شده است که بالغ بر دو میلیارد ریال هزینه داشته است و همچنان پیگیر مشکلات مربوطه هستیم.

وی در خصوص کمبود فضای سبز، گفت: سرانه فضای سبز در شهر ما نسبت به میانگین سرانه فضای سبز از شرایط نسبتا خوبی برخوردار است، تاکنون ۱۸ متر مربع که شامل موارد بهره برداری نشده می‌باشد اعلام شده اما با واقعیت امروز می‌توان آمار ۱۰ متر مربع را اعلام کرد که طرح جامع شهرکرد نیز در حال تدوین است.

عبدالغنی افزود: فضاهای سبز در مقیاس شهری که خدماتی به مردم می‌دهد از جمله پارک ملّت، تهلیجان و لاله شرایط خوبی دارند اما در پارک‌های محله‌ای باید بیشتر کار شود، هرچند در سال جاری دو پارک جدید با استفاده از اعتبارات بازآفرینی و خدماتی در حال احداث است.

شهردار شهرکرد در خصوص امکانات بوستان‌ها، مطرح کرد: کاهش بخشی از امکانات پارک‌ها از جمله روشنایی آن‌ها به سیاست‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا در شرایط حاضر برمی‌گردد و به منظور رعایت پروتکل‌ها به حداقل رسیده است اما برخی از بوستان‌ها نیز در بخش روشنایی مشکلاتی دارند و در تلاش هستیم که این مشکلات را در سال آینده مد نظر قرار دهیم.

وی در خصوص فناوران شهرکرد، بیان کرد: قطعاً مجموعه فن‌آوران با شرایط امروز پاسخگوی نیاز مردم نیست و امیدواریم فناوران۲ که در حال ساخت است در آینده افتتاح شود و مشکلات این حوزه را برطرف کند.

وی در رابطه با ترافیک خواجه‌نصیر، گفت: هسته مرکزی شهرکرد شرایط ترافیکی خوبی ندارد و طرح جامع ترافیکی در حال تدوین است که امیدواریم راهکارهایی در نظر گرفته شود، همچنین با همکاری مسئولان، کمربندی ۱۵ خرداد را هرچه زودتر به بهره‌برداری می‌رسانیم.

شهردار شهرکرد بیان داشت: خیابان حافظ جنوبی در طرح تفصیلی مطرح نشده و طرح ترافیک باید ضرورت اجرای این طرح را مشخص کند که به احتمال زیاد یک اتصال خوبی خواهد بود و زمانی که این خیابان نیز در طرح قرار گیرد با مالکین منطقه توافقات صورت می‌گیرد تا این خیابان نیز از حافظ جنوبی به کمربندی ۱۵ خرداد متصل شود.

عبدالغنی با اشاره به ناتمام ماندن پروژه فضای روباز ورزشی واقع در خیابان شهید کمال فاضل، بیان کرد: این زمین مشکلاتی دارد که به دنبال حل مشکلات این فضا و تبدیل شدن آن به زمین چمن مصنوعی یا زمینی که بتواند خدمات خوبی را به شهروندان بدهد هستیم که قطعاً مستلزم اعتبارات ملی در خصوص بازآفرینی می‌باشد.

شهردار شهرکرد اظهار کرد: همه مسئولان در ساخت و سازها و خصوصاً در ساخت بیمارستان‌ها باید به پارکینگ توجه ویژه‌ای داشته باشند زیراکه امروز معضل بزرگ بیمارستان کاشانی و هاجر، نبود پارکینگ است که قبلاً در کمیسیون ماده ۵ تصمیمات خوبی در این خصوص گرفته شده و کوچه حدفاصل استادیوم انقلاب تا بیمارستان با کاربری پارکینگ و ... در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته که امیدواریم در سال آینده استارت‌ پارکینگ عمومی را شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه مسئولانی که در آینده می‌خواهند در خصوص مشکلات شهر تصمیم بگیرند باید برای درد برج دوقلو درمان در نظر گیرند، گفت: شاید در سال‌های گذشته تصمیمات به گونه‌ای بود که با شرایط موجود ظرف سه الی چهار سال بعد به نتیجه می‌رسید اما متاسفانه شرایط آن گونه که باید پیش نرفت، فراخوان کشوری به منظور فروش برج‌های دوقلو ایجاد شده و کارشناسی آن در حال انجام است که البته این‌ کار شرایط خود را دارد.

شهردار شهرکرد با بیان عدم بدهی در خصوص برج دوقلو، عنوان داشت: با بررسی‌های انجام شده پیمانکاران مطالباتی از طرف ما ندارند اما در بحث بانک ادعای طلبی است که باید بررسی شود و همه اختلافات در حال بررسی است تا بهترین اقدام درخصوص منافع مردم گرفته شود.

وی در رابطه با خدمات منظریه، بیان کرد: راه و شهرسازی زمین‌هایی دارد که اگر از سازمان ملی زمین و مسکن مجوز بگیرد ۴ فضای سبز با اعتبار ۵ میلیارد ایجاد خواهد شد همچنین مردم از شرایط و وضعیت آماده سازی این بخش آسیب می‌بینند که شهرداری در حال خدمت رسانی در حوزه‌های حمل و نقل عمومی، خدمات شهری، آتش نشانی است اما در خصوص موارد دیگر باید جلسات مشترکی برگزار شود تا به سرانجام برسد.

عبدالغنی گفت: تا حد ممکن در منظریه املاک باید به فروش برسد تا هم خدمات دهی صورت گیرد و هم اشتغالزایی را به همراه داشته باشد همچنین بالغ بر ۱۰۰ میلیارد پروژه‌های بزرگ در شهرداری طی سال جاری و سال آینده در حال تعریف است که به اشتغالزایی جوانان کمک می‌کند.

وی با اشاره به توجه به تمیزسازی خیابان سیدجمال در خدمات شهری، افزود: زمین‌های صنایع حوزچه‌ای که به نام کارآفرین مطرح است موارد خاصی دارد که در چند سال گذشته مالکیت زمین‌ها مرتفع شده و امروز خدمات شهری با کاربری کارگاهی متناسب با شرایط و وضعیت متقاضیان پروانه صادر می‌شود.

۴۶

کد خبر 1448047

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری شهردار شهرکرد خدمات شهری فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • گشایش گره ترافیکی خوی
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد