Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@00:01:19 GMT

جزییات آموزش مجازی توسعه فرهنگ نماز

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۲۵۸۴

مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از برگزاری دوره آموزش مجازی طرح آموزش و توسعه فرهنگ نماز ویژه معلمان پایه سوم ابتدایی دختران از طریق سامانه ltms خبر داد. خبرگزاری میزان- محمدرضا مسیب زاده گفت: با توجه به شرایط پیش آمده در کشور و پیشگیری از گسترش ویروس کرونا در سطح کشور دوره‌های مجازی برای معلمان فرهنگیان و دانش آموزان طراحی و تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل قرآن عترت و نماز آموزش و پرورش افزود: ما نباید در قبال آموزش‌ها حتی در این شرایط منفعل باشیم به همین دلیل آموزش‌های حضوری سال‌های گذشته را به سمت آموزش‌های مجازی برده‌ایم.

مسیب زاده با اشاره به برگزاری دوره‌ها به صورت کاملاً مجازی گفت: انتظار داریم مخاطبان هر دوره نیز مشارکت جدی در این دوره‌ها داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: دوره آموزش مجازی طرح آموزش و توسعه فرهنگ نماز ویژه معلمان پایه سوم ابتدایی دختران شامل ۴۵ قسمت ۱۰ دقیقه‌ای که جمعاً ۴۵۰ دقیقه کلیپ است و توسط همکاران ما تهیه تدوین و بارگذاری شده است.

وی ادامه داد: مخاطبین این طرح معلمان پایه سوم ابتدایی دختران هستند که در این دوره تعداد ۲۰ هزار نفر شرکت کننده می‌توانند شرکت داشته باشند و مدت آموزش آن ۱۶ ساعت است.

مدیرکل قرآن عترت و نماز آموزش و پرورش با اشاره به زمان اجراء این طرح گفت: استان‌ها می‌توانند تا ۲۷ آذرماه امسال متناسب با ظرفیت‌ها و شرایط‌های استانی زمان ثبت نام مطالعه محتوا و آزمون را اجرا کنند.

مسیب زاده افزود: سهمیه اختصاصی برای هر استان بر اساس تعداد مناطق و نواحی هر استان و برای هر منطقه حداکثر ۳۰ نفر است پس از پایان دوره نیز گواهینامه‌ها صادر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ وی با اشاره به سرفصل‌های این دوره افزود: آموزش احکام عملی نماز، روش‌ها و قالب‌های بیان احکام، نماز و خانواده، آثار نماز، شیوه‌های دعوت به نماز، اصول دعوت به نماز، نقش معلمان و دبیران در تربیت دینی و نماز سرفصل‌های این دوره آموزشی هستند که محتوای آن‌ها در کانال قرآن و عترت نماز به آدرس parvareshi۱ @ بارگذاری شده است.   بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت لایحه رتبه بندی معلمان/محتوای «شاد»، ضعیف است
انتهای پیام/ برچسب ها: آموزش مجازی سن تکلیف دانش آموزان عترت و نماز

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش مجازی سن تکلیف دانش آموزان عترت و نماز آموزش و پرورش آموزش مجازی عترت و نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۲۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی

نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که به صورت یک سنت هر ساله صورت می‌گرفت، امسال برای اولین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.

بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.

این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند

حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر در خانواده قرآنی متولد شد. در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد. این قاری ممتاز کشورمان از محضر اساتید پیشکسوت قرآنی زنجان چون «محمود رنگرز» بهره برده است. اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی‌بلده در این دوره بیشترین تأثیر را بر تلاوت این قاری ممتاز گذاشتند.

محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن بیشتر نداشت در بیست‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت و در پایان موفق به کسب رتبه خاصی نشد. شاید بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره باشد.

یادآور می‌شود مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است. این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.

آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در کهن‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن جهان اسلام شده‌اند. سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • نماز جمعه پایگاه مردمی است
  • باید قدر و منزلت معلمان را به خوبی دانست/ لزوم رعایت عفاف و حجاب در جامعه
  • مرحله مقدماتی هفتمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری