Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی انجمن تایر با اعلام اینکه دولت متاسفانه واردات را بر حمایت از تولیدات داخلی ترجیح می دهد، گفت: چرا وقتی به یک مشکل برخورد می کنید به جای حل آن در داخل کشور سراغ واردات می روید. - اخبار اقتصادی -

مصطفی تنها در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متاسفانه در سال جاری به جای حمایت از تولیدکننده واردات به تولید ارجحیت پیدا کرده است، اظهار داشت: البته این موضوع در سالهای گذشته نیز اتفاق افتاده بود اما ما انتظار داشتیم در سال جهش تولید روال تغییر نکد اما متأسفانه همچنان وارد مقدم بر حمایت از تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال 98 حدود 500تا 600 میلیون دلار هزیه صرف واردات انواع تایر شده است، گفت: این درحالیست که یکی از طرح های تولیدکنندگان در تولید تایر سنگین معطل منابع 25 میلیون دلاری است. در صورت تخصیص این منابع به این طرح 17 درصد نیاز کشور می تواند تأمین شود.

سخنگوی انجمن تایر کشور با اعلام اینکه چندین بار پیگیری هایی برای به سرانجام رسیدن طرحهای تولید تایر در داخل کشور انجام داده‌ایم، افزود: متأسفانه گوش شنوایی وجود ندارد حتی برخی با مشاهده طرح ها تعاریف مختلفی از مثبت بودن آنها مطرح کردند اما در نهایت ما نتوانسته ایم طرح ها را ه سرانجام برسانیم.

تنها با تاکید براینکه امروز بخش تولید تایر در تأمین مواد اولیه و دریافت ارز با مشکلات متعددی روبروست، گفت: اگر ما بتوانیم در زمان مقرر تخصیص ارز را دریافت کنیم به راحتی این موضوع قابل انتقال نیست تا بتوانیم کالا را وارد کشور نماییم طرف خارجی ال سی ما را قبول نمی کند پول نقد می خواهد ما نیز باید با مشقت تمام پول نقد را به حساب آنها واریز و در نهایت بعد از چندین ماه کالا را در گمرکات تحویل بگیریم.

وی افزود: پیش از این ما 10 تا 15 درصد برای خریدهای خارجی پیش پرداخت را انجام و ما بقی را در زمان تحویل کالا در گمرکات پرداخت می کردیم اما امروز باید با پول نقد کار کنیم به ما بگویید با فشار فعلی چگونه می توانیم نقدینگی مورد نیاز را برای تامین مواد اولیه خود داشته باشیم. شرکتها مجبورند وام بگیرند که در ازای آن هزینه سربار انها افزایش پیدا کرده و هزینه سربار تأثیر مستقیمی بر قیمت تمام شده کالا می گذارد.

سخنگوی انجمن تایر کشور با تأکید براینکه امروز بخش تولید نیازمند حمایت ویژه دولت است، تصریح کرد: باید نگاه به تولیدکننده تغییر کند ما مجرم نیستیم چرا نگاه دولت درمان مشکلات بخش تولید نیست. چرا به محض اینکه در تأمین یک کالا مشکل بوجود می اید دولت به جای حل آن مشکل در داخل کشور سریع سراغ صادرات می رود. اگر اراده حل مشکلات در داخل کشور وجود داشت به طور حتم وضعیت تولیدکنندگان به شکل دیگری بود.

«شلّیک به تولید»|مواد اولیه صنعت پوشاک روزانه گران می‌شود/ بی‌توجهی وزارت صمت به 80درصد تولیدکنندگان صنفی پوشاک«شلّیک به تولید»|سهل‌‌آبادی: وزارت صمت گوش شنوا ندارد/کارخانه مغازه نیست که هر روز خواستیم درش را ببندیم/ نفس تولید بند آمد«شلّیک به تولید»|آل اسحاق: سیاست‌های پولی و ارزی مانعی در مسیر تولید هستند

تنها با اشاره به اینکه 30 تا 35 درصد از مواد مورد نیاز این صنعت از محل واردات تامین می شود، گفت: البته وابستگی ما به واردات فقط به این درصد اکتفا نمی شود بلکه 60 تا 70 درصد مابقی مواد داخلی مورد نیاز ما به صورت غیرمستقیم به ارز وابسته است. مثلاً سیم های مورد استفاده شده در تایرها باید از فولادهایی باشد که فقط از واردات تامین می شود جالب اینجاست نصب آن سیم ها در لاستیک ها نیازمند موادی است که آنها نیز وارداتی است. علاوه بر این مواد اولیه تولید نخ تایرها نیز وارداتی است. در این شرایط به ما بگویید با نوسانات نرخ ارز و شرایط عمومی اقتصاد چگونه می توانیم حجم تولید را افزایش وحتی محصول را با قیمتی ارزان در اختیار مصرف کننده قرار دهیم.

سخنگوی انجمن تایر با گلایه از اینکه در تخصیص و اولویت بندی ارز به واحدهای تولیدی نیز سیاست های مختلفی به کار گرفته می شود، گفت: ما نیازمند یک سیاست روشن برای حمایت از تولیدکنندگان هستیم با تصمیمات مقطعی به هیچ عنوان به نتیجه نخواهیم رسید. امروز کمبود نقدینگی در بخش تولید بسیار زیاد است که افزایش نرخ ارز نیز آن را تشدید کرده است. تولیدکننده نه می تواند بدهی های قبلی خود را بدهد و نه می تواند برای گردش کار خود از سیستم بانکی پول دریافت کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سخنگوی انجمن تایر حمایت از تولید داخل کشور مواد اولیه بخش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۷۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه ایران از واردات مرغ اجداد بی نیاز شد گفت: احیا سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر در راستای موارد سازی و افزایش تولید در حال انجام است - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حالی که در گذشته بیش از 90 درصد مرغ اجداد جوجه‌یک‌روزه از کشور‌های دیگر تامین می‌شد سازمان اقتصادی کوثر که مجری نگهداری و تولید آرین در کشور است اعلام کرد که ایران با دانش متخصصان از واردات اجداد از کشور‌های غربی بی نیاز شد و در زمره هشت کشور دارنده این فناوری استراتژیک قرار گرفت.

فخاری رئیس این سازمان حتی اعلام کرده است که ظرفیت صادرات به کشور‌های دوست دیگر فراهم شده است. ضریب تبدیل در مرغ آرین از 2.2 به 1.7 کاهش یافته است که با توجه به ارزانی جوجه یک‌روزه آرین نسبت به جوجه نژاد راس و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویه‌های وارداتی وارد مرحله جدی‌تری کرده است.

مالزی خریدار مرغ آرین ایران شد

وی در تبیین اجمالی شیوه‌هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده است، بیان داشت: به‌گزینی ژنتیکی و تغییر روش‌های پرورش در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.

در سال 1400 بیش از 90 درصد بازار جوجه‌یک‌روزه کشور متعلق به سویه راس، آربوراکرز و کاپ بوده که از طریق واردات مرغ اجداد از دو شرکت بزرگ اصلاح نژادی آویاژن و کاپ تامین شده است.

نژاد مرغ ایرانی آرین یا همان لاین ایرانی پس از سال‌ها دوباره احیاء شده است، فعالان دامپروری بهره وری نژاد مرغ آرین را پایین می‌دانند، اما منتخصصان کشور می‌گویند که کار اصلاح نژادی پایان نیافته و ادامه دارد.

 ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به عنوان مجری مرغ لاین آرین در این ارتباط  اظهار داشت: واردات دستگاه جوجه‌کشی که نقش بزرگی در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دارد تحریم شد و این دستگاه را دیگر به ایران نفروختند، این اتفاق باعث شد همکاران ما تصمیم بگیرند که این وابستگی را قطع کنند، لذا از دل تهدید و تحریم تلاش‌ها برای کسب خودکفایی شکل گرفت و با نوآوری و خلاقیت نه تنها دستگاه جوجه‌کشی مرغ بلکه دستگاه جوجه‌کشی بوقلمون را نیز تولید کردند و مایه خرسندی است که دستگاه ایرانی تولید شده راندمان تولید را بهبود بخشیده و در بخش خصوصی نیز مورد استقبال واقع شده است.

وی افزود: با تولید لاین مرغ آرین ضریب امنیت غذایی و استقلال اقتصادی کشور بالا رفته است و به جرأت می‌گوییم امروز تمام مرغ اجداد مورد نیاز کشور در سازمان اقتصادی کوثر تامین می‌شود و در تامین این کالای راهبردی که تولید گوشت مرغ به آن بستگی دارد دیگر نیازی به واردات از کشورهای دیگر نداریم.

فخاری ادامه داد: در راستای  به جریان انداختن اموال و دارایی‌های متروکه، راکد و یا بلااستفاده به نفع تولید، مولدسازی سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر، در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • افزایش سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌ کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوانان از فیلم‌کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوان از فیلم‌ کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ابلاغ شد
  • تصویب اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت