Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان شب گذشته در جشن میلاد "مهر و ماه" که به مناسبت ولادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) و همچنین میلاد امام جعفر صادق (ع) در مصلای امام خمینی (ره) رشت برگزار شد، گفت: تمام پیامبران برای انجام مأموریتی مبعوث شدند و بزرگترین مأموریت انبیای الهی تربیت انسان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: پیامبران الهی آمدند انسانی بسازند تا در دنیا و آخرت سعادتمند شود و در این راستا، رسالت بزرگ پیامبر اسلام (ص) تزکیه و تربیت انسان بود.

امام جمعه رشت با بیان اینکه تربیت انسان توسط پیامبران بر اساس دستور و فرامین الهی بود، اظهار داشت: دشمن، نقشه‌های شیطان و بوالهوسان تلاش کردند بستر تربیت انسان را از پیامبران بگیرند، اما دین موسی (ع)، عیسی (ع) و محمد (ص) توانستند تمام دنیای بشر را فرا بگیرند.

آیت الله فلاحتی به اهمیت حاکمیت قانون و حکومت الهی پس از تربیت انسان در زندگی بشر اشاره کرد و گفت: پیامبران الهی در مسیر اجرای تربیت انسان نیازمند الزام‌هایی بودند و نخستین آن فردسازی است و امروزه در فرهنگ تبلیغ به آن "تبلیغ چهره به چهره" می‌گویند.

او با اشاره به اینکه تبلیغ چهره به چهره در راستای فردسازی از الزام‌های تربیت انسان است، بیان کرد: پیامبران الهی در مسیر فردسازی می‌خواستند انسان‌هایی بسازند که از درون تحول داشته باشند، زیرا اگر انسان خداباور نشود، هر جا قرار بگیرد نیرنگی از او سر می‌زند.

نماینده ولی فقیه در گیلان یادآور شد: اگر انسان از درون متحول شود هر نیرنگی از او ساقط می‌شود.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه پیامبران به ویژه پیامبر گرامی اسلام (ص) در مسیر حاکمیت الهی پس از فردسازی به دنبال دولت سازی بودند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) پایه‌های حکومت اسلامی را در مدینه بنیان گذاری کرد و بر این اساس امام (ره) پس از ورود به ایران فرمود که "به پشتیبانی مردم دولت تشکیل می‌دهم".

او امت سازی را سومین اقدام در مسیر تشکیل حکومت توسط پیامبر گرامی اسلام (ص) دانست و افزود: در انقلاب اسلامی نیز بسترسازی در راستای تمدن سازی اسلامی در حال انجام است.

امام جمعه رشت با اشاره به اینکه امر به معروف، نهی از منکر و ایمان و باور به خدای متعال از ویژگی امت پیامبر گرامی اسلام (ص) است، یادآور شد: امروز مقام معظم رهبری موضوع فرهنگ را در رهنمود‌های خود بیان فرمود.

آیت الله فلاحتی ادامه داد: درد بزرگ اینجاست پس از پیروزی انقلاب اسلامی نهاد‌ها و وزارتخانه‌هایی که متولی فرهنگ جامعه بوده اند و سرمایه‌هایی که داشتند، در مسیر انسان سازی نبوده است.

او اظهار داشت: اگر جامعه اسلامی بخواهد فردسازی، دولت سازی و امت سازی را انجام دهد، حاکمیت الهی در آن عملی خواهد شد و با تحقق این امر همه مردم جهادی عمل می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه در جامعه دارای حاکمیت الهی مردم و مسئولان هر جا قرار دارند صادقانه عمل می‌کنند، تصریح کرد: در جامعه دارای حاکمیت الهی خدا خوب، صادقانه و مخلصانه اطاعت می‌شود ضمن اینکه دانشمندان و هوشمندان بر جامعه حاکم می‌شوند و این ۳ امر از اهداف انبیای الهی برای محقق کردن تربیت انسان بوده است.

تلاوت قرآن، مولودی و اجرای تواشیح از دیگر برنامه‌های جشن میلاد مهر و ماه در مصلای رشت بود.

در این مراسم همچنین عمامه گذاری تعدادی از طلاب رشت توسط نماینده ولی فقیه در گیلان انجام شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشن میلاد پیامبر اسلام امام جعفر صادق نماینده ولی فقیه در گیلان پیامبر گرامی اسلام تربیت انسان حاکمیت الهی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش