Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، اعظم کریمی در نشست وزیر ورزش و جوانان با اعضای کمیته علمی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده عنوان کرد: در حال حاضر، مجلس شورای اسلامی در حوزه ازدواج، صدور مجوز دفاتر مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده را برعهده وزارت ورزش و جوانان گذاشته و تاکنون ۳۵۰ مجوز با همکاری سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای کمیته علمی این مرکز، ضمن مصاحبه جامع از متقاضیان و همچنین بررسی شرایط داوطلبان، با برگزاری دوره وحدت رویه، متقاضیان را آماده فعالیت در مراکز می‌کنند. قبل از شیوع کرونا در کشور این دوره‌ها به صورت حضوری و در حال حاضر در فضای مجازی برگزار می‌شود؛ اساتید نیز با برگزاری آزمون کتبی در نهایت صلاحیت علمی متقاضی مجوز را تعیین می‌کنند.
کریمی تصریح کرد: پیش از این مجوز مراکز تخصصی ازدواج و خانواده با امضای رئیس سازمان نظام روانشناسی ومشاوره کشور انجام می‌شد، اما با پیگیری‌های جامعه جوانان اکنون این مجوز با امضای معاونت امور جوانان وزارت ورزش وجوانان و سازمان نظام روانشناسی ومشاوره اعطا می‌شود.
وی با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی این مراکز در مناطق محروم گفت: تاکنون با رایزنی صورت گرفته با سازمان نظام روانشناسی ومشاوره این امر در استان‌های ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و سیستان وبلوچستان محقق شده است. دو مرکز در استان ایلام و چهار مرکز در سیستان وبلوچستان راه‌اندازی شده و سه مرکز نیز در آستانه دریافت مجوز است.

کریمی همچنین اظهار امیدواری کرد، راه‌اندازی این مراکز در دیگر مناطق محروم، ضمن ارائه مشاوره پیش از ازدواج که به شکل‌گیری ازدواج آگاهانه و پایدار می انجامد، از وقوع طلاق نیز پیشگیری کند.

برچسب‌ها سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مشاوره وزارت ورزش و جوانان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مشاوره وزارت ورزش و جوانان سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مشاوره وزارت ورزش و جوانان اخبار کنکور سازمان نظام روانشناسی ازدواج و خانواده راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت

اکنون رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور می‌گوید که اگرچه در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان شناسایی و منتشر شد و این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشته، چراکه هنوز این روانشناس‌نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

طبق ماده پنج قانون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، مشاوران و روانشناسان برای هرگونه اشتغال در حرفه خود باید دارای‌ پروانه از سازمان نظام روانشناسی باشند.

اما خرداد سال ۱۴۰۱ بود که سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اسامی افراد غیر روانشناس و بدون مجوز را در قالب سه لیست منتشر کرد که در نوبت اول ۱۴۴ نفر، نوبت دوم ۶۱ نفر و در نوبت سوم ۲۱۹ فرد یا صفحه مجازی که به صورت غیرقانونی در حیطه روان‌شناسی فعالیت می‌کردند را شامل می‌شد؛‌ این اعداد رقمی بالغ بر ۴۵۶ فرد یا صفحه مجازی بود که نه تنها مجوز و پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نداشتند بلکه برخی تحصیلات مرتبط با روانشناسی نیز نداشتند.

در همان زمان رئیس وقت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه اسامی اعلام شده از بین ۴۵۰۰ روانشناس‌نما شناسایی شده منتشر شده و اسامی باقی روانشناس‌نماها به زودی منتشر می‌شود، از ارسال این اسامی به قوه قضائیه خبر داد و گفت: هم اکنون بر قوه قضائیه واجب است به این موضوع ورود کرده، این افراد را فرا بخواند و احضار کند.

اما، علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به فعالیت روانشناسان نماها اظهار می‌کند: در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شناسایی و منتشر شد؛ این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشت چراکه هنوز این روانشناس نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: اگرچه این روانشناس نماها معرفی شدند اما اتفاق خاصی درخصوص توقف فعالیت آن ها نیفتاده است، این در حالی است که مهم‌ترین عاملی که می‌تواند بر توقف فعالیت روانشناس‌نماها اثرگذار باشد، ارتقای سواد سلامت روانی جامعه است، به عبارتی دیگر مردم باید به قدری آگاهی‌شان افزایش پیدا کند تا بتوانند روانشناسان واقعی را از روانشناس نماها تشخیص دهند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: افزون بر آن مردم می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، روانشناسان دارای پروانه را شناسایی کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور