Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، احمد ذاکری ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل گمرک این شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری اظهار کرد: گمرک شهرستان آستارا یکی از گمرکات منحصربه‌فرد جمهوری اسلامی ایران بوده که از سه مرز زمینی، ریلی و دریایی برخوردار است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه گمرک فراتر از وظایف سازمانی خود در بارانداز ریلی آستارا-آستارا ظاهر شده است، گفت: زیرساخت‌های گمرک ریلی در بارانداز باید توسط راه‌آهن ایجاد شود و دراین‌خصوص قراردادی با طرف آذری امضا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نگاه سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران به شهرستان آستارا یک نگاه ملی بوده و از سال ۹۷ طرح‌های ملی گمرک به این شهرستان معطوف شده است، افزود: تاکنون ۱۶ میلیارد تومان با هدف به‌سازی محوطه اداره‌کل گمرک شهرستان آستارا تخصیص پیدا کرده است.

 قرارداد ریلی ایران و آذربایجان کامل نیست

ناظر گمرکات استان گیلان نیز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل گمرک شهرستان آستارا در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا و در راستای عمل به بیانات مقام معظم رهبری، نگاه گمرکات استان گیلان به سمت کشورهای همسایه به ویژه روسیه و جمهوری آذربایجان است.

ابوالقاسم یوسفی‌نژاد با اشاره به اینکه تمام رویه های گمرکی در گمرک شهرستان آستارا فعال بوده و در هیچ کجای کشور چنین ظرفیتی وجود ندارد، گفت: نیمه دوم سال اوج صادرات بوده و بیشترین حجم صادرات استان گیلان از طریق گمرک شهرستان آستارا انجام می‌شود.

ناظر گمرکات استان گیلان با بیان اینکه صادرات از طریق ریل برای تجار و بازرگانان صرفه اقتصادی دارد، تصریح کرد: قراردادی که بین راه‌آهن ایران و جمهوری آذربایجان درخصوص سرمایه‌گذاری در بارانداز ریلی آستارا-آستارا امضاشده کامل نیست و در آن وظایف دستگاه‌های مجری مشخص نشده است.

صادرات ۴۵۱ هزار تن کالا از مرز زمینی آستارا 

مدیرکل سابق گمرک شهرستان آستارا نیز در مراسم فوق اظهار کرد: طی هفت ماه گذشته، ۴۵۱ هزار تن کالا اعم‌از محصولات کشاورزی، مواد غذایی، سیمان، گچ، شوینده‌ها، محصولات شیمیایی، صنایع‌دستی و البسه به ارزش ۲۸۲ میلیون دلار از طریق مرز زمینی این شهرستان به خارج از کشور صادر شده است.

رسول امیدی با بیان اینکه طی‌مدت‌مذکور ۱۵۵ هزار تن کالا به ارزش ۱۰۴ میلیون دلار از مبدأ گمرک زمینی شهرستان آستارا وارد کشور شده است، تصریح کرد: عمده کالاهای وارده شامل مواد شیمیایی، چوب، آهن‌آلات، ماشین‌لات و لوازم برقی از کشورهای روسیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان است. 

به گزارش فارس، در مراسم فوق ضمن‌قدردانی از زحمات «رسول امیدی» مدیرکل پیشین گمرک شهرستان آستارا، «کریم رسولی» به عنوان مدیرکل جدید گمرک این شهرستان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران منصوب و معارفه شد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گمرک جمهوری اسلامی ایران مدیریت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گمرک شهرستان آستارا استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۰۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران

جعفر سلگی یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت در جلسه احداث شهرک‌های شیلاتی شهرستان که با حضور مسئولان استان، شهرستان و سایر کارشناسان ذیربط در محل فرمانداری نهاوند برگزار شد، اظهار کرد: نگاه مسئولان شهرستانی به این موضوع مثبت است چرا که توسعه شیلات و غذا‌های دریایی به اصلاح سبک زندگی مردم و ایجاد اشتغال کمک می‌کند.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وی با اشاره به اینکه نهاوند به عنوان قطب شیلات غیرساحلی کشور شناخته شده است، افزود: با وجود سراب‌های متعدد در شهرستان نهاوند نیاز احداث این شهرک به منظور توسعه شیلات و ایجاد اشتغال اهمیت دارد.

سلگی با بیان اینکه شهرستان نهاوند از قابلیت فراوانی در بخش شیلات و آبزی‌پروری برخوردار است، ادامه داد: با توجه به ظرفیت ۷۰ درصدی حجم تولیدات شیلاتی نهاوند، در حال حاضر ۹۰ مزرعه آبزی‌پروری بزرگ و کوچک در شهرستان با مجوز تولید ۴۰۰۰ تن ماهی قزل‌آلا و ۳۶۵ میلیون تفریخ و تکثیر توانسته علاوه بر تأمین بخشی از بازار داخلی طی دو سال گذشته ۱۰۰۰ تن ماهی سردآبی به روسیه صادر کند.

معاون عمرانی فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه سهم شهرستان نهاوند در صنعت آبزی‌پروری استان همدان در بخش تکثیر و تفریخ ماهیان سردآبی ۹۰ درصد و در بخش پرورش ماهیان سردآبی و گرم‌آبی ۷۵ درصد است، اضافه کرد: نهاوند ظرفیت جلوگیری از خروج ارز با تولید ۴۰ درصد تخم چشم‌زده و ۳۷ درصد بچه ماهی کشور را دارد.

به گفته وی، با ایجاد این شهرک اراضی بایر احیاء و آب‌های بدون استفاده پس از مصرف در پرورش ماهی به رودخانه و مصرف بهره‌برداران بخش کشاورزی و باغات هدایت می‌شود.

سلگی در پایان تأکید کرد: مکان‌یابی و بررسی این موضوع از طریق استعلام از دستگاه‌های ذیربط و استفاده از اراضی ملی می‌تواند در ایجاد منطقه گردشگری و دیگر صنایع وابسته توسعه و اشتغال پایدار را برای شهرستان محقق کند.


دیگر خبرها

  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • احداث تیرپارک کامیون‌ های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • عزاداری خیابانی مردم آستارا در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان