Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، رضا الفت نسب رئیس اتحادیه کسب وکار‌های اینترنتی، در خصوص فروش طلا در بستر اینترنت اظهار کرد: حدود دو سال گذشته تخلف‌هایی در سکه‌های ثامن به وجود آمد که از آن زمان تاکنون به هیچ کسب و کار اینترنتی مجوز فروش طلا داده نشده است.   رئیس اتحادیه کسب وکار‌های اینترنتی مطرح کرد: این تصمیم از سوی قوه قضاییه و دادستانی کل کشور و در راستای تامین رفاه مال مردم هنگام خرید های اینترنتی گرفته شده بود که امیدواریم با گسترش امنیت بستر های اینترنتی، روند فروش مجددا آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی کسب و کار‌هایی که هم اکنون فعالیت دارند و اقدام به فروش انواع طلا، سکه و جواهر می‌کنند پیش از این رویداد اقدام به کسب مجوز کرده بودند و تا امروز نیز هیچ تخلفی از سوی آن‌ها صورت نگرفته است.

رئیس اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی بیان کرد: از آن زمان پیشنهاد‌ها و طرح‌هایی از سوی اتحادیه به اتاق اصناف کشور جهت فروش طلا در بستر اینترنت گزارش داده شده که در این طرح‌ها تمام راه‌های بروز تخلف بررسی و مسدود شده اند.

الفت نسب ادامه داد: به تازگی طرح منتخب در اتاق اصناف تصویب و به مرکز اصناف امور بازرگانان ارسال شده که با راه اندازی بستر مورد نظر علاقه مندان می‌توانند در این بستر اقدام به فروش طلا کنند.

وی تصریح کرد: علاقه‌مندان فروش طلا و جواهر در اینترنت پس از تصویب قانون مورد نظر ابتدا باید برای کسب وکار خود سایت طراحی کنند و سپس درخواست مجوز کنند که در صورت تایید از سوی اتحادیه، مجوز آن‌ها صادر می‌شود.

رئیس اتحادیه کسب وکار‌های اینترنتی در پایان ابراز کرد: فروش طلا و جواهر دست دوم در سایت‌های نیازمندی منع قانونی ندارند و دادستانی نیز در این خصوص ورود نکرده است چراکه مردم هنگام خرید کالای به این حساسی باید خود حواس جمع‌تر خرید کنند.

پربیننده ترین قیمت جدیدترین موبایل‌های سامسونگ +جدول قیمت آیفون۱۲ در کشورهای مختلف چقدر اسـت؟ اپل به خاک سیاه نشست ارزان‌ترین لپ تاپ‌های بازار چند؟ +جدول با ۵میلیون چه تبلتی می‌توان خرید؟ +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سکه جواهر خرید طلا فروش طلا سکه ثامن اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد

به گزارش   ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

????معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟