Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیت‌های حقوقی و اجتماعی با رعایت سلامت همگانی، در روزهای ۲۷ و ۲۸ آبان ماه سال جاری در قالب ۳ پنل و ۶ سخنرانی جداگانه برگزار می‌شود و در این کنفرانس اساتید برجسته در حوزه فقه و حقوق به سخنرانی و ارائه نظرات خود پرداخته اند.

حجت الاسلام و المسلمین علی محمد حکیمیان در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی مربوط به رعایت سلامت همگانی گفت: فقها و علمای گذشته ما با تلاش و آثار ارزشمند خود با بهره مندی از فقه اجتماعی سوالات و نیازهای مردم در حوزه‌های مختلف را به خوبی پاسخ داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سوالات و نگرانی‌های مختلف جهان امروز در خصوص بحران‌ها و تبعات بیماری کرونا گفت: در شرایط کنونی مردم سوالات زیادی در خصوص وظایف و تکلیف خود و مسئولان دارند و در این زمینه باید شبهات و درخواست‌های آنها را پاسخ گفت.

حجت الاسلام حکیمیان با تاکید براینکه مردم و دولت در قبال بحران کرونا مسئول هستند، افزود: اسلام به مردم داری، همدلی و نوع دوستی توجه به افراد بحران زده توجه ویژه دارد.

رئیس کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیت‌های حقوقی و اجتماعی با بیان اینکه فقه و حقوق اسلامی برای حل بحران‌های بزرگ اجتماعی طرح و برنامه دارد، گفت: کرونا یک بحران اجتماعی در بعد جهانی است و باید با بهره گیری از ظرفیت‌های فقهی و حقوقی اسلام برای این بحران چاره سازی کرد.

وی با اشاره به یکی از آثار حضرت امام خمینی (ره) در خصوص کاربردها و مزایای حکم انفال در فقه اسلامی گفت: امام راحل (ره) در کتاب بیع خود به وظیفه دولت اسلامی با استفاده از موضوع انفال اشاره دارد و تاکید می‌فرمایند که حکومت اسلامی وظیفه دارد که برای تکمیل و توسعه زیرساخت‌های عمومی کشور از درآمدهای انفال استفاده نماید.

رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بیان اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی برای بهره مندی عموم جامعه از مقوله انفال باید برنامه ریزی کنند، گفت: دولت اسلامی می‌تواند با مدیریت درآمدهایی مانند انفال و خمس زمینه بهداشت عمومی فراگیر و عادلانه را فراهم کند.

کد خبر 5074368

منبع: مهر

کلیدواژه: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ویروس کرونا بیماری کرونا هفته کتاب هفته کتاب و کتاب خوانی معرفی کتاب علامه طباطبایی کتاب و کتابخوانی ترجمه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان علامه جعفری جواد اژه ای ادبیات داستانی سواد رسانه ای ویروس کرونا معرفی نشریات تازه های نشر بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر افزود: اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق با ابلاغیه وزیر نیرو در حال انجام است به طوری که حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع ماهانه تا ٢ هزار میلیارد تومان و به صورت هفتگی شارژ خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سال جاری از طریق بورس بخش مهمی از بدهی‌های صنعت برق پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در گذشته مشترکان بالای ٥ مگاوات ملزم به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس بودند و در سال گذشته هم الزام خرید برق مورد نیاز از بورس به مشترکان بالای یک مگاوات ابلاغ و در مجموع سال گذشته ٣ تراوات ساعت برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شد.

وی هدف گذاری انجام شده برای تأمین برق مورد نیاز از بورس را در برنامه هفتم توسعه تا ٦٠ درصد مجموع برق کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس هدف گذاری مقرر شده که ٢١٠ تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شود به طوری که در سال اول برنامه هفتم تا ٣٠ درصد و در سال پایانی این میزان به ٦٠ درصد از مجموع برق مصرفی کشور خواهد رسید.

سخنگوی صنعت برق این اقدام را گامی مهم در جهت اصلاح اقتصاد برق و توقف موتور تولید بدهی در این صنعت دانست و تصریح کرد: با این اقدام ارتباط مستقیم میان خریدار و فروشنده برقرار می‌شود و نقش دولت در این بازار به حداقل خواهد رسید و به توسعه رقابت، شفافیت قیمت، توسعه و رونق نیروگاه‌ها به دلیل دریافت نقدی پول از بورس و… کمک خواهد کرد. از سوی دیگر این اقدام به استقلال مالی شرکت‌های توزیع نیز کمک خواهد کرد که امیدواریم در ٦ ماه دوم امسال از طریق اخذ مصوبات لازم، این هدف محقق شود.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق مطالبات بخش خصوصی باید در طول ٣ سال پرداخت شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق به پرداخت ٣٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق شدیم، اما هنوز هم حدود ١٠٠ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران، سازندگان و… بدهی داریم، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تعریف شده، بتوانیم این مطالبات را پرداخت و موتور تولید بدهی را نیز با تغییرات انجام شده، متوقف کنیم.

کد خبر 6091042 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • برکناری پاک آیین/احمدی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد
  • مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت تغییر کرد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی