Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@23:40:05 GMT

وقف می‌تواند یاری‌گر دولت در شرایط کرونا باشد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۱۸۴۸

وقف می‌تواند یاری‌گر دولت در شرایط کرونا باشد

ایسنا/یزد مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد وقف را بهترین یاری‌گر دولت در مشکلات دانست و گفت: کرونا اهمیت وقف را برای درمان بیماری‌های خاص بیش از پیش پررنگ کرده است.

حجت‌الاسلام «حسین زارع‌زاده» از ضرورت ترویج وقف در حوزه سلامت یاد و اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا در ماه‌های اخیر، اهمیت وقف در حوزه سلامت و بهداشت به ویژه وقف برای درمان بیماری‌های خاص و واگیردار را بیش از پیش روشن کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که حضور واقفان سلامت می‌تواند کمبودهای درمانی جامعه را جبران کند، گفت: یک چهارم مراکز درمانی کشور موقوفه هستند که بیمارستان موقوفه گودرز در یزد جهت بستری بیماران کرونایی بیشترین همکاری را با دانشگاه علوم پزشکی استان دارد.

زارع‌زاده با اشاره به این که کادر بهداشت و درمان کشور در شرایط فعلی با تمام قوا در صف اول مقابله با کرونا قرار دارند و به صورت شبانه روزی به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند، اظهار کرد: خیران نیک‌اندیش باید به پشتیبانی از کادر درمان برخیزند و ضروری است در این موقعیت، وقف‌ها را به سمت فعالیت‌های درمانی سوق دهند.

وی با اشاره به این که واقفان از سعادتمندترین نیکوکاران هستند، گفت: واقفان می‌توانند وقف‌های خود را به سمت نیازهای روز جامعه از جمله وقف در حوزه‌های علم و فناوری، فعالیت‌های قرآنی، تهیه جهیزیه، تسهیل در ازدواج جوانان، افزایش سواد رسانه‌ای و اشتغال جوانان هدایت و در این حوزه‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

به گفته‌ی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان، از ابتدای شیوع ویروس کرونا بیش از ۱۲ هزار بسته معیشتی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال و همچنین قریب ۱۴ هزار پرس غذای گرم از محل اجرای نیات موقوفات در این شرایط خاص بین اقشار نیازمند توزیع شده است.

این مسئول ترویج فرهنگ وقف و سلامت از طریق رسانه‌ها را یکی از مهمترین برنامه اوقاف یزد در شرایط کنونی دانست و اعلام کرد: اهمیت وقف در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) مشخص می‎شود که می‌فرماید «وقتی انسان می‌میرد، دفتر عملش بسته می‌شود مگر سه چیز که همچنان باز می‌ماند، یکی صدقه جاریه (وقف)، دوم علمی که از آن استفاده می‌شود و سوم فرزند صالحی که برایش دعا کند.»

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد، زارع زاده با تاکید بر این که وقف یک دولت کوچک است، گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت موقوفات می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه را رفع کرد و این اقدام نیک می‌تواند بهترین کمک به دولت برای رفع نیازهای مردم باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری اوقاف و امور خيريه استان يزد کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۱۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • انهدام باند سارقان احشام در چهارمحال و بختیاری
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • یاری شهروندان به پلیس در اجرای قانون حجاب
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • امروز با حافظ : کس ندارد ذوقِ مستی میگساران را چه شد؟