Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@05:37:53 GMT

شهروندان تبریزی در اجرای محدودیت‌ها همکاری کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۵۳۶۹

شهروندان تبریزی در اجرای محدودیت‌ها همکاری کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار شهرستان تبریز ضمن درخواست از شهروندان جهت همکاری با عوامل اجرایی محدودیت‌ها، ابراز امیدواری کرد که با همراهی مردم بعد از دو هفته شاهد خروج شهرستان از وضعیت قرمز باشیم.

بهروز مهدوی در جلسه ستاد کرونای شهرستان، با بیان این‌که در محدودیت‌های جدید، گروه‌های شغلی دو، سه و چهار از اول آذر ماه به مدت دو هفته تعطیل خواهند بود، افزود: از روز شنبه اول آذر تنها گروه شغلی یک و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز به فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به وضعیت قرمز شیوع کرونا در تبریز گفت: از روز شنبه اول آذر ممنوعیت تردد خودروهای شخصی از ساعت ۹ شب تا ۴ بامداد اجرا خواهد شد.

وی، تنها راه خروج از وضعیت قرمز را اجرای کامل این محدودیت‌ها دانست و افزود: اولویت اصلی ستاد کرونا، حفظ سلامتی مردم است و سخت گیری‌ها و اعمال محدودیت‌ها نیز به همین منظور اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری تبریز، فهرست مشاغل مشاغل گروه یک و مشاغل ضروری که در هیچ یک از وضعیت‌های سه‌گانه تعطیل نمی‌شود، به شرح زیر است:

۱.کارخانه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته؛
۲.مراکز زیرساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت‌های تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاه‌ها و جایگاه‌های عرضه سوخت؛
۳.حمل و نقل عمومی کالا و مسافرِ برون شهری شامل ریلی، هوایی، جاده‌ای و دریایی؛
۴.حمل و نقل عمومی درون شهری؛
۵.ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی؛
۶.فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپر مارکت‌ها، میوه فروشی‌ها و سبزی فروشی‌ها، میادین میوه و تره بار؛
۷.مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات غذایی و خدمات وابسته؛
۸.مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی نانوایی(تولید فراورده‌های نانوایی)؛
۹.مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی، اورژانس و تامین آمبولانس دولتی و خصوصی؛
۱۰.داروخانه‌ها، مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و داروهای سنتی؛
۱۱.مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی آماده و بیرون‌بر؛
۱۲.خدمات اپراتورهای ارتباطی ، خدمات الکترونیک و فعالیت‌های پستی؛
۱۳.شرکت‌های خدمات اینترنتی(اعم از تامین کنندگان اینترنت، فروشگاه‌های اینترنتی و شرکت‌های خدماتی مبتنی بر اینترنت)؛
۱۴.رسانه‌های مکتوب و برخط و مشاغل مشابه؛
۱۵.مراکز نگهداری و خدماتی سالمندان، معلولین، جانبازان ، مراکز توان‌بخشی و مراقبتی، آسایشگاه‌ها؛
۱۶.تعمیرگاه‌های انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی و الکترونیکی؛
۱۷.فروشگاه‌های انواع قطعات و لوازم یدکی؛
۱۸.فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی و آهن‌آلات؛
۱۹.کارگاه‌های صنعتی(مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن)؛
۲۰.چاپخانه‌ها؛
۲۱.خشکشویی‌ها.
۲۲.آرامستان‌ها

فهرست مشاغلی گروه دو، سه و چهار که فعالیت آنان از اول آذر تا دو هفته در شهر تبریز ممنوع بوده، به شرح زیر است:

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا آذربايجان شرقي شهر تبریز محدودیت کرونایی محدودیت تردد محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۵۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران