Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با اشاره به اجرای اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها در کشور و استان گیلان متناسب با روند و وضعیت بیماری کووید ۱۹ از امروز، بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها و نیز مشارکت مردم تأکید کرد و گفت: لازم است درک مشترکی از اهمیت رعایت توصیه های بهداشتی شکل گرفته ، اقناع‌سازی و اطلاع رسانی شفاف به آحاد جامعه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع عصر امروز (شنبه) در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها در کشور و استان گیلان متناسب با روند و وضعیت بیماری کووید ۱۹ از امروز اول آذرماه اظهار داشت: اجرای این طرح در واقع مرحله جدیدی از مسئولیت‌پذیری‌ اجتماعی آحاد شهروندان است که با هدف کنترل شیوع ویروس ، قطع زنجیره انتقال آن و و نیز کاهش میزان بستری شدگان اجرا می شود.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای محدودیت های جدید کاهش آمار بستری شدگان تا پایان آذر به میزان حداقل 30 درصد و همچنین دستیابی به آمار نزولی حداقل 50 درصد طی سه ماه آینده است، افزود: اجرای شایسته محدودیت های تعیین شده و مصوب از سوی ستاد ملی کرونا باید مورد توجه مردم و مسئولان باشد .

استاندار گیلان با اشاره به بیان کارشناسان و محققان علوم بهداشتی مبنی بر آنکه تعطیلی راه‌حل اصلی مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا نیست، ادامه داد: همچنان لازم است استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، عدم شکل‌گیری اجتماعات انسانی و دیگر توصیه ها مورد توجه باشد.

وی با تاکید بر لزوم تشدید نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی خاطرنشان کرد: همانگونه که رییس جمهوری نیز بیان داشته؛ مصوبات در ارتباط با طرح جامع ، به منزله قانون و وظیفه ای اجتماعی است و همگان باید این مقررات را رعایت کنند.

وی ادامه داد: در جلسات اخیر ستاد استانی کرونا و به‌دفعات، با اشاره به آمارهای متقن منتشرشده در ستاد ملی مدیریت کرونا، از مردم خواسته‌ام از دورهمی‌های خانوادگی پرهیز کنند و امروز نیز با توجه به تعطیلی‌های مقرر شده و نیز محدودیت تردد خودروهای سواری شخصی از ساعت 21 تا 4 صبح ، لازم می‌دانم این امر را مجددا به هم‌استانی‌های عزیز یادآور شوم.

نماینده عالی دولت در استان موضوع ضمانت اجرای همه ابعاد این طرح را از موارد مهمی خواند که باید به آن توجه شود و گفت: انتظار دارم دستگاه هایی که مسئولیت اجرای مصوبات را بر دوش دارند، با جدیت اقدام نمایند زیرا موفقیت در اجرای این مهم ، مستلزم هماهنگی و همکاری همه دستگاه های مرتبط و مشارکت جدی مردم است .

دکتر زارع همچنین بر ضرورت بیماریابی فعال و الزام به قرنطینه مبتلایان به کرونا تاکید کرد و افزود: مهم‌ترین راه مقابله با بیماری و شکست آن؛ نیل به یک درک مشترک از اهمیت رعایت توصیه‌های بهداشتی و اصلی‌ترین رویکرد از اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها، شکل‌گیری یک انضباط اجتماعی است.

وی بر لزوم همکاری و تعامل همه دستگاه ها، نهادها، ارگان ها و اقشار مختلف مردم استان در اجرای هرچه بهتر طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با روند و وضعیت بیماری کووید ۱۹ تاکید و اضافه کرد: انتظار می رود کارگروه رسانه و فضای مجازی و نیز صداوسیمای مرکز استان، مبتنی بر یک برنامه آگاهی بخش، اجرای طرح جامع اعمال محدودیت‌های پویا در مقابله با کرونا را بعنوان گامی اصولی در راستای تامین سلامتی همه شهروندان، تبیین کرده و در این زمینه به تولید محتوا بپردازند.

استاندار گیلان ادامه داد: لازم است جزئیات این طرح به روشنی به اطلاع مردم رسانده و آنان اقناع شوند و با پاسخ شفاف مسئولان ذیربط ، هرگونه ابهامی در اذهان عمومی زدوده گردد.

وی گفت: با توجه به برقراری تعطیلی، نقش رسانه ملی در غنی سازی اوقات فراغت مردم با تولید برنامه های شاد، اهمیت بسیاری دارد و لازم است فرآیند آموزش دانش آموزان و دانشجویان از طریق آموزش و پرورش، دانشگاه ها و صداوسیما به طور منظم و مستمر در این ایام نیز دنبال شود.

نماینده عالی دولت در استان یادآور شد: دولت در حد توان و مقدورات؛ به مشاغل و اقشار آسیب پذیر طی ماه های اخیر توجه داشته و به منظور استمرار این حمایت ها در جلسه امروز ستاد ملی کرونا، پرداخت تسهیلات به برخی خانوارها در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه همیشه شاهد حضور موثر خیران در بخش های مورد نیاز در کشور و استان بوده ایم؛ اجرای چند مرحله از رزمایش مواسات ، همدلی و کمک مومنانه در استان را نمونه ای از این امر خواند و گفت: نیاز است امروز نیز سازمان های مردم نهاد فعال در این حوزه، خیران، گروه های جهادی و نیز نهادهایی چون هلال احمر وارد عمل شده و به افرادی که در قرنطینه هستند، یاری رسانند.

دکتر زارع ادامه داد: هم افزایی و انسجام تمامی نهادهای اجرایی، قضایی و نیروهای مسلح و انتظامی در قطع زنجیره شیوع بیماری، الگویی ستودنی است که امروز برای مقابله با کرونا جلوه گر شده و در دیگر صحنه ها نیز به طور قطع ، اثربخش خواهد بود.

وی اجرای طرح "محله سلامت محور" با عنوان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را که هماهنگی‌های لازم برای اجرای آن در بسیج، سپاه و دانشگاه علوم پزشکی و فرمانداران شهرستان های استان صورت گرفته ، اقدامی ارزنده و مطلوب خواند و با تاکید بر اینکه باید اجرای آن در سطح گسترده و با دقت انجام شود، ابراز امیدواری کرد که گیلان در اجرای این طرح نیز همچون طرح بسیج ملی مقابله با کرونا و غربالگری های صورت گرفته طی ماه های گذشته، از استان های برتر و پیشتاز کشور باشد.

وی در خاتمه سخنانش گفت: طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، زمان وکالت نامه تعویض پلاک خودروها تا موقع بازگشایی مراکز پلاک گذاری، تمدید شده است.

استاندار گیلان همچنین نخستین روزهای آذرماه را یادآور فرمان تاریخی امام راحل و شکل‌گیری نهادی خواند که در تاریخ انقلاب ماندگار شد و گفت: امام خمینی با درایت و هوشمندی؛ "بسیج" را شجره طیبه خوانده اند و بسیجیان، در صحنه های مختلف حاضر بوده و همه توان‌شان را در خدمت اهداف نظام و انقلاب اسلامی و البته منافع ملت به کار گرفته اند و از این رو باید گفت که بسیج، نه متعلق به گروه یا اندیشه ای خاص، بلکه متعلق به مردم ایران است که باید بعنوان سرمایه ای ملی به آن نگریست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشارکت مردم استاندار گیلان توصیه های بهداشتی بیماری کرونا طرح محله سلامت محور اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها مقابله با کرونا استاندار گیلان همه دستگاه ها ستاد ملی توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۲۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در شورای اداری دزفول که دیشب در سالن همایش‌های فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، گفت: حتی یک کشته ناشی از تصادفات جاده‌ای به دلیل ناایمن و یا غیراستاندارد بودن جاده در خوزستان پذیرفتنی نیست و باتوجه به اینکه برخی جاده‌های استان به جاده مرگ شهرت یافته است، باید ایمن سازی این مسیر‌ها به عنوان اولویت در دستور کار قرار گیرد.


وی بر توسعه زیرساخت‌های خوزستان تاکید کرد و افزود: طرح‌هایی باید در خوزستان تعریف و اجرایی شود که گرهی از مشکل مردم باز کند و دستگاه‌های استان باید از هر اقدام نمایشی و بی ثمر پرهیز کنند.

حسینی محراب با بیان اینکه همه زیرساخت‌های طرح مسکن ملی باید پیش از بهره برداری و سکونت مردم تکمیل شود، ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی در استان مکلف هستند پیش از واگذاری به مردم، زیرساخت‌های آب، برق، گاز، فاضلاب و آسفالت طرح‌های مسکن ملی را تکمیل کنند.

لزوم پرهیز دستگاه‌های خوزستان از کار‌های تشریفاتی

استاندار خوزستان با بیان اینکه خوزستان نیاز به مدیران قوی و با انگیزه دارد، گفت: هزینه تشریفات در دستگاه‌ها و برنامه‌های استان باید به حداقل ممکن کاهش یابد.

وی با توصیه دستگاه‌های دولتی به ارتباط با مردم، اضافه کرد: مسئولان دولتی و دستگاه‌های اجرایی باید بیش از پیش ارتباط مردمی خود را تقویت کنند.

حسینی محراب می‌گوید: دستگاه‌های خوزستان باید از کار تشریفاتی خودداری کنند و تمام همت خود را صرف خدمت شبانه روزی به مردم و گره گشایی از مسایل مبتلا به استان کنند.

وی مراقبت از بیت المال را ماموریت همیشگی دستگاه‌ها دانست و گفت: مدیران و دستگاه‌های استان از هدیه دادن به مدیران بالادستی که به استان و یا شهرستان‌ها سفر می‌کنند به طور جد پرهیز کنند.

ساماندهی باغ ویلا‌های اجاره‌ای در خوزستان

استاندار خوزستان با تاکید بر حراست از اراضی کشاورزی کلاس یک و ۲ استان، گفت: همه دستگاه‌ها نسبت به حراست از زمین‌های خوب و با کیفیت استان مسوولیت دارند.

وی بر لزوم ساماندهی باغ ویلا‌های اجاره‌ای در خوزستان تاکید کرد و افزود: ضابطه‌مند بودن و ساماندهی فعالیت این باغ ویلا‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

حسینی محراب ادامه داد: خوزستان استانی فرهنگی است به همین دلیل جهت گیری گردشگری در این استان نیز باید رنگ و بوی فرهنگی و متناسب با فرهنگ اصل و هویت بومی داسته باشد.

حل مشکل اشتغال با تقویت مهارت آموزی و خوداشتغالی

حسینی محراب با انتقاد از نگاه اداری جوانان استان به اشتغال و خلاصه شدن به کار دولتی و اداری گفت: فرهنگ کار، مهارت آموزی و خوداشتغالی در خوزستان باید تقویت شود تا مشکل اشتغال در این استان حل شود.

وی استانداردسازی محصولات تولید را ضروری دانست و ادامه داد: اولویت اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید بازاریابی برای فروش و بسترسازی صادرات تولیدات و محصولات کشاورزی باشد.

افزایش ۷۳ درصدی اعتبار امسال خوزستان


علی اکبر حسینی محراب با اشاره به نگاه ویژه دولت به توسعه خوزستان و گره گشایی از مسایل این استان گفت: در حالی که میانگین افزایش اعتبار امسال استان‌ها در کشور نسبت به سال گذشته ۵۵ درصد است، اعتبارات خوزستان رشد ۷۳ درصدی داشته است که این نشان از توجه ویژه دولت به خوزستان است.

وی با بیان اینکه اکثر شهر‌های خوزستان دارای پیست‌های موتورسواری شده‌اند گفت: احداث پیست موتورسواری و تعیین مکان برای فعالیت حرکات نمایشی موتوری و خودرویی در دزفول نیز باید اجرایی شود.

حسینی محراب، دزفول را شهر عالم پرور و نخبگانی دانست و ادامه داد: شهرستان دزفول در ۲ سفر استانی رییس جمهور دارای مصوبه‌های خوبی است که اجرایی کردن این مصوبه‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • باید قدر و منزلت معلمان را به خوبی دانست/ لزوم رعایت عفاف و حجاب در جامعه
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد