Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا حامدی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس در خرم‌آباد، در رابطه با وضعیت بانک خون لرستان، اظهار داشت: با توجه به کاهش ذخایر خونی در مراکز انتقال خون و در طی فراخوان سازمان، به همت مردم منجر به اهدای خون شد و در حال حاضر ذخایر انتقال خون در وضعیت مطلوب قرار دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه نیاز به خون یک نیاز دائمی است و از طرفی خون و فرآورده‌های آن مدت‌نگهداری محدود دارند، برای مثال فرآورده پلاکت سه تا پنج روز مدت نگهداری دارد، پس لازم است همه گروه‌های خونی به ویژه گروه های منفی به صورت مستمر مبادرت به اهدای خون کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل انتقال خون لرستان در رابطه با نبود پایگاه انتقال خون و گلایه برخی از مردم شهرستان‌های مختلف، اظهار داشت: لرستان دارای چهار پایگاه انتقال خون است، در حالی که یکی از استان‌های هم‌سطح استان دارای یک یا دو پایگاه هستند و از طرفی احداث پایگاه مستلزم داشتن شاخص‌هایی مانند تعداد جمعیت، تعداد اهدا کننده خون ، تعداد تخت بیمارستانی، تعداد بیماران خاص و ... بوده و مجوز آن توسط ستاد مرکزی انتقال خون صادر می شود.

حامدی بیان داشت: با توجه به تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در سطح استان و تاثیر درمانی پلاسمایی افراد برای مبتلایان جدید علیرغم تبلیغات کشوری و استانی از صدا و سیما و فضای مجازی تعداد مراجعه‌کنندگانی که قبلا مبتلا بودند قابل قبول نیست و لازم بوده فرهنگ‌سازی در زمینه اینکه اهدای پلاسما باعث کاهش سطح ایمنی این افراد و زمینه‌ساز ابتلای بعدی نمی‌شود انجام شو.

وی تصریح کرد: این عزیزان می توانند جهت اهدای خون کامل به مراکز انتقال خون در سطح استان مراجعه کنند و نه تنها پلاسما بلکه خون این عزیزان مورد استفاده قرار می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اهدای خون انتقال خون لرستان بیماران انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۱۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • تصاویری متفاوت از نمایندگان درحال اهدای خون
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی