Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@01:33:42 GMT

نیاز نابینایان به وسایل آموزشی مخصوص

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۱۵۹۷

نیاز نابینایان به وسایل آموزشی مخصوص

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، به مناسبت روز جهانی معلولان و هفته ملی تکریم افراد دارای معلولیت نمایندگان جامعه معلولان استان کرمان با زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.

در این دیدار مهدی زاده، نماینده معلولان نابینا در استان کرمان مهمترین مشکلات معلولان نابینا در روز‌های جاری را مناسب نبودن سامانه دانش آموزی شاد برای نابینایان و نیز وجود نداشتن وسایل سخت افزاری همانند تبلت و لب تاب برای دانش آموزان و دانش جویان نابینا عنوان کرد و گفت: بالا رفتن قیمت امکانات آموزشی از یک سو و سازگار نبودن برنامه‌های آموزشی همانند برنامه شاد از سوی دیگرباعث شده تا افراد دچارمعلولیت بینایی با مشکلات فراوانی روبرو شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی، یکی دیگر از نابینایان حاضر در این نشست نیز در مورد اشتغال افراد دارای معلولیت بینایی و اجرایی نشدن قانون مصوب حضور ۳درصد از معلولان در مشاغل غیر دولتی اشاره کرد، گفت: یکی از مهمترین مشکلات افراد نابینا و کم بینا تردد سخت و دشوار آن‌ها در سطح شهر و هزینه‌های بالای کرایه آژانس و نامناسب بودن وسایل نقلیه عمومی برای این قشر از جامعه است.

او همچنین درمورد مشکلات بیمه‌ای معلولین خواستار چاره اندیشی نمایندگان در صحن علنی مجلس شد.

در ادامه کریمی، نماینده معلولان ضایعه نخاعی استان کرمان با گلایه از اجرایی نشدن قانون جامع حمایت از معلولان به رغم ابلاغ آن اظهار داشت: در صورت اجرای این قانون زندگی برای معلولان راحت‌تر می‌شود.

او افزود: استفاده از وسائل توانبخشی با توجه به هزینه‌های بالای این اقلام برای معلولان بسیار سخت است و اغلب معلولان توان خرید وسایلی مانند ویلچر، ویلچر برقی و... را که اصلی‌ترین نیاز آنها است، ندارند.

مهدیه ذوالفقاری، مدیرعامل مرکز اوتیسم و نماینده کودکان اوتیسم و سندروم داون در استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به مشکلات  حسی و اختلال رشدی و عصبی کودکان اوتیسم خواستار حمایت‌های بیشتر مسئولان و مجلس از این کودکان و خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم شد.

او کار درمانی را از مهمترین مداخلات درمانی برای کودکان اوتیسم عنوان کرد و افزود: با توجه به هزینه‌های بالا توان استفاده از این خدمت برای همه وجود ندارد.

ذوالفقاری افزود: معرفی هرچه بیشتر و بهتر این اختلال می‌تواند کمک بسیاری به این افراد بکند.

سید شورش دلپسند، رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق معلولان آوات نیز در این نشست گفت: به دلایل مختلف موارد مطرح شده در ماده ۲۷ از جمله اختصاص کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیار شدید و یا شدید فاقد شغل و درآمد را به میزان حداقل دستمزد سالانه و معافیت‌های شغلی و بیمه‌ای برای خانواده‌های دارای معلول اجرا نمی‌شود.

اودر مورد وضعیت بیمه معلولین نیز اظهار داشت: بیمه سلامت معلولان مورد تایید پزشکان و مجتمع‌های درمانی نیست و ازاین بابت نیز بیشتر معلولان دچار مشکل شده اند.

دلپسند همچنین از قطع سهمیه بنزین معلولان دارای پلاک ویژه در آستانه روز جهانی معلولان انتقاد کرد و خواستار ارائه سهمیه بنزین به همه معلولان شد.

در ادامه عباس صادق زاده، مدیر کل بهزیستی استان کرمان گفت:مجموعه بهزیستی تمام تلاش خود را برای بهتر شدن شرایط معلولان به کار بسته است، اما این موضوع با همکاری‌های فرا بخشی و فراسازمانی میسر خواهد شد.

او همچنین با توجه به مشکلات  معلولان نابینا گفت: در کرمان حدود ۶ هزار و۹۱۱ معلول بینایی وجود دارد که حدود ۱۰ در صد آن‌ها برای آموزش نیاز به وسایل کمک آموزشی دارند و بهزیستی تلاش دارد با رایزنی با مسئولان استان و کشور تا حد امکان این وسایل را تهیه کند و برای اعطای تسهیلات به دانشجویان و اساتید دانشگاه که دچار معلولیت هستند، آمادگی داریم.

صادق زاده با بیان اینکه کرمان در بسیاری از مسائل مربوط به توانبخشی وساماندهی معلولان در کشور پیشتاز است اظهار داشت: افتتاح اولین مرکز ((روان کودکان)) مخصوص کودکان دچار اختلالات روانی وآغاز به کار نخستین مرکز شبانه روزی اوتیسم برای نگهداری موقت کودکان دچار اختلال اوتیسم در کشور از جمله موارد قابل توجه در کرمان است.

در پایان این نشست نیز محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت هفته معلولان و ادای احترام به همه معلولان توانمند بر پیگیری مسرانه مطالب عنوان شده در مجلس شورای اسلامی و از طریق وزرای مربوطه تاکید کرد و گفت:مجموعه بهزیستی در کرمان عملکرد مطلوبی دارد و از سویی هم جامعه معلولان کرمان، انسان‌های فرهیخته و با مناعت طبع هستند و وظیفه ماست که از هر طریق ممکن در رفع مشکلات آن‌ها تلاش کنیم.

اوافزود: بسیاری از این خواسته‌ها با پیگیری و تلاش و تعامل بامسئولان مرتبط قابل حل و فصل است که سعی می‌کنیم تمامی تلاش خود را در این راستا بکار گیریم.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی استان مسکن ملی معلولان و جانبازان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۱۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد

 ملک رئیسی دستیار فرماندار در امر مردمی سازی در شورای مردمی سازی فرمانداری سرباز  سخنان خود را با  فرمایشات مقام معظم رهبری شروع کردند و گفتند اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که ... بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.

ملکرئیسی  گفت: جلسات شورای مردمی با دستور کار تبیین شعار سال و بررسی مسائل و مشکلات آب شرب شهرستان می باشد.

وی افزود: با عنایت به اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری سال« جهش تولید با مشارکت مردم» نشان از آن دارد که اقتصاد کشور بیمار است و انتخاب شعارهایی با موضوع تولید و اقتصاد در ۱۶ سال گذشته مهر تاییدی بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال که ضعف اساسی کشور را در حوزه اقتصادی دانستند.

دستیار فرماندار شهرستان سرباز در امر مردمی سازی عنوان کرد طبق گفته مقام معظم رهبری تنها راه برون رفت از مشکلات و نجات کشور  رونق تولید و اقتصاد می باشد و تنها نسخه شفابخش اقتصاد بیمارگونه کشور، تغییر و تحول اساسی و  ورود انقلاب جهادی در اقتصاد می باشد.

ملک رئیسی در ادامه اشاره به مشکلات، معضلات و مطالبه ی مردم شهرستان سرباز  بیان کردند اگر  در دو حوزه  آب شرب بهداشتی و کشاورزی  بصورت برنامه ریزی اصولی و هدفمند  ورود کنیم و مشکلات این دو حوزه را با مشارکت مردم و دولت بصورت جهادی مرتفع کنیم  بار سنگینی از دوش ملت و دولت برداشته می شود و رضایت عمومی مردم در شهرستان بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی باید برنامه ریزی درستی جهت برند نمودن محصولات انحصاری شهرستان و فرآوری محصولات کشاورزی بخصوص خرمای شهرستان و بهبود اقتصاد کشاورزان  می تواند نقطه عطفی در تحقق شعار سال در شهرستان باشد.

اربابی معاون فرماندار ضمن تشکر از نگاه امیدبخش دستیار مردمی در حوزه های مختلف، مدیران و مسئولان ادارات و سازمان ها و خیرین شهرستان را در تحقق اهداف کلان شهرستان تشویق نمود و بحث کشاورزی را از مهمترین و بهترین پتانسیل های مردم شهرستان دانست و در برنامه ریزی جهت رفع مشکلات این حوزه نیز تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • کشف ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی از ۴ استان در کرمان
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند