Web Analytics Made Easy - Statcounter

همانطور که ترفند تغییرشکل برای بسیاری از موجودات ارزشمند است، محققان معتقدند که این امر می‌تواند برای روبا‌ت‌ها نیز مهم و قابل استفاده باشد.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ جان جی لی استادیار مهندسی مکانیک و علوم مواد دانشگاه ییل و همراه گروه تحقیقاتیش، روباتی ساخته‌اند که برای سازگاری با محیط‌های مختلف شکل و نحوه حرکت خود را تغییر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
درحالیکه روباتیست‌ها قبلا تغییر شکل بسیار محدودی را در روبات‌ها آزمایش کرده‌اند، این گروه تحقیقاتی به دنبال رویکردی گسترده‌تر هستند. مثلا آنها روباتی در نظر دارند که روی چهار بازو راه می‌رود و می‌تواند در مواقع نیاز به حالت کروی نیز تغییر شکل بدهد.
محققان با قراردادن روبات‌هایی که تغییر شکل می‌دهند در برابر روبات‌هایی که شکل خود را حفظ می‌کند دریافتند که روبات‌هایی که تغییر شکل می‌دهند برخلاف رقبای خود در محیط‌های مختلف لبه‌های مجزایی دارند. آنها دریافتند که در هر نوع زمین مسطح یا کمی مایل، روبات‌هایی که می‌توانند بادکنک داخلی خود را باد کرده تا به سمت هدف غلتیده شوند، بهترین عملکرد را داشتند. اما همین روبات‌ها در سربالایی‌ها مشکل بیشتری دارند و غالبا به عقب برمی‌گردند. در این زمین‌ها روبات‌هایی که می‌توانستند مانند پنکیک تخت شوند و حرکت کرم‌های حلقوی را تقلید کنند، پیروز بودند.     این گروه تحقیقاتی پیش از ساخت روبات‌های فیزیکی، از شبیه‌سازی‌های کامپیوتری برای تحقیق درباره شکل و رفتار مناسب در هر محیط استفاده کردند و بهترین راه‌ها برای تبدیل بین اشکال مختلف را برای روبات پیدا کردند. با این حال، ایجاد یک شبیه‌سازی برای روباتی ایده‌آل که از نظر تئوری می‌تواند کارهای مختلفی را انجام دهد، یک مسئله است و ساخت دستگاه فیزیکی که بتواند همان کارها را در دنیای واقعی انجام دهد، مسئله دیگری است. پس از ساخت روبات‌های فیزیکی، آنها در مقابل شبیه‌سازی‌های کامپیوتری که براساس آنها ساخته شده‌اند، قرار گرفتند تا با آنچه عملاً در دنیای واقعی امکان‌پذیر است، روبرو شوند.
دیلان شاه، دانشجوی دکترای دانشگاه ییل گفت:« طراحی نهایی روبات از ترکیب آنچه در شبیه‌سازی رایانه‌ای مشاهده کردیم و آنچه در واقعیت دیده شد، بدست آمد. با این نرم‌افزار شما می‌توانید روبات‌های تغییرشکل دهنده‌ای با دوازده قسمت حرکتی مجزا بسازید، اما در مطالعات قبلی ما در حرکت دادن این روبات‌های ایده‌آل به نحوی که با شبیه‌سازی‌ها مطابقت داشته باشند، مشکل داشتیم.»
در انطباق شبیه‌سازی‌ها با ربات‌های فیزیکی، محققان غالباً طرح‌ها را ساده کرده و سپس روش‌های مختلفی را که ربات‌ها می‌توانند تغییر شکل دهند، کشف کردند. یک چیزی که آنها دریافتند این بود که حتی تغییرات نسبتاً کوچک در شکل می‌تواند با سازگاری‌های رفتاری مرتبط باشد تا روبات بتواند در دو محیط متفاوت به حرکت درآید.
محققان در حال بررسی چگونگی استفاده از مواد هوشمند برای افزایش انعطاف‌پذیری و مهارت ربات‌های تغییر شکل دهنده هستند. در آینده ربات‌های تغییر شکل‌دهنده می‌توانند به عنوان ابزار علمی برای مطالعه رفتار دوزیستان، وسایل نقلیه تحویلی که نیاز به عبور از زمین‌های مختلف دارند و ابزار بازرسی برای دسترسی به مکان‌های صعب‌العبور، مورد استفاده قرار گیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روبات های هوشمند مهارت دستاورد جدید محققان روبات هایی شبیه سازی ها تغییر شکل روبات ها ربات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۱۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟

امتداد - یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان به ایسنا افزود: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

او درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد.

البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان هستند.

اختلاف بین ارز دولتی و غیر رسمی

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد.

این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر: رفاقت!
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • (ویدئو) تصاویر روباتی که حرکاتش شما را انگشت به دهان می کند!
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا