Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ری؛ نیاز گلی: مطالعات باستان شناسی انجام شده نشان می‌دهد که شهر باستانی ری با بیش از هشت هزار سال سابقه، یکی از بزرگترین مراکز تمدنی شناخته شده دنیا بوده و وجود بارگاه ملکوتی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و ظرفیت‌های زیاد دیگری از جمله ۳۲ بقعه متبرکه و آثار باستانی مختلف باعث شده هر ساله زائران و مسافران زیادی از اقصی نقاط کشور در این دیار مذهبی حضور پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل تامل در خصوص این شهر زائرپذیر، حضور پرشمار معتادین در حاشیه میدان اصلی شهرری است که به عنوان مرکز شهر، محل تردد شهروندان بوده و همچنین نماد این شهر کهن و محل ورود زائران به سمت آستان مقدس سیدالکریم می‌باشد. 

 

تجمع تعدادی معتاد در مرکز شهر نه تنها نمای زشتی را برای این شهر متمدن و مذهبی، بلکه باعث آن شده تا شهروندان و به ویژه بانوان و کودکان هنگام عبور از این مسیر احساس ناامنی کرده و دچار مشکل شوند.

در این خصوص با تعدادی از شهروندان و کسبه اطراف میدان شهرری صحبت کردیم. یکی از کسبه با اشاره به بوستان زکریای رازی که کمی بالاتر از میدان شهرری قرار دارد، می‌گوید: این پارک در گذشته محل تجمع معتادان بوده است و موادفروشان و سارقان و متخلفان در آنجا جمع می‌شدند که چهار سال پیش، برای ساماندهی و پاکسازی بوستان، یک کیوسک نیروی انتظامی در داخل پارک قرار دادند.

وی در ادامه می افزاید: از چهار سال پیش که بوستان پاکسازی شد، معتادان به ضلع شمال شرقی میدان شهرری مهاجرت کرده و در این مکان و همچنین در کوچه‌های اطراف به خرید و فروش ومصرف مواد مشغول هستند و آرامش و آسایش شهروندان و ساکنان محله را سلب کرده‌اند.

یکی دیگر از شهروندان ساکن اطراف میدان شهرری می‌گوید: بارها با سامانه ۱۳۷ شهرداری و ۱۱۰ نیروی انتظامی تماس گرفته و حتی به امام جمعه نامه داده‌ایم اما تاکنون هیچ نهادی به این موضوع رسیدگی نکرده و هر دستگاهی ضمن برائت از رسیدگی به این موضوع آن را به دستگاه دیگر پاس می‌دهد.

یکی از بانوان ساکن ری که مجبور است هرروز از این محل عبور کند می‌گوید: واقعا امنیت نداریم اینجا شده مثل دروازه غار، بارها برای خانمها مزاحمت ایجاد کرده و اقدام به کیف قاپی می‌کنند.

 

یکی دیگر از کسبه با ابراز تاسف از چهره نازیبای میدان شهرری می‌گوید: آیا مسؤولان شهرری راضی می شوند خانواده خودشان در این محیط تردد کنند. به قدری به ۱۱۰ زنگ زدم که صدایم را می‌شناسند و می‌دانند برای چه زنگ زده‌ام اما دریغ از رسیدگی چراکه پیگیری‌های ما نتیجه ندارد.

پایان دادن به این تجمع زشت و تصویر زننده در نزدیکی حریم ملک پاسبان حضرت عبدالعظیم(ع)، از مهمترین مطالبه مردم عزیز ری است لذا برای پیگیری این موضوع با غلامرضا نوفرستی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری گفت‌وگو کردیم.

دادستان شهرستان ری: معضل تجمع معتادان در میدان شهرری تا یک هفته حل می‌شود

نوفرستی با بیان اینکه در طی ماه‌های گذشته چهار نوبت نیروی انتظامی و شهرداری اقدام به جمع‎آوری معتادان میدان شهرری کرده‌اند، اظهار کرد: متفرق کردن معتادان از میدان شهرری به صورت دائمی نبود و پس از هربار اقدام به متفرق کردن آن‌ها، پس از چند روز به محل برگشته و تجمع می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه تجمع معتادان و دستفروشان چهره شهر را نازیبا کرده است، گفت: اقدامات کوتاه مدت در این خصوص موثر نبود و لذا برای حل دائمی این معضل امروز جلسه فوق العاده‌ای تشکیل دادیم تا با تصمیم‌گیری اساسی بتوانیم این مشکل را به طور کامل ازبین ببریم.

دادستان شهرستان ری تصریح کرد: در جلسه امروز مقرر شد دستفروشان ساماندهی شوند و نیروی انتظامی یک کیوسک ثابت پلیس در ضلع شمال شرقی میدان شهرری نصب کند همچنین یک قاضی ویژه برای صدور دستور قضایی درمورد این موضوع معرفی کردیم.

نوفرستی ادامه داد: استقرار کیوسک پلیس در محل تجمع معتادان میدان شهرری به صورت دائمی خواهد بود و گشت نیروی انتظامی به صورت ۲۴ ساعته محل را رصد خواهد کرد تا در صورت برخورد با هرگونه تخلف در این محل، بلافاصله دستور قضایی را برای برخورد قانونی از قاضی ویژه اخذ کنند.

وی با تاکید براینکه این مشکل به صورت کامل حل خواهد شد، گفت: پیش بینی می‌کنیم در مدت یک هفته این طرح به صورت کامل اجرا شود و پس از نصب کیوسک محل از هرگونه معتاد متجاهر که چهره شهر را نازیبا کرده بود، پاکسازی و دستفروشان نیز باید به محل دیگری بروند که مانع تردد مردم نباشد.

بخشدار ری: جمع آوری معتادان میدان شهرری در دستور کار قرار گرفت
آمنه شب‌کوکا بخشدار مرکزی ری نیز با اشاره به لزوم ساماندهی معتادان در میدان شهرری اظهار کرد: جلسه ای ویژه به منظور بررسی و هماهنگی سازوکار جمع آوری معتادان میدان شهرری با محوریت بخشداری مرکزی و با حضور روسای کلانتری های ۱۳۱ و ۱۷۲  برگزار شد.

 

وی افزود: در این جلسه مقرر شد که با هماهنگی فرمانداری ویژه شهرستان ری، پلیس امنیت، کلانتری‌های ۱۳۱ و ۱۷۲ و شهرداری منطقه ۲۰ طرح جمع آوری معتادان و دستفروشان در مجاورت میدان شهرری اجرایی شود.

امید به درمان بیماری اعتیاد

معضل اعتیاد در همه شهرها وجود دارد و «معتادان» که پس از سال‌ها، تعریف‌ آن‌ها از فردی مجرم به فردی بیمار تغییر یافت نیازمند نسخه‌ای برای درمان هستند تا به هر بهانه‌ای در کوچه و خیابان رها نشوند و این مهم با ظرفیت سازی و ساماندهی محقق می‌شود و نهادهای مربوطه می‌توانند نسبت به توانمندسازی و اجتماع‌ پذیری معتادان متجاهر اقدام کنند. اما آنچه در این گزارش به آن پرداختیم حضور آزادانه و بدون اِبای معتادان در مهمترین و اصلی ترین نقطه شهر بود که در ۴سال گذشته اقدام جدی از سوی مسؤولان برای رفع این معضل صورت نگرفته بود. لذا امیدواریم در طرحی که مدعی العموم شهرری پیش بینی می‌کند در یک هفته به نتیجه خواهد رسید، به صورت عملیاتی انجام شود تا شهروندان عزیز ری از این ناامنی رها شوند.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان ری نیروی انتظامی بانوان جمع آوری معتادان نیروی انتظامی تجمع معتادان شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان با اشاره به آغاز طرح پایش پرونده‌های اجرای احکام گفت: در این طرح پرونده‌های مربوط به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز که سال‌های گذشته مختومه شده است؛ به طور ویژه دوباره بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمود اسپانلو در جمع دادستان‌های گلستان و معاون قضایی دادستان کل کشور اظهار کرد: طرح پایش پرونده‌های اجرای احکام آغاز شده است که در این طرح همه پرونده‌های موجود در واحد‌های اجرای احکام استان به ویژه در موارد مربوط به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز که سال‌های گذشته مختومه شده است، دوباره بررسی و نظارت می‌شود.

وی از تشکیل دفتر پیگیری پرونده‌های مهم و موادمخدر در دادسرای گرگان خبر داد و گفت: با تشکیل این دفتر که اقدام ابتکاری در کشور محسوب می‌شود انسجام و تمرکز بر مبارزه با بینان‌های مالی قاچاقچیان موادمخدر و پرونده‌های مربوط به پولشویی است.

اسپانلو افزود: سال گذشته در نتیجه اقدامات این دفتر که زیر نظر یکی از معاونان دادسرای مرکز استان انجام شد ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در مرحله تحقیق و به منظور جلوگیری از نقل و انتقال این اموال توقیف شد.


دادستان مرکز استان راه اندازی مجتمع شوق زندگی و افزایش ظرفیت کمپ‌های ترک اعتیاد اجباری در گرگان و گنبدکاووس را ۲ اقدام مهم و شاخص در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان عنوان کرد.


وی ادامه داد: سال گذشته با همت دادستان‌های سراسر استان ۴۲۹ بازدید میدانی از واحد‌های تولیدی انجام شد که در نتیجه آن مشکلات بخش تولید استان از دستگاه‌های اجرایی پیگیری و رفع شد.

وی ادامه داد: تعیین تکلیف حدود ۲۲ هزار دستگاه موتورسیکلت، خلع ید ۸۰ هکتار جنگل و ۴۹۸ هکتار مرتع، مسدود کردن ۴۵۰ حلقه چاه غیرمجاز، پیگیری لایروبی مسیر خلیج گرگان و خلع ید اسکله بندرترکمن از دیگر اقدامات دستگاه قضایی استان در سال گذشته بود

دیگر خبرها

  • جزییات و شیوه قتل بازپرس ویژه و قاضی سابق در آمل
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در مازندران | ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • شناسایی و دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر