Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@22:27:02 GMT

وقتی می‌شود با بیت‌کوین کتاب خرید

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۰۸۹۲

وقتی می‌شود با بیت‌کوین کتاب خرید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  ایسنا، حدود ۱۲ سال از تولد بیت‌کوین، رمزارزی که هویت خالق آن، ساتوشی ناکاموتو هنوز مشخص نیست می‌گذرد. بیت‌کوین که پله ۱۸هزار دلار را هم رد کرده، محبوبیت بیشتری میان مردم پیدا کرده است. حتی در ایران افرادی که پیش‌تر اعتمادی به سرمایه‌گذاری بر روی این رمزارز غیرمتمرکز نداشتند، اخیرا با رشد حدودا ۱۹ درصدی آن در یک ماه اخیر به خرید بیت‌کوین و معامله با آن تمایل پیدا کرده‌اند!

همزمان با این‌که دولت‌های مختلف از به رسمیت شناختن این رمزارز که بنا به نوع ساختارش نیازی به پشتوانه پول رسمی ندارد، در کشورشان خبر می‌دهند، فروشگاه‌ها و مراکز بزرگ جهان هم بیت‌کوین را در ازای عرضه کالاهای‌شان می‌پذیرند، تا جایی که از مدتی پیش می‌توان کتاب‌های الکترونیکی و حتی فیزیکی را از طریق بیت‌کوین خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چگونه؟

خرید کارت هدیه آمازون

خرید کتاب و کتاب‌ الکترونیکی با بیت‌کوین خیلی ساده است. روش اصلی آن خریدن کارت هدیه آمازون با استفاده از بیت‌کوین از طریق «بیترفیل» ("Bitrefill") - استارت‌آپی که به کاربران کمک می‌کند مبتنی بر تلفن‌های همراه اعتباری پول رد و بدل کنند - است. در واقع «بیترفیل» به کاربران این امکان را می‌دهد که کارت‌های هدیه آمازون را به روشی سریع، ایمن و مطمئن خریداری کنند. 

پس از خرید کارت هدیه آمازون، باید به سایت این فروشگاه برویم، پینِ کارت خود را به دست آورده و کارت را برای خرید کتاب یا کتاب الکترونیکی در آمازون بارگذاری کنیم. 

فروشگاه "MIT Coop" و چند کتابفروشی دیگر

کتابفروشی "MIT Coop"، فروشگاهی زیر نظر موسسه فناوری ماساچوست(MIT) نیز در حال حاضر بیت‌کوین می‌پذیرد. این درحالی است که افزایش علاقه به این رمزارز منجر شده تا دانشگاه MIT به هر دانشجو مبلغ ۱۰۰ دلار برای دریافت بیت‌کوین اختصاص دهد. MIT Coop در حال حاضر به خودپرداز بیت‌کوین مجهز است. گفته می‌شود این فروشگاه از طریق همکاری با پردازنده پرداخت بیت‌کوین مستقر در جورجیا (BitPay)، بیت‌کوین را می‌پذیرد.

علاوه‌ بر این، کتابفروشی‌های "Acton"(واقع در میشیگان)، "Qual Albatroz"(کتاب‌های‌شان را به سراسر دنیا می‌فروشند و ارسال می‌کنند)، "Esquoia"(استارت‌آپی نوپا)، "Thinking Stuff"(کتاب‌های الکترونیکی و صوتی عرضه می‌کند)، "Harrowden Books of Finedon"(کتابفروشی سنتی در انگلستان)، "HörbuchHandlung Romeike"(واقع در آلمان و دارای فروش آنلاین)، "LindseySellsBooks.com"(دارای فروش آنلاین)، "Wight Books"(فروشگاه آنلاین کتاب) و... از جمله فروشگاه‌های دیگری هستند که بیت‌کوین می‌پذیرند. 

هر چند فروشگاه‌ها و کتابفروشی‌های دیگری نیز در سراسر دنیا وجود دارند که این روزها بیت‌کوین و حتی دیگر رمزارزها را برای مبادلات خود به رسمیت شناخته‌اند اما هنوز نام‌شان در فهرست پذیرندگان بیت‌کوین دیده نمی‌شود.

کد خبر 571735 برچسب‌ها کتاب خارجی و نمایشگاه خارجی شرکت آمازون بیت‌کوین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کتاب خارجی و نمایشگاه خارجی شرکت آمازون بیت کوین هدیه آمازون بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۰۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

امیر عبدوس درباره راهکارهای کاهش اثرات مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر محیط زیست اظهارکرد: یکی از موضوعات مهم در این زمینه اهمیت تفکیک پسماند از مبدا و تحویل آن به به مراکز مجازی است که در ماه‌های اخیر از طریق برنامه های کاربردی اقدام به خرید پسماندهای قابل بازیافت شهروندان می‌کنند چراکه این کار به مراتب هزینه‌های کمتری نسبت به تفکیک آن‌ها در مقصد دارد.

وی یکی از راه‌های کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی را به همراه داشتن کیسه‌های چند بار مصرف یا پارچه‌ای برای خرید ذکر کرد و گفت: اگر هنگام خرید ناگزیر به استفاده از کیسه‌های پلاستیکی بودیم، تلاش کنیم از کیسه‌های کمتری استفاده کنیم.

عبدوس درباره اقدامات سازمان محیط زیست برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی توضیح داد: این سازمان در نخستین گام با همکاری وزارت صمت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بر اساس آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی تلاش کرده است طی هفته زمین پاک (۳ تا ۹ اردیبهشت‌) کیسه‌های پلاستیکی به‌طور رایگان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع نشود تا مردم به استفاده از کیسه‌های چند بار مصرف و پارچه‌ای برای خرید ترغیب شوند.

مدیر کل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از این فروشگاه‌های زنجیره‌ای هیچ مبلغی را برای ارایه کیسه‌های پلاستیکی به مشتریان دریافت نمی‌کردند، پاسخ منفی داد و تصریح کرد: هزینه صرف شده برای ارایه این کیسه‌ها در حاشیه سود فروشگاه‌ها لحاظ می‌شد بنابراین قرار است طی هفته زمین پاک این مبلغ در فاکتور خرید لحاظ شود تا کسانی که از کیسه برای حمل خریدهای خود استفاده می‌کنند از مبلغ پرداخت شده برای آن اطلاع یابند این در حالیست که علت تمایل مردم برای خرید از برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، کیفیت بالای کیسه‌های پلاستیکی آن‌هاست.

وی اضافه کرد: در این شرایط تلاش می‌شود با اجرای طرح آزمایشی ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اثرات مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر محیط زیست کاهش یابد.

عبدوس درباره علت استفاده کم از بیلبوردهای شهری برای اطلاع‌رسانی در زمینه این طرح و پیامدهای مصرف کیسه‌های پلاستیکی برای محیط زیست اظهارکرد: شهرداری تهران در یک حرکت سراسری از بیلبوردهای شهری برای اطلاع‌رسانی درباره برنامه کاربردی نوماند - که به منظور جمع‌آوری پسماند خشک شهروندان طراحی شده است- استفاده می‌کند. با بهره‌گیری از این نرم‌افزار کاربردی مردم پسماند خود را به پیمانکاران دارای مجوز تحویل می‌دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نبود سازمان محیط زیست برای طرح ممنوعیت یک هفته‌ای عرضه کیسه‌های پلاستیکی علاوه بر رسانه‌های تصویری و مکتوب از ظرفیت بیلبوردهای شهری هم استفاده می‌کرد، اذعان کرد: این نظر، درست است البته اقدامات ما در این زمینه تازه شروع شده است و به‌طور قطع در مراحل بعد از ظرفیت بیلبوردهای شهری بیشتر بهره خواهیم برد.

عبدوس در پایان تاکید کرد: برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در هماهنگی کامل با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و سازمان مدیریت پسماند این شهرداری هستیم، با این حال برای اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در این زمینه از همه رسانه‌ها استمداد می‌طلبیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای