Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به کاهش آمار مبتلایان به کرونا در مقایسه با هفته‌های گذشته، نسبت به جو شکننده آماری اپیدمی در تهران هشدار داد و افزود: پیش بینی می‌شود با هرگونه تغییر وضعیت شاخص‌ها وارد سیرصعودی و تصاعدی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجربه تلخ آبان و ابتدای آذرماه سال‌جاری نشان داد که در تهران بسیاری از شاخص‌ها با شتابی تصاعدی افزایش پیدا می‌کند.

به گفته وی تحلیل آماری حاکی این خبر است که به دلیل عملکرد جهشی ویروس کووید ۱۹ در مدت  زمان کوتاهی، شرایط استان تهران به سرعت تغییر می‌کند.

 زالی ادامه داد: کماکان ۳ هزار و صد بیمار مبتلابه کووید ۱۹ در بیمارستان‌های تخصیص یافته به درمان کرونا در استان تهران تحت درمان هستند که از مجموع این افراد هزار و ۱۷۴ بیمار به بخش‌های مراقبت ویژه ارجاع داده شده‌اند.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه در ۲۴ ساعت اخیر تنها در تهران ۳۷۴ بیمار جدید در بخش‌های کرونا بستری شده‌اند، خاطرنشان کرد: از این تعداد سهم بیمارانی که در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شدند بالغ بر ۱۱۰ نفر بود.

 زالی ادامه داد: در روزی که گذشت نیز بالغ بر ۵ هزار و دویست نفر نیز با علامت‌های مشکوک کرونا به بخش‌های بهداشتی و درمانی به صورت سرپایی مراجعه داشته‌اند.

وی ضمن ابراز تاسف از مرگ ۵۶ نفر در استان تهران به دلیل ابتلا به کرونا، گفت: این آمارها بیانگر این مطلب است که شرایط تهران همچنان به لحاظ شیوع کرونا ناپایدار است و هنوز در بسیاری از شاخص‌ها به افول قطعی نرسیده‌ایم.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران حضور هزارو ۱۷۴ بیمار بدحال در بخش‌های مراقبت‌های ویژه را زنگ خطری برای روزهای آتی تهران دانست و تاکید کرد: کماکان نیازمند رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و پرهیز از رفتارهای پرخطر برای کاهش زنجیره اپیدمی هستیم.

 زالی برودت هوا را عاملی برای شیوع بیشتر کرونا دانست و توضیح داد: ویروس کرونا، ویروسی سرما دوست است و برودت هوا می‌تواند شرایط محیطی متناسب تری را برای بقای بیشتر این ویروس مهیا کند؛ ضمن اینکه به دلیل کاهش دمای هوا افراد تمایل بیشتری به حضور در فضاهای مسقف با تهویه ناکافی دارند که همین عوامل می‌تواند شانس ابتلا را افزایش داده و به شیوع بیشتر ویروس کمک کند.

وی با بیان اینکه با شیوع بیماری‌ها و ویروس‌های شایع دستگاه تنفس فوقانی و سرماخوردگی در  فصل سرما ممکن است این بیماری‌ها در تشخیص با علائم کرونا اشتباه شود، گفت: ابتلا به بیماری‌های غیرکرونایی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را در مقابل کووید ضعیف کرده و بار بیماری و اپیدمی را بیش از پیش افزایش دهد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران  درباره محدودیت‌های شب یلدا نیز گفت: در صورت تصویب ستاد مقابله با کرونا تهران، ساعت تردد شبانه و پایان کار مشاغل تقلیل خواهد یافت؛ ضمن اینکه  پیشنهاد می‌شود این محدودیت‌ها در روزهای شنبه و یکشنبه استمرار داشته باشد.

زالی با بیان اینکه امسال شب یلدا با همکاری مردم و انجام حماسه مدنی می‌تواند نقطه اتکایی برای کاهش زنجیره اپیدمی باشد، تاکید کرد: اگر چنانچه دورهمی‌ها استمرار پیدا کند، محفل خانوادگی می‌تواند به عنوان نقاط داغ انتقال بیماری خسارت‌های جبران ناپذیری را بدنبال داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1084444 برچسب‌ها علیرضا زالی کرونا ستاد ملی مبارزه با کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کرونا کرونا علیرضا زالی کرونا ستاد ملی مبارزه با کرونا رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۰۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران

«محسن اسلامی» ، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها (مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستاد‌های انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می‌دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها و سامانه شفافیت به نامزد‌ها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزد‌ها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.


منبع : ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • دانش‌آموزان ۳ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کردند
  • دانش‌آموزان زمینه ساز آزادی زندانیان جرایم غیر عمد شدند
  • ویدئویی از پشت‌صحنه «نون خ» در سرما و شرایط سخت!
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود