Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از فروش بیش از ۴۰ میلیارد ریالی محصولات واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی طی یک سال گذشته خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از فروش بیش از ۴۰ میلیارد ریالی محصولات واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد این دانشگاه طی یک سال گذشته خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حبیبی گفت: اغلب این واحد‌ها با محوریت دانشجویان، دانش ­آموختگان و اساتید در مرکز رشد واحد‌های فناوری دانشگاه مستقر هستند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: این دانشگاه حمایت‌های متعددی در راستای توانمندسازی واحد‌های فناور از جمله تسهیلات مالی، ارائه خدمات پشتیبانی و مشاوره در زمینه ­های مختلف نظیر بیمه، مالیات، تجاری­ سازی، فروش، دانش­ بنیان شدن، ثبت اختراع، ثبت برند، حضور در نمایشگاه‌ها و ... به عمل می ­آورد تا این واحد‌ها بتوانند ایده ­های فناورانه­ خود را به محصول تبدیل نموده و در نهایت روانه­ بازار کنند.

وی تصریح کرد: آموزش دانشجویان در ورود به حوزه­ فناوری یکی از رسالت‌های اصلی دانشگاه است و با این رویکرد، در حال حاضر تعداد ۱۱۵ واحد فناور در دانشگاه محقق اردبیلی مشغول تحقیق بر روی ایده ­های فناورانه­ خود هستند که تعداد قابل توجهی از این واحد‌ها از دانشجویان و دانش ­آموختگان این دانشگاه هستند.

حبیبی با اشاره به رشد مناسب شرکت‌های دانش بنیان این دانشگاه در سال ۱۳۹۹ نسبت به سه سال گذشته، گفت: این دانشگاه تبدیل واحد‌های فناور خود به شرکت‌های دانش بنیان را در دستور کار قرار داده است تا از این طریق، نقش دانشگاه در ایجاد زیست ­بوم فناوری و راه اندازی کسب و کار‌های پایدار برای دانشجویان و دانش ­آموختگان را ارتقا بخشد.

وی با اشاره به شروع تأسیس شرکت‌های دانش بنیان دانشگاهی توسط اعضای هیأت علمی در این دانشگاه و نیز افزایش حمایت‌های مالی و مشاوره­‌ای به فناوران دانشگاه، ابراز امیدواری کرد: با ورود اساتید دانشگاه به حوزه­ فناوری و سوق دادن تحقیقات آن‌ها به سمت محصولات فن ­محور و کاربردی کردن نتایج پژوهش‌های دانشگاهی، دانشگاه بیش از پیش در کنار صنعت قرار گیرد و مسئولیت اجتماعی خود را در توسعه­ نسل چهارم دانشگاه‌ها ایفا کند.

حبیبی افزود: پس از شروع ویروس منحوس کرونا در کشور، این دانشگاه در کنار آموزش‌های مجازی ۱۰۰ درصدی، در حوزه تولید محصولات مرتبط با پیشگیری، تشخیص و درمان کرونا نیز ورود نمود که از جمله­ آن می‌توان به تولید ماسک ­های فیلتردار هفت لایه­ N ۹۵ و تأمین بخش عمده ­ای از نیاز کادر درمانی استان اردبیل به این محصول، محلول ضدعفونی دست و محل تزریق، ست لوله ونتیلاتور برای بزرگسالان و اطفال، بگ تنفس بیهوشی، دستگاه تنفس مصنوعی غیرتهاجمی دو فشاره بر اساس فشار هیدرو استاتیک آب، سیستم ماژولار تصفیه ­کننده هوا و محیط از عوامل بیماری­ زا، دستگاه هوشمند اسپیرومتر پرتابل، تب سنج غیرتماسی هوشمند، سامانه پردازش تصاویر پزشکی و تشخیص میزان درگیری ریه با ویروس کرونا اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه محقق اردبیلی محصولات دانش بنیان مرکز رشد دانشگاهی دانشگاه محقق اردبیلی واحد های فناور واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری

علی محمدی ترکاشوند سرپرست معاونت آموزش و نماینده تام‌الاختیار آزمون‌های سازمان سنجش دانشگاه آزاد اسلامی در واحد دانشگاهی شهرقدس اظهار کرد: چند وقتی است که خبر‌هایی در مورد کنکور‌های دو مرحله‌ای منتشر شده و آن هم این است که در سال ۱۴۰۳ کنکور در دو نوبت برگزار می‌شود، اما آیا این تاریخ‌ها و این تغییرات به نفع دانش‌آموزان است یا به ضرر آنها؟ باید اشاره کنم فرصت انتخاب و تلاش برای دانش آموزان در دو مر حله بازتاب بهتری خواهد داشت و با توجه به اینکه سهم سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳، ۵۰ درصد قطعی و از نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم است؛ از کنکور ۱۴۰۴ به بعد سهم سوابق تحصیلی ۶۰ درصد خواهد شد. این تغییرات تاثیر مثبتی در روند تحصیلی دواطلبان متقاضی تحصیلات عالیه خواهد داشت.

وی با توجه به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در برپایی آزمون سراسری در واحد شهر قدس افزود: امسال دانشگاه آزاد شهر قدس میزبان ۱۸۰۰ نفر داوطلب در گروه‌های علوم انسانی و علوم تجربی بود و به همت همکارانم این آزمون در روز‌های پنج شنبه و جمعه در تاریخ‌هایی که عرض کردم با موفقیت برگزار شد.

معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس متذکر شد: پیشرفت علمی، اقتصادی، فرهنگی، توسعه کشور و توجه به ظرفیت بالای علمی مردم شهیدپرور و فهیم کشور اسلامی‌مان می‌تواند در گذر از بحران‌هایی مانند رکود اقتصادی، اشتغال و ناهنجاری‌های فرهنگی موثر باشد و امروز دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با ورود به دهه چهارم فعالیت خود تلاش دارد زمینه رشد و شکوفایی علمی را با ایجاد مدارس عالی مهارتی، مراکز تحقیقاتی رشد، راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین توسعه فعالیت‌های تحقیقی، پژوهشی و مهارتی فراهم کند.

محمدی ترکاشوند تبیین کرد: برای دستیابی به این اهداف طرح‌هایی با مدیریت دکتر افشاری ریاست واحد پیش‌بینی شده و سعی داریم با تیم‌سازی‌هایی که انجام می‌شود در راستای اجرای تحقق شعار سال گام برداریم و برای رسیدن به این مهم در گام اول با ایجاد رویداد صدرا ابتدا گام‌هایی برای اهداف منطقه برداریم و سپس با همکاری صنایع منطقه‌ای برنامه‌های از پیش تعیین شده را اجرایی خواهیم کرد؛ بنابراین در این زمینه برنامه ریزی‌هایی در واحد شهر قدس صورت گرفته است.

وی افزود: در ایام برپایی آزمون خودم شاهد بودم که همکارانم و استادان مجموعه واحد شهرقدس از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نکرده و خالصانه در مسیر مدیریت صحیح ایام آزمون گام برداشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۱ هزار نوآموز اردبیلی مورد سنجش قرار می‌گیرند
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد