Web Analytics Made Easy - Statcounter

سورنا ستاری روز سه شنبه در حاشیه مراسم بهره برداری از دستاوردهای بخش تحقیق و توسعه " برنامه جامع سلامت غذایی کشور"  افزود: این کار می تواند هم تقلب در حوزه مواد غذایی و هم موضوع استفاده از سموم را به منظور شناسایی غذای سالم انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه تعداد مرکز نوآوری در حوزه غذا در کشور توسعه یافته است، بیان داشت: آخرین این مراکز در حوزه غله بود که حدود یکی دو هفته پیش راه افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری ادامه داد: مرکز دیگری بر روی سلامت نان و روش های جدیدی که برای تولید نان استفاده کرد، کار می کنند تا نوآوری هایی در این حوزه هم اتفاق بیفتد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: هر جا تعداد شرکت های دانش بنیان کم باشد، بیشترین میزان وابستگی را داریم. در برخی از حوزه های کشاورزی مانند زراعت تعداد شرکت های دانش بنیان کم است و بیشترین میزان وابستگی را داریم.

وی اظهار داشت: پروژه ای در مورد اصالت مواد غذایی و تشخیص تقلب ها و  سموم مورد استفاده این حوزه از سال ۹۳ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شروع کردیم که دستاوردهای آن را شاهد هستیم.

دستاوردهای فناورانه فاز سوم طرح جامع برنامه سلامت غذای کشور  امروز با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رونمایی شد. این مرکز از سال ۱۳۹۳ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در چهار فاز چهار ساله راه اندازی شده است. این طرح اکنون در هفتمین سال فعالیت و سومین فاز خود به سر می‌برد.

این مرکز به عنوان بخش تحقیق و توسعه این برنامه، طرح های گوناگونی را تا کنون به اجرا درآورده است که از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان ابداع و معرفی روشی جدید برای سرعت بخشیدن به روش های فعلی غربالگری پالایش آلاینده‌ها در مواد غذایی بر مبنای کروماتوگرافی مایع و طیف سنجی جرمی را نام برد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سورنا ستاری سموم کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صنعت غذایی دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سورنا ستاری سموم کشاورزی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سورنا ستاری سموم کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صنعت غذایی دانش بنیان ها اخبار کنکور علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۷۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی