Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت فعال در زمینه تولید محصولات فناورانه مهندسی پزشکی گفت: به کمک متخصصین داخلی، ایران در تولید کیت های پزشکی PRP به خوکفایی رسید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام استاندارد کیت، شرکتی ایرانی با برند بین المللی استاندارد کیت توانست در عرصه تولید کیت پی آر پی  بر پایه ی علم و دانش متخصصین فعال در بخش تحقیق و توسعه این شرکت محصولات خود را در حیطه های مختلف از جمله زیبایی (پوست و مو )، ترمیم زخم های حاد و مزمن، دندانپزشکی، چشم پزشکی ، IVF ناباروری زنان و ارتوپدی به بیماران و جامعه پزشکی عرضه نماید و بتواند به عنوان شرکتی منحصر به فرد  در ارایه محصولات  استاندارد خود در دنیا مورد توجه قرار گیرد که در بسیاری از مقالات علمی چاپ شده در مجلات معتبر دنیا به محصولات این شرکت رفرانس داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران سومین تولیدکننده کیت اتوکین پی‌ ار پی جهان است

شرکت نوآوران سلامت ارژنگ همچنین سومین شرکت تولید کننده کیت های ارتوکین در دنیا بعد از آمریکا و آلمان با نام انحصاری (اتوکین) می باشد که خدمت بزرگی به جامعه ارتوپدی برای آن دسته از  بیمارانی داشته است که دارای  مشکلاتی از جمله  درد مفاصل، تخریب مفاصل و یا کاندید جایگزینی مفصل های خود با ایمپلنت ها ی مصنوعی بوده اند که در واقع  نمونه وارداتی این کیت از نظر هزینه برای بیماران مقرون به صرفه نبوده و قابل دسترس برای بیماران و پزشکان متخصص نبوده است، شرکت نوآوران سلامت ارژنگ (استاندارد کیت) توانسته است نمونه ایرانی  این کیت (اتوکین) را به مارکت پزشکی  با هزینه بسیار پایین تر از نمونه های وارداتی عرضه نماید که برای بیماران قابل دسترس بوده و  بسیاری از بیماران و پزشکان متخصص  نتایج بسیار خوبی از اثر بخشی اتوکین  و درمان با آن  دریافت کرده اند.

شرکت نوآوران سلامت ارژنگ (استاندارد کیت) پیشرو در ساخت کیت های تهیه ی پلاسمای غنی از پلاکت و همچنین محصولات دیگر مبتنی بر فرآورده های خونی، برای اولین بار در دنیا توانسته است کیت های تهیه پلاسمای غنی از پلاکت بر پایه ی رهایش دارو توسط لیپوزوم ها که به عنوان یک سیستم قوی در (Drug Delivery)  شناخته شده اند را به مارکت پزشکی عرضه کند.

از کیت تهیه ی پلاسمای غنی از پلاکت (پلاس لیپوزوم) برای تهیه ی لوسیون حاوی فاکتورهای رشد مشتق  از پلاکت های پلاسما در جوان سازی پوست و ریزش مو به صورت تاپیکال (موضعی) استفاده می شود. لوسیون ها اتولوگ بوده و بدون هیچ گونه عوارض جانبی  و ایمونوژنسیته می باشند.

شرکت نوآوران سلامت ارژنگ برای اولین بار در دنیا لوله های شیشه ای استاندارد را جهت جمع آوری خون در کیت های (PRP) به مارکت عرضه کرد این لوله ها ی شیشه ای (Medical Grade) جهت استفاده و تهیه ی محصول در حوزه کار آزمایی بالینی انسانی تعریف شده اند، همچنین حجم این لوله ها جهت خونگیری (۱۴cc) می باشد که این امر سبب شده، محصول پلاکتی میزان بیشتری در تعداد لوله کمتری باشد و سبب سهولت تهیه ی محصول نهایی می گردد که در تمام دنیا حجم لوله های خونگیری در کیت ها (۹cc) می باشد.

محصول بدست آمده از لوله های شیشه ای استاندارد و تزریق آن به بیماران هیچ گونه واکنش آلرژیک و ایمونوژنسیته ای به همراه ندارد و برای بیماران درمانی سالم، موثر و بی خطر می باشد.

این کیت ها دارای مجوز سازمان غذا و دارو، سازمان انتقال خون ایران، اداره تجهیزات پزشکی و همچنین استاندارد های جهانی را دارا می باشند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کیت پی آر پی کیت های پزشکی استاندارد کیت برای بیماران لوله ها تهیه ی کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!

سازوکار تخصیص ارز چگونه باید باشد؟ شاید این مهم‌ترین سؤال در شرایط فعلی است که با هر بار رم‌کردن ارز، فشار بر ملت مضاعف و فریادشان بلند می‌شود. چالش‌ها از نظر سیاست تخصیص ارز و مدیریت بهینه منابع ارزی، به‌ویژه در زمینه سیستم ارزی چند‌نرخی، همچنان باقی است. تخصیص نادرست منابع ارزی با اعطای ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی موجب شده است منابع ارزی به جای اینکه در جهت رشد اقتصادی هزینه شوند، بیشتر به واردات کالا‌های اساسی تخصیص یافته که نه تنها نتوانسته است قیمت واقعی کالا‌ها در بازار آزاد را کنترل کند بلکه در حال حاضر همه کالا‌ها با قیمت نزدیک به دلار بازار آزاد معامله می‌شوند و تنها این تخصیص ارز، رقیب بازار تولیدات داخلی شده و رشد اقتصادی را محدود و مزایای بالقوه دیپلماسی انرژی هوشمند و ظرفیت‌سازی داخلی را تضعیف کرده است. به منظور به حداکثر رساندن سهم بخش انرژی در توسعه اقتصادی و درآمد‌های ارزی، پرداختن به مسائل مربوط به سیاست ارزی، تخصیص منابع و برنامه‌ریزی اقتصادی ضروری است. در حالی که به دنبال تقویت تولید داخلی و رشد اقتصادی هستیم، اطمینان از تخصیص منابع ارزی به شیوه‌ای استراتژیک و کارآمد بسیار مهم است. این امر شامل اجتناب از یارانه‌های ارزی غیرضروری برای واردات است که می‌تواند تولید داخلی را خفه کند، اتکا بر کالا‌های خارجی را افزایش و ذخایر ارزی را کاهش دهد. 
 
اتکا بر دیپلماسی هوشمند انرژی و استفاده حداکثری از ظرفیت دانش داخلی نقشی مهم در ارائه کمک‌های ارزی قابل توجه به ایران به ویژه در مواجهه با چالش‌های اقتصادی ناشی از تحریم‌های بین‌المللی داشته است. رویکرد دولت در بخش انرژی که با تمرکز بر اهرم‌گذاری تخصص داخلی، توسعه بازار و بومی‌سازی فناوری مشخص می‌شود، نه تنها تاب‌آوری انرژی کشور را تقویت، بلکه به درآمد ارزی و رشد اقتصادی نیز کمک کرده است. 

 ایران با بهره‌گیری از دانش و منابع داخلی کشور توانسته است وابستگی خود را به فناوری‌ها و تخصص‌های خارجی کاهش دهد و از این طریق ارز ارزشمندی را در داخل کشور حفظ کند. بومی‌سازی فناوری و استفاده از استعداد‌های داخلی نه تنها توانمندی‌های انرژی ایران را افزایش داده، بلکه از خروج ارز به‌ویژه در شرایط نااطمینانی اقتصادی و تحریم‌ها جلوگیری کرده است. این تمرکز استراتژیک بر ظرفیت‌سازی داخلی و بومی‌سازی فناوری، ایران را قادر ساخته است ثبات و استقلال اقتصادی خود را در برابر فشار‌های خارجی حفظ کند. 
 دولت باید به جای تداوم سیاست ارز چندنرخی با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک که کالا‌های ضروری را با قیمت‌های بهینه در انتهای زنجیره مصرف در اختیار خانوار‌ها قرار می‌دهد، به سمت استفاده بهینه از منابع ارزی خود جهت توسعه اقتصادی سوق یابد. علاوه بر این، حرکت به سمت نرخ ارز واحد با قیمت‌گذاری تعادلی می‌تواند به ثبات بازار ارز نیز کمک شایانی کند. 

اتکای ایران بر دیپلماسی انرژی هوشمند و ظرفیت‌سازی داخلی در ایجاد درآمد‌های ارزی و حفظ رشد اقتصادی در زمان‌های چالش‌برانگیز تشدید تحریم کشور مؤثر بوده است. دولت باید به جای اعطای ارز ارزان‌قیمت به واردات که خود باعث سرکوب تولید داخل، افزایش واردات و به خطر افتادن امنیت غذایی و نابودی منابع ارزی کشور خواهد شد، تمرکز خود را بر حمایت هوشمند از سبد هزینه خانوار قرار دهد و منابع ارزی را صرف توسعه اقتصادی و تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز کند. باید دولت با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، معادل کالای موردنیاز بهینه هر خانوار را در اختیار هر نفر قرار دهد و از طرف دیگر به سمت تک‌نرخی‌شدن ارز کشور با قیمت تعادلی بین بازار آزاد و بازار مبادله ارزی حرکت کند. 
 
 بازگشت امضا‌های طلایی ارزی و نابودی منابع نفتی کشور!
محمدعلی شایان‌اصل، کارشناس اقتصادی با اشاره به لزوم تخصیص بهینه منابع نفتی کشور می‌گوید: تخصیص نادرست منابع و تداوم نظام ارزی چندنرخی در اقتصاد مانع رشد اقتصادی ایران شده و به هدررفت منابع ارزی و تضعیف درک عملکرد اقتصادی کشور منجر شده است، از همین رو تخصیص منابع و برنامه‌ریزی اقتصادی برای منابع ارزی حاصل از نفت ضروری است. ایران با تمرکز بر تخصیص استراتژیک منابع ارزی به سمت تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز با ارتقای تولید داخلی و کارایی اقتصادی خود، می‌تواند بر چالش‌های ناشی از یک نظام ارزی پراکنده و چندنرخی بدون هیچ چشم‌انداز مشخصی فائق آید. 

این کارشناس حوزه اقتصادی با اشاره به لزوم تخصیص منابع نفتی در جهت تکمیل زنجیره ارزش نفت اظهار می‌کند: توسعه پتروپالایشگاه‌ها و تکمیل زنجیره ارزش نفت با دلار‌های نفتی برای رشد اقتصادی در ایران حیاتی است، با این حال سیاست اشتباه ارزی و تخصیص نادرست منابع ارزی، توانایی کشور را در استفاده کامل از منابع انرژی برای توسعه اقتصادی محدود کرده است. برای بازگشایی ظرفیت رشد اقتصادی، اولویت دادن به تخصیص مناسب منابع ارزی به ویژه در سال منتهی به جهش تولید و مشارکت مردم ضروری است. با پرهیز از یارانه‌های ارزی غیرضروری برای واردات نظیر اعطای ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی از سوی بانک مرکزی ایران می‌توان اطمینان حاصل کرد که از منابع ارزی به طور مؤثر برای ارتقای تولید داخلی، افزایش رشد اقتصادی و تضمین آینده انرژی کشور استفاده می‌شود. 
وی ادامه می‌دهد: اعطای ارز ارزان به واردات، ضمن سرکوب تولید داخلی و به خطر انداختن امنیت غذایی، مانع توسعه اقتصادی و خودکفایی ایران شده است. تخصیص یارانه‌های فرایندی و سرکوب قیمت‌های نسبی تأثیر مخربی بر بخش کشاورزی داشته و باعث از‌دست‌دادن خودکفایی و تاب‌آوری اقتصادی شده است. علاوه بر این، پدیده مخرب اقتصاد یارانه‌ای، چالش‌های پیش‌روی اقتصاد ایران را تشدید کرده و به تخصیص نادرست منابع منجر خواهد شد که مانع رشد اقتصادی کشور و تخصیص صحیح منابع در جهت توسعه زنجیره ارزش خواهد شد. 

وی در پایان خاطرنشان می‌کند: از همه مهم‌تر اینکه نرخ ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی دوباره امضا‌های طلایی ارزی را به کشور بازگرداند و دوباره مسئله رانت، حرف اول را خواهد زد. حال که قیمت دلار در بازار آزاد به بیش از دو برابر ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی رسیده و بیش از ۲۰ میلیارد دلار ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی اعطا شده است، متوسط قیمت مبادله‌ای کالا‌های اساسی در سطح بازار نزدیک به قیمت ارز بازار آزاد و ۶۵ هزار تومان است و سیاست تخصیص ارز چندنرخی کاملاً غیرعملیاتی است و تنها موجب بازگشت امضا‌های طلایی ارزی و نابودی منابع نفتی کشور خواهد شد.

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید