Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا با بیان اینکه برای سال 1400 پیشنهاد داده‌ایم که دولت به جای مطالبات قرارگاه، دارایی‌هایش را به قرارگاه واگذار کند، گفت: قرار بر این شد که با توجه به اینکه چه واگذاری‌هایی در سال آینده انجام می شود، قرارگاه لیستی را تهیه کند که بر اساس نیازهای خود فهرستی را تهیه کردیم که به کدام اموال دولت نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: سردار سعید محمد  درباره موضوعات مطرح شده درباره احیای جهاد سازندگی و فعالیت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در قالب این ساختار اظهار داشت: از وقتی که جهاد سازندگی با یک تدبیر اشتباه از سیستم و نظام کشور حذف شد روستاها و مناطق کمتر برخوردار متولی ندارند و هیچ کسی به فکر مردم روستا نشین نیست و همین روند باعث افزایش مهاجرت از روستا به شهرها شده‌است، برای اینکه روند مهاجرت معکوس شود باید خدمات رسانی به روستاها را افزایش دهیم که انجام این اقدامات سازمان و ساختار می‌خواهد.





وی با بیان اینکه در حال حاضر توسعه روستایی متولی ندارد، ادامه داد: شاید برخی از دستگاه‌ها در حوزه‌های خاص ورود کرده‌اند و اقداماتی را انجام می‌دهند اما چون هدفمند و نظام‌مند نیست به همین دلیل مردم روستاها نمی‌توانند از آن بهره‌ای ببرند.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا افزود:‌ مباحث مبنی بر احیای مجدد وزارت جهاد سازندگی مطرح شد اما احیای یک وزارتخانه زمانبر و نیاز به هزینه‌، نیرو و امکانات زیاد دارد اما قرارگاه آماده است و ساختار و تجهیزات را در اختیار دارد.

محمد گفت:‌ قصد ما این نیست که قرارگاه خاتم‌الانبیا را به وزارتخانه تبدیل کنیم اما وظایف جهاد سازندگی را قبول می‌کنیم و می‌توانیم جای خالی جهاد سازندگی را پر کنیم.

وی ادامه داد:‌‌ کما اینکه در حال حاضر هم قرارگاه این وظایف را انجام می دهد اما بودجه‌ای که قرار بود به راه‌اندازی مجموعه جدید و احیای وزارت جهاد سازندگی تعلق بگیرد، در اختیار قرارگاه گذاشته شود و با توجه به تجهیزات و امکانات قرارگاه که در همه کشور پهن شده، آمادگی انجام این وظایف را داریم.

فرماندگاه قرار گاه خاتم الانبیا درباره سهم قرارگاه در پروژه‌های عمرانی گفت: قرارگاه دو بودجه عمرانی و غیرعمرانی دارد در بودجه عمرانی عدد بسیار شفاف است اما میزان بودجه قرارگاه در بخش غیرعمرانی عدد مشخص نیست. سهم قرارگاه در بودجه عمرانی به طور مشخص 3.5 تا 4 درصد است بنابراین در بخش عمرانی هم می‌توان گفت سهم قرارگاه نزدیک به این اعداد است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا تاکید کرد: سالانه 10 هزار میلیارد تومان از خزانه دولت پول دریافت می‌کنیم که البته همه آن به شکل نقد نیست از این عدد 3 هزار میلیارد تومان به پروژه های عمرانی اختصاص دارد و حدود 7 هزار میلیارد تومان هم متعلق به پروژه‌های غیرعمرانی و شهرداری‌ها است.

محمد افزود: اما اینکه فعالیت‌های قرارگاه به چشم  می آید و در سطح کشور در حال انجام پروژه است به این دلیل بوده که شرایط سختی در کشور حاکم شده و شرکت‌های بخش خصوصی اگر از دولت پول دریافت نکنند نمی‌توانند فعالیت داشته باشند و متوقف می‌شوند و برای این شرکت ها نمی‌صرفد که از سود خود صرفه نظر کنند یا تسهیلات یا دارایی دریافت کنند بنابراین معمولا وارد این ریسک ها نمی‌شوند.         

وی در پاسخ به این سوال که آیا اموال دولت با طلب های قرارگاه تهاتر می‌شود، گفت: استفاده از اموال دولتی در بودجه سال 99 ذکر شد اما نه اینکه به عنوان تهاتر با مطالبات قرارگاه باشد. قرار بر اینکه دولت اموال خود را بفروشد و با درآمد حاصل از آن بدهی خود را تسویه کند.

قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا تاکید کرد: برای سال 1400 پیشنهاد داده‌ایم که دولت به جای مطالبات قرارگاه، دارایی‌هایش را به قرارگاه واگذار کند. در دو دولت قبل سابقه این نوع همکاری‌ها وجود دارد و دولت در آن زمان به جای بدهی، نیروگاه سبلان، بخشی از فولاد خوزستان و مخابرات را به قرارگاه واگذار کرد که برای همان مجموعه ارزش افزوده ایجاد کردیم.

وی گفت: قرار بر این شد که با توجه به اینکه چه واگذاری‌هایی در سال آینده انجام می شود، قرارگاه لیستی را تهیه کند که بر اساس نیازهای خود فهرستی را تهیه کردیم که به کدام اموال دولت نیاز داریم.

منبع: ایلنا برچسب ها: دارایی ، ناطقان ، خاتم ، دولت ، جهاد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دارایی ناطقان خاتم دولت جهاد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا جهاد سازندگی اموال دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۱۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین مباشری از اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی، خدمات مومنانه و پروژه‌های عمرانی، برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و میز خدمت در هفته جهاد سازندگی خبر داد.

فرمانده سپاه ناحیه سروستان همچنین از برگزاری اردوی سلامت ۲ روزه با حضور ۱۵ پزشک متخصص و ویزیت ۸۰۰ بیمار نیازمند، برگزاری بیش از ۱۰ پروژه عمرانی منازل محرومین، خدمات‌رسانی و برگزاری کلاس‌های تقویتی دانش آموزان، سرکشی از خانواده‌های شهدای جهادگر، بازدید از طرح‌های اشتغال‌زایی و برگزاری کلاس خاتم‌کاری و … در هفته جهاد سازندگی خبر داد.

وی در پایان گفت: این برنامه‌ها از ۱۵ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۲ اردیبهشت ماه انجام خواهد گرفت.

کد خبر 6097067

دیگر خبرها

  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • سرلشکر رشید: ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • توقیف وانت حامل ۲۰۲ کیلو تریاک در خاتم
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد