Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جامعه الزهرا(س) با اشاره به تحصیل بیش از ۵۰ ملیت جهان در جامعه‌الزهرا(س)، گفت:جامعه الزهرا(س) یک مؤسسه خصوصی و حتی ملی نیست، بلکه یک مؤسسه فراملیتی است و خدماتی که ارائه می‌کند در اقصی نقاط جهان هم هست

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی در گفتگو با خبرنگار  قم فردا  با اشاره به آغاز پذیرش و ثبت نام آزمون ورودی داوطلبان سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ جامعه الزهرا  (در سطوح دو، سه، چهار و بازپذیری)، اظهار داشت: ثبت نام آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از ۱۹ دی آغاز شده و تا ۲۲ بهمن ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحصیل بیش از ۲۲ هزار طلبه از کشور ایران

وی ادامه داد: جامعه الزهرا علیهاالسلام سه بخش عمده دارد، یک بخش حوزوی که هم اکنون بیش از ۲۲ هزار طلبه از کشور ایران و بیش از ۵۰ ملیت جهان در این مؤسسه علمی حوزوی تحصیل می‌کنند؛ بخش دانشگاهی جامعه الزهرا علیهاالسلام، دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی با بیش از ۱۲ رشته تحصیلی پذیرای بیش از ۵۰۰ دانشجوی خواهر است، همچنین بخش سوم این مجموعه شامل آموزش و پرورش می‌شود که مجتمع آموزشی تربیتی هدی از پیش دبستانی تا دبیرستان و دبیرستان‌های معارف را پوشش می‌دهد و دو هزار و ۵۰۰ دانش آموز در این مجتمع تحصیل می‌کنند.

مدیر جامعه الزهرا  با اشاره به تحصیل بیش از ۵۰ ملیت جهان در جامعه‌الزهرا(س)، گفت: هم اکنون پذیرش بخش حوزوی را در دستور کار داریم که رسالت اصلی جامعه الزهرا علیهاالسلام است و طبق روال هر ساله ثبت نام شروع می‌شود.

۱۹ دی تا ۲۲ بهمن؛ زمان ثبت نام آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام

وی با اشاره به پذیرش بخش حوزوی مجموعه، یادآور شد: ثبت نام پذیرش و آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام از ۱۹ دی تا ۲۲ بهمن است که دو حادثه مهم و بزرگ انقلاب را یادآوری می‌کند؛ ۱۹ دی که قیام خونین مردم قم در سال ۱۳۵۶ و آغاز خیزش فاز نهایی انقلاب اسلامی و ۲۲ بهمن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی ابراز داشت: آزمون عمومی داوطلبان سطح دو، سه و بازپذیری به صورت مجازی و با رعایت همه شرایط اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، اما در صورت تغییر و بهبود شرایط به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه جامعه الزهرا علیهاالسلام در حوزه‌های مختلف نقش آفرینی کرده است، تصریح کرد: این مجموعه، خروجی‌های مختلف در مجموعه آموزش و پرورش، آموزش‌های عالی، حوزه‌های علمیه و بخش‌های فرهنگی و تبلیغی در داخل و خارج کشور داشته است.

تشریح فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تبلیغی جامعه‌الزهرا(س)

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به راه اندازی کانون‌های استانی جامعه الزهرا علیهاالسلام اشاره کرد و گفت: ما به فعالیت‌های پراکنده طلاب و فارغ التحصیلان جامعه الزهرا علیهاالسلام در شهرهای مختلف شکل واحد دادیم تا به صورت سازمان دهی شده فعالیت کنند.

وی اضافه کرد: هم اکنون انجمن‌های مختلف در قالب‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تبلیغی فعالیت می‌کنند تا توانایی ها، ظرفیت‌ها و خدمات خود را به جامعه عرضه کنند.

انتشار ۱۶ نشریه داخلی در جامعه الزهرا علیهاالسلام

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در ادامه به فعالیت‌های پژوهشی این مؤسسه علمی حوزوی اشاره کرد و اظهار داشت: در جامعه الزهرا علیهاالسلام سه نشریه علمی پژوهشی و ۱۶ نشریه داخلی منتشر می‌شود که به خاطر مسائل بودجه ای، امکان انتشار فیزیکی آنها فراهم نیست، اما نسخه‌های دیجیتال این نشریات در سامانه‌های مختلف و سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام قابل عرضه است.

وی با اشاره به برگزاری همایش ملی کتاب سال بانوان در جامعه الزهرا علیهاالسلام، عنوان کرد: ما امسال میزبان دوهمین همایش کتاب سال بانوان بودیم که می‌تواند مجموعه داده‌های بانوان کشور در حوزه علوم انسانی و اسلامی را ارزیابی کند و در جهت دهی آن نقش ایفا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی یادآور شد: در سال‌های عادی، آموزش‌های طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت حضوری، مجازی و غیرحضوری انجام می‌شد، اما به دلیل شیوع بیماری کرونا همه برنامه‌های آموزشی به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود که امیداست سال آینده به روال عادی برگردیم.

مجاز بودن فارغ التحصیلان ۷۱ رشته دانشگاهی همسو برای شرکت در پذیرش سطح سه

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های آموزشی تمام وقت و نیمه وقت ویژه طلاب حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام، گفت: یکی از کارهای مهم انجام شده در سال جاری این بود که برنامه آموزشی تمام وقت در نوبت عصر راه اندازی شد تا بتوانیم از همه امکانات و ظرفیت‌های جامعه الزهرا علیهاالسلام در دو شیفت استفاده کنیم.

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام همچنین به مجاز بودن فارغ التحصیلان ۷۱ رشته دانشگاهی همسو برای شرکت در پذیرش سطح سه اشاره کرد و در ادامه گفت: رشته‌های تحصیلی متعددی برای سطح سه و چهار تدوین شده که به مراجع تصویب کننده رشته‌ها ارائه شده که در صورت دریافت مصوبه، پذیرش در این رشته‌ها آغاز می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی در ادامه بیان داشت: هر سال جامعه الزهرا علیهاالسلام چندین برابر ظرفیت، متقاضی شرکت در آزمون ورودی داشته، در حالی که آموزش‌های سطح عالی نزدیک به ۷۰ درصد ظرفیت خالی دارند که امید است امسال هم با استقبال بانوان مواجه شویم.

وی تصریح کرد: ما به دلیل تنگناهای بودجه ای در پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام محدودیت داریم و اگر گشایشی صورت بگیرد، با تصویب هیئت امنا تصمیم داریم ظرفیت سال آینده را افزایش دهیم.

جامعه الزهرا علیهاالسلام یک مؤسسه فراملیتی است

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی تصریح کرد: جامعه الزهرا علیهاالسلام یک مؤسسه خصوصی و حتی ملی نیست، بلکه یک مؤسسه فراملیتی است و خدماتی که ارائه می‌کند در اقصی نقاط جهان هم هست، آموزش زبان فارسی که توسط فارغ التحصیلان در کشورهای مختلف انجام می‌شود معادل کرسی‌های آموزش زبان رسمی است که توسط نهادهای مختلف کشور ارائه می‌شود.

وی عنوان کرد: مأموریت ذاتی ما گسترش زبان فارسی نیست، اما در کنار مسئولیت‌های ذاتی ما که آموزش علوم انسانی و اسلامی است، ادبیات فارسی و فرهنگ انقلاب توسط جامعه الزهرا علیهاالسلام منتقل می‌شود، در حالیکه ما ما هیچ بودجه ارزی نداریم و به فارغ التحصیلان بین الملل هیچ کمک و مساعدت مالی نمی‌کنیم.

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: یک مدرسه علمیه در جنوب لبنان که توسط یکی از فارغ التحصیلان جامعه الزهرا علیهاالسلام تأسیس شده است، بدون دریافت هیچ کمک مالی صدها طلبه را آموزش داده و فرهنگ اسلام، تشیع و انقلاب و آموزه‌های دینی را گسترش می‌دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی در پایان با اشاره به اینکه جامعه الزهرا علیهاالسلام به فرمان امام خمینی(ره) در سال ۱۳۶۳ تأسیس شد، تصریح کرد: ما به عنوان مسئول در این مجموعه خدمت می‌کنیم، اما جامعه الزهرا علیهاالسلام متعلق به مردم است و این شجره طیبه را از خودتان بدانید.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جامعه الزهرا علیهاالسلام حجت الاسلام والمسلمین مدنی جامعه الزهرا فارغ التحصیلان جامعه الزهرا س تحصیل بیش آزمون ورودی ۲۲ بهمن ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۵۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟

به گزارش خبرآنلاین، «وقتی شغل‌های آزاد و دلالی پردرآمد و معافیت‌های مالیاتی هست، چرا این همه سال عمرمون را صرف دانشگاه کنیم.» یا «خب دختران راهی جز درس خواندن ندارن اما داستان پسرها فرق می کنه» این‌ها حرف‌های تعداد زیادی از پسران دهه هشتادی است که امسال عطای شرکت در کنکور را به لقایش بخشیده‌اند و در کنکور شرکت نکرده‌اند.

فارس نوشت: آمار داوطلبان کنکور سال جاری نشان می‌دهد از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری 1403 ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند.عدم اقبال پسران برای ورود به دانشگاه به دلیل نگرانی از اشتغال بعد از فارغ‌التحصیلی موجب شده که بسیاری از آن‌ها آموختن مهارت و ایجاد کسب و کار را بر رفتن به دانشگاه ترجیح ‌دهند.

معاون پژوهشی اسبق وزارت علوم محمد مهدی‌نژاد نوری می‌گوید: تغییر در نسبت ورودی دختران و پسران به دانشگاه، از اوایل دهه ۹۰ شروع شده است.

این در حالی است که افزایش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان آموزش عالی در فاصله سال تحصیلی 1391 ـ 1390 و 1401 ـ 1400 با وجود کاهش نرخ بیکاری از عوامل موثر در کاهش رغبت جمعیت جوان به خصوص پسران به ادامه تحصیلات عالی است.

تحصیلات دانشگاهی برای بسیاری از متولدان دهه‌های 60 و 70 تبدیل به تضمینی برای یافتن شغل نشد، از سویی دیگر نبود بازار کار متناسب با رشته‌های دانشگاهی، درآمدهای پایین و انتظارات جامعه از مردان برای تأمین معیشت، منجر به ورود زودهنگام آن‌ها به بازار کار در رشته‌های درآمدزا شده است.

در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیل‌کرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیل‌کرده خواهد بود. حتی این پدیده در ازدواج‌های سال‌های اخیر نمود بیشتری داشته و اصولاً تبدیل به یکی از موانع ازدواج شده است. زیرا دختران دوست دارند سطح دانش پسر بیشتر یا برابر با خودشان باشد. با توجه به اینکه تدریجاً اهمیت درآمد از مدرک بیشتر می‌شود، اما تا تثبیت کامل این فرهنگ، همچنان دختران تحصیل‌کرده در آینده گزینه‌های کمتری برای ازدواج خواهند داشت.

معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی سیدجلال موسوی با تأکید بر اینکه آمار پیشتازی 26 درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نشان‌دهنده اصلاح فرهنگ مهارت‌محوری در کشور است، ابراز می‌دارد که «بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است» و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی مهدی گلشنی کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان‌دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی «تبعات اجتماعی به همراه دارد».

طبق نظر جامعه‌شناسان، جامعه از مردان انتظار سرپرستی خانواده و تأمین معیشت دارند، به همین خاطر مرد از همان ابتدا مسیرش را تغییر می‌دهد. پس ایجاد امید در پسران برای بهتر شدن زندگی مادی آن‌ها در صورت ادامه تحصیل، می‌تواند انگیزه‌ موثری برای تعادل در دانشگاه‌ها باشد. تأکید بر کسب منزلت اجتماعی همراه با تحصیلات عالیه هم می تواند در ایجاد انگیزه ارزشی برای تشویق پسران مؤثر باشد.‌

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899993

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند