Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در نشست مجازی روسای کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی مجالس کشورهای حامی فلسطین که بعد از ظهر امروز (دوشنبه) و به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: اینکه صهیونیست‌های اشغالگر و تروریسم در شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس کووید۱۹، ارسال واکسن برای اسراء و زندانیان فلسطینی را ممنوع و تحریم می­‌کنند، فاجعه­ مضاعفی است که وجدان هر انسانی را با هر دین، مذهب و آئینی به درد می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: از رهبران مقاومت فلسطین و رؤسای کمیسیون‌های روابط خارجی و نمایندگان مجالس کشورهای دوست و برادر که با هدف تشریک مساعی و آگاهی بخشی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین، دعوت مجلس شورای اسلامی ایران را پذیرفته و در این نشست مجازی مشارکت کردند، قدردانی می‌کنم.

رییس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دشمنان تلاش دارند از مسیر اعمال تحریم‌ها، اقدامات خودسرانه و یکجانبه، تهدید و تطمیع، وحدت امت اسلامی را هدف قرار دهند، گفت: بی‌تردید، در چنین شرایطی اهمیت موضوع فلسطین، ما نمایندگان مجالس کشورهای اسلامی و پارلمان‌های حامی فلسطین را بر آن داشت تا با تمرکز بر شعار«قدس محور وحدت‌ ما – باهم علیه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی»، برای حمایت از قبله اول مسلمین و قدس شریف به عنوان بخشی از هویت دینی مشترک مسلمانان، گرد هم آئیم و میثاقی دوباره ببندیم.

وی خاطرنشان کرد: جنایات مستمر رژیم تروریستی صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و به ویژه نوارغزه، از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد. جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامی ملت مظلوم فلسطین و محور مقاومت، ۱۲ سال پیش و در اولین سالروز تجاوز ۲۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه غزه، با هدف تجلیل از مظلومیت مردم فلسطین و حماسه‌آفرینی محور مقاومت، طی مصوبه مجلس شورای اسلامی، ۲۹ دی‌ماه را به نام روز «غزه، نماد مقاومت فلسطین» نامگذاری کرد و این روز، برای همیشه در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران ثبت شد.

قالیباف تصریح کرد: ما امروز، به منظور پاسداشت مقاومت ملت فلسطین و محور مقاومت، در این نشست مجازی گردهم آمده‌ایم تا مجدداً تأکید نمائیم که امروز اهمیت هیچ مسأله‌ای به درجه اهمیت آزادی قدس شریف برای جهان اسلام نمی‌باشد و آرمان فلسطین، آرمان قرن ۲۱ برای جهان اسلام است.

رییس مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: همانطور که می‌دانید اشغال کشور فلسطین و آوارگی فلسطینی‌های ساکن در این سرزمین، بدترین فاجعه‌ای است که جریان انحرافی صهیونیسم بعد از جنگ جهانی دوم در قلب جهان اسلام ایجاد کرد.

قالیباف اضافه کرد: علی‌رغم گذشت ۷۲ سال از این رویداد تلخ و روز نکبت، همچنان بیش از چهار میلیون فلسطینی در اردوگاه‌ها و در بدترین شرایط معیشتی بسر می‌برند؛ بیش از هزاران نفر در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر، زندانی و تحت شکنجه‌اند. شهرک‌های صهیونیستی همچنان توسعه می‌یابد و هر روز زنان و کودکان فلسطینی به خاک و خون کشیده می‌شوند و هرروز خانه فلسطینی‌ها در سرزمین‌های اشغالی به بهانه‌های مختلف تخریب می‌شود.

قالیباف همچنین گفت: بیش از دو میلیون فلسطینی، ۱۴ سال است در غزه، تحت محاصره کامل انسانی قرار دارند و بیش از شش میلیون فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ و کرانه غربی در زیر سلطه صهیونیست‌ها و جوّ نظامی، پلیسی و امنیتی وحشتناک و غیرانسانی به سر می‌برند، یک تراژدی دردناک برای بشر در قرن ۲۱ است.

رییس مجلس ادامه داد: تأسف بارتر از این اتفاقات، این است که همه این جنایت‌ها در سکوت و مماشات برخی از حاکمان جهان اسلام، سازمان ملل و سازمان‌های مدافع حقوق ‌بشر درحال وقوع است. امروز، ما نه تنها شاهد حمایت و کمک به مردم مظلوم فلسطین نیستیم، بلکه متأسفانه معدودی از حاکمان کشورها با نادیده انگاشتن حقوق ملت فلسطین، با برقراری روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری و حتی نظامی - امنیتی و سرمایه‌گذاری، در پروژه‌های شهرک سازی صهیونیست‌ها کمک می‌کنند.

وی اضافه کرد: امروز، همه ما مسئولیم و کمترین وظیفه انسانی و اسلامی ما این است که با صدای بلند فریاد برآوریم و صدای مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان برسانیم. محورِ آمریکایی – صهیونیستی، سناریویِ تجزیه کشورهای اسلامی منطقه را به موازات اخراج فلسطینی‌ها از سرزمین اجدادی آن‌ها و یهودی‌سازی و تخریب مسجدالاقصی دنبال می‌کند.

قالیباف یادآور شد: بی‌تردید اگر امروز جهان اسلام متوجه این توطئه خطرناک نشود و از وقوع آن ممانعت نکند و صهیونیست‌ها در صورتی که بتوانند قبح عادی‌سازی روابط را برطرف کنند، گام بعدی را برای تجزیه جهان اسلام برخواهند داشت. جهانیان در سال‌های اخیر، روابط نزدیک صهیونیسم و تروریسم را در بخش‌هایی از منطقه غرب آسیا و به ویژه سوریه، شاهد بوده‌اند، این خصومت صهیونیست‌ها، با هدف تجزیه کشورهای اسلامی دنبال می‌شود و باید هوشیار بود.

قالیباف اضافه کرد: معتقدیم پارلمان‌ها، تصویر گویا و زبان حال مردم هستند و می‌توانند از ظرفیت خود در جهت حمایت از ملت مظلوم فلسطین و بیان این فجایع در نطق‌های پارلمانی استفاده کنند. این حداقل کاری است که می‌توان برای فلسطین انجام داد.

وی همچنین گفت: ما در مجلس شورای اسلامی ایران به ویژه در این مرحله حساس، با به‌کارگیری دیپلماسی پارلمانی برای تحقق حقوق مشروع ملت فلسطین تلاش می‌کنیم و ضمن حمایت از راه‌حل مقاومت به عنوان یک حق مشروع، بر راه‌حل سیاسی فلسطین از طریق ثبت طرح برگزاری همه‌پرسی در میان ساکنان اصیل فلسطین در سازمان ملل، بر مشارکت این ساکنان اصیل در طرح رفراندوم شامل مسلمان، مسیحی و یهودی تأکید کرده‌ایم. هرچند صهیونیست‌ها ثابت کرده‌اند که فقط زبان قدرت را می‌فهمند.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: خوشبختانه امروز ملت و مقاومت فلسطین، بیدار، سرزنده و بالنده است و اسیر این توطئه‌ها نخواهد شد. باور داریم که ملت فلسطین از حقوقِ حقه خود کوتاه نخواهد آمد و ما نیز وظیفه داریم از این روحیه مبارزه و مقاومت تا حد ممکن حمایت کنیم.

قالیباف تاکید کرد: بی‌تردید، طرح آمریکایی – صهیونیستی موسوم به معامله قرن، شکست خورده است و ملت­‌ها بیدار و هوشیارند و با داشتن عقبه و فرهنگ غنیِ اسلامی نخواهند گذاشت صهیونیست‌ها بر منطقه مسلط شوند.

وی در پایان گفت: همزمان با ایام سالگرد سردار شهید سپهبد سلیمانی قهرمان بین‌المللی مبارزه با تروریسم یاد و خاطره‌ای را که از سوی مقاومت و مردم فلسطین شهید قدس نام گرفت گرامی می‌دارم بار دیگر از مشارکت همه عزیزان در این نشست مجازی تشکر و قدردانی می‌کنم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف مجلس شورای اسلامی قالیباف پارسی خبر رییس مجلس شورای اسلامی مظلوم فلسطین اسلامی ایران صهیونیست ها نشست مجازی جهان اسلام ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه خبری المیادین اعلام کرد که به نسخه‌ای از نامه ارسالی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس به گروه‌های فلسطینی دست پیدا کرده است.

بر این اساس، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در نامه خود به گروه‌های فلسطینی تاکید کرد: جنبش حماس رایزنی‌ها را پیرامون آنچه در دو روز گذشته برای تحقق اهداف و خواسته‌های مشروع ملت ما انجام شد، با روحیه مثبت تکمیل خواهد کرد و به پایان خواهد رساند.

در ادامه این نامه آمده است: هیأت جنبش حماس پس از یک دور گفت‌وگو و رایزنی جدی و رد و بدل‌کردن نظرات پیرامون توافق پیشنهادی اخیر، قاهره را ترک می‌کند.

گفتنی است کمی پیش‌تر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دور کنونی گفت‌وگوهای آتش‌بس در قاهره پایان یافته است.

جنبش حماس در این بیانیه اعلام کرد: کمی پیش‌تر دور کنونی گفت‌وگوها در قاهره پایان یافت. هیأت جنبش حماس امشب قاهره را برای مشورت با سران این جنبش ترک خواهد کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: هیأت جنبش حماس پاسخ این جنبش را به برادران میانجیگر مصری و قطری ارائه داد و گفت‌وگوهایی عمیق و جدی را با آنان به انجام رساند.

کد خبر 6097628

دیگر خبرها

  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • جهاد اسلامی اقدام رژیم صهیونیستی در تعطیلی دفتر الجزیره را محکوم کرد
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌ بس
  • اسرائیل پاسخی به مطالبات مقاومت فلسطین نمی‌دهد
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • بشار اسد: موضع سوریه هرگز در مورد فلسطین تغییر نکرده است 
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • حماس: برای توافق درباره آتش‌بس و تبادل اسرا به قاهره می‌رویم