Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@01:29:47 GMT

مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی با محوریت حدیث شریف کساء

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۰۷۹۴

مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی با محوریت حدیث شریف کساء

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس، دومین پویش کتاب‌خوانی نشر مهرستان با عنوان «ادبستان کساء» با جوایز ارزشمندی همچون دو جایزه بیست‌ میلیون‌ ریالی و دوازده جایزه پنج‌ میلیون ‌ریالی در حال برگزاری است.

سعید مستاجران، مدیر تبلیغات پویش کتاب‌خوانی «ادبستان کساء»، با بیان اینکه یک ماه از رونمایی اثر ارزشمند «ادبستان کساء» می‌گذرد، گفت: «به لطف حضرت زهرا(س) این کتاب با استقبال محبان اهل‌بیت علیهم‌السلام مواجه شده و در حال حاضر به چاپ چهلم رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه این کتاب به هفتاد نکته تربیتی از حدیث شریف کساء با محوریت خانواده اشاره کرده است، تصریح کرد: «این کتاب حاوی تحقیق و پژوهش چندساله علی صغیرا، نویسنده اثر در این حدیث شریف است و نکات کاربردی و ارزنده‌ای را برای خانواده‌ها تدوین کرده است. این اثر تعابیر زیبای حضرت زهرا (س) از یک خانواده اسلامی را بیان نموده که خانواده‌های ما به این نکات در روابطشان نیازمند هستند.»

وی افزود: «این اثر ارزشمند با نگاهی خانوادگی و تربیتی به حدیث شریف کساء پرداخته و نویسنده با دقت در کلمات و عبارات این حدیث و با نگاهی به آیات و روایات و مسائل تربیتی، نکات تربیتی و خانوادگی را از این حدیث استخراج کرده است.»

 

کلیپ تصویری مسابقه کتابخوانی

مدیر تبلیغات پویش کتاب‌خوانی ادبستان کساء گفت: «این کتاب با حضور حضرت آیت‌الله ناصری، استاد اخلاق حوزه علمیه، رونمایی شد. این عالم برجسته نیز از انتشار این کتاب و انتخاب این سبک برای نشر فضائل اهل‌بیت (ع) تقدیر و تشکر نمودند. همچنین این کتاب با مقدمه آیت‌الله سیدابوالحسن مهدوی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری، به رشته تحریر درآمده است.»

مستاجران در ادامه بیان کرد: «همزمان با انتشار این اثر تربیتی و مقارن با ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مسابقه کتاب‌خوانی ادبستان کساء نیز با جوایز ارزشمندی همچون دو جایزه بیست میلیون ریالی و دوازده جایزه پنج‌ میلیون‌ ریالی در حال برگزاری است.»

وی با بیان اینکه نشر مهرستان یک پویش کتاب‌خوانی با محوریت این کتاب برگزار کرده است افزود: «پس از برگزاری موفق پویش کتاب‌خوانی غدیر با محوریت کتاب «سفری که پرماجرا شد» ویژه مخاطب کودک و نوجوان، مقارن با ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، دومین پویش نشر مهرستان با عنوان «ادبستان کساء» نیز با جوایز ارزشمندی همچون دو جایزه بیست‌ میلیون‌ ریالی و دوازده جایزه پنج‌ میلیون‌ ریالی در حال برگزاری است.»

وی افزود: «علاقه‌مندان برای دریافت این کتاب با تخفیف ویژه و شرکت در این مسابقه فرهنگی تربیتی تا ۲۲ بهمن‌ماه فرصت دارند تا به سایت کتابیکا، کتاب‌فروشی‌های سراسر کشور و فروشگاه‌های اینترنتی کتاب مراجعه و این اثر ارزشمند را با تخفیف ویژه تهیه کنند و یا برای دریافت کتاب و شرکت در مسابقه عدد ۹ را به ۵۰۰۰۵۴۶۰ ارسال کنند.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسابقه کتابخوانی حدیث کساء پویش کتاب خوانی پویش کتاب خوانی ادبستان کساء حدیث شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌های آغازین سال جدید، چندین کولبرِ مریوانی، جان خود را از دست دادند؛ بالا رفتن آمار مرگ و میر کولبران به گفته عبدالله بلواسی، فعال صنفی کارگران مریوان، باید یک زنگ خطر جدی تلقی شود.

او در این رابطه گفت: همانگونه که همگان می‌دانیم و رسانه‌ها با اقتدارِ بسیار اعلام می‌کنند، بعد از نفت، مرز باشماخ مریوان بیشترین میزانِ درآمد را برای ایران و خزانه بیت‌المال دارد، اما باید پرسید سود‌های هزاران میلیاردی روزانه‌ی مرز باشماخ کجا و به جیب چه کسانی می‌رود؟ آیا حاصل این همه تجارت در مرز باشماخ، به غیر از ارابه‌های مرگ، خطرآفرینی جاده‌های کردستان و مرگ روزانه کولبران چیز دیگری هم بوده است؟! این تجارت عظیم، سودی برای مردم نداشته است حتی رانندگان ترانزیت، قربانیان سیستم سرمایه‌داری و استثمار صاحبان ترانزیت‌ها هستند.

بلواسی ادامه داد: درحالیکه اگر مدیران محلی دلسوز بودند، با اختصاص فقط یک درصد از درآمد باشماخ می‌توانستند صد‌ها شغل ایجاد کنند، مریوان را با داشتن پتانسل فوق العاده گردشگری قطب گردشگری ایران کنند و به تبع آن هزاران شغل ایجاد شود تا هیچکس محتاج کولبری نشود.

به گفته این فعال کارگری، سیاست‌های فقیرسازیِ دولت‌های پیاپی، گروه زیادی از جوانان و تحصیلکردگان و حتی ورزشکاران را مجبور به کولبری کرده است.

او «شغل دانستن کولبری» را یک رویکرد ناعادلانه در جهت پاک کردن صورت مساله دانست و گفت: اشتباه نکنیم کولبری نه شغل است و نه شریف، مردم از روی ناچاری باری را که باید حیوانات حمل کنند بر دوش می‌گیرند و در برابر دریافت چند ریال پول، جان را برای نان می‌دهند.

بلواسی در پایان گفت: به راستی تا کی باید هر روز شاهد مرگ جوانان در جاده‌های مرگ و سقوط کولبران جوان و پیر و جان باختنِ دلخراشِ آنان باشیم؟ تا کی باید شاهد در عزا نشستن مادرانی باشیم که فرزندانشان برای یک لقمه نان خالی به کوهستان می‌زنند و دیگر هرگز برنمی‌گردند؟

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • حدیث روز | با اخباری که می‌شنویم چگونه برخورد کنیم؟
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • «کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند
  • آیا جنگ سرد بعدی یک مسابقه ازدحام پهپادی خواهد بود؟
  • سد بزرگ ذوبی‌ها مقابل ستاره خارجی تراکتور!
  • اهدای جایزه باران مسطورا در کرمان