Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@13:48:07 GMT

بافت فرسوده و تاریخی در اولویت ممیزی است

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۳۵۹۱

بافت فرسوده و تاریخی در اولویت ممیزی است

خبرگزاری آریا - شهر: ممیزی املاک می‌تواند اثر بسیار مثبتی بر افزایش کیفیت زندگی در شهر بگذارد و همچنین بسیاری معضلات و چالش‌های امروز تهران که در محدوده منطقه 12 بارز و هویدا است، شناسایی شود و برنامه‌ریزی‌ها برای حل معضلات انجام بگیرد.
به گزارش خبرنگار شهر، علی محمد سعادتی شهردار منطقه 12 تهران، فرایند ممیزی املاک در شهرها را یکی از مهم ترین ماموریت های مجموعه مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: رشد ، تغییر و تحول در شهر هر روزه و یک فرایند زنده است و بر اساس قوانین بالادستی مدیریت شهری در دوره های زمانی مختلف باید اطلاعات املاک، مستغلات و اراضی سطح شهر را به روز رسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته او؛ در منطقه 12 از این جهت که املاک و مستغلات متعددی وجود دارد و به دلیل تجارت و فعالیت گسترده در مرکز تاریخی تهران که هر روز دستخوش تحول و دگرگونی هستند، ممیزی املاک حساسیت و اهمیت بالایی دارد. چرا که ممیزی و شناخت آخرین وضعیت شهر، به برنامه ریزی موثرتر کمک می کند.
سعادتی با بیان اینکه منطقه 12 جزو مناطقی است که در مرحله نخست میان مناطق 22 گانه در پایلوت اولیه برای ممیزی املاک قرار دارد، توضیح داد: از اولویت دارترین حوزه‌های جغرافیایی منطقه 12، راسته و مجموعه‌های بازار تهران و املاک و مستغلاتی است که در محدوده بافت فرسوده هستند. ممیزی املاک هم کمک می‌کند تا اطلاعات دقیق و کاملی از این نقاط به دست بیاید و این اطلاعات برای هرگونه برنامه ریزی مبنا قرار می‌گیرد این مهم خود، بهبود کیفیت زندگی و رشد و آبادی بیشتر و بهتر تهران را به دنبال دارد.
او گفت: از این جهت که منطقه 12 قلب و قطب شکل گیری شهر تهران بوده و امروز هم در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، تاریخی و فرهنگی به نوعی مرکزیت دارد، حساسیت ممیزی در آن دو چندان است؛ چرا که بسیاری از اسناد مالکیت در این منطقه اسنادی دارای سابقه است و عموما به صورت حدی و حدودی است و با تکنولوژی امروزی حدود مالکیت ها تعارضاتی ایجاد می کند.
شهردار منطقه 12 تهران با توضیح اینکه نوع فعالیت‌ها در سال‌های اخیر با رشد بازار تهران و با تقویت فضای فعالیت در تهران تغییر کرده است، گفت: بسیاری از املاک دچار تغییر کاربری و ماهیت شدند و تعارضاتی بین مالکیت صاحبان سرقفلی ایجاد شده و از طرف دیگر مسایلی مانند وقف و موقوفاتی در منطقه 12 وجود دارد، اهمیت انجام ممیزی در این منطقه و به روزرسانی اطلاعات را دو چندان کرده است.
به گفته سعادتی؛ ممیزی املاک می‌تواند اثر بسیار مثبتی بر افزایش کیفیت زندگی در شهر بگذارد و همچنین بسیاری معضلات و چالش‌های امروز تهران که در محدوده منطقه 12 بارز و هویدا است، شناسایی شود و برنامه‌ریزی‌ها برای حل معضلات انجام بگیرد.
به گزارش شهر پیشتر؛ فرایند ششمین دوره ممیزی املاک شهر تهران پس از 11 سال از آبان ماه سال گذشته آغاز شده و در فاز نخست طرح به دلیل شیوع کرونا و محدودیت زمانی، ممیزی در مناطق 8-1 و 22-12-11 که دارای تراکم غیر مسکونی بیشتری هستند اجرا می شود.
خبرنگار: فریبا رحمانی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برنامه ریزی ممیزی املاک منطقه 12

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی

رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه ۵ با اشاره به اینکه ۳۲۰ ساختمان جدید در سطح منطقه شناسایی شده، گفت: ارزیابان وزارت راه و شهرسازی برای بررسی وضعیت از آنها بازدید خواهند کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه کمیته ایمنی منطقه با حضور معاون خدمات شهری و محیط زیست، مدیر ستاد مدیریت بحران، نمایندگان آتش‌نشانی و شهرداران نواحی برگزار شد.

در این جلسه میثم محمدی؛ رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات جلسات قبل ارایه کرد.

رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه 5 با اشاره به اینکه 320 ساختمان جدید در سطح منطقه شناسایی شده، افزود: ارزیابان وزارت راه و شهرسازی برای بررسی وضعیت از آنها بازدید خواهند کرد.

محمدی گفت: وقفه و طولانی شدن روند رسیدگی به وضعیت این املاک، تبعات گوناگون اجتماعی و امنیتی را در شرایط بحرانی فراهم می آورد و بر لزوم تسریع در روند اصلاح وضعیت این ساختمان ها تاکید کرد.

وی گفت: در صورت لزوم، دادستانی نسبت به اخطار به مهندسان ناظر این املاک اقدام خواهد کرد.

در ادامه این جلسه، شهرداران نواحی گزارشی از پیگیری های انجام شده درخصوص املاک ناایمن منطقه از جمله ملک خوشخواب، نگین رضا، مجتمع تجاری بوستان و ساختمان های پارک ارم ارائه دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری