Web Analytics Made Easy - Statcounter

کبری توکلی در گفتگو با خبرنگار فارس با تبریک ایام‌الله دهه فجر در خصوص اقدامات جهاد کشاورزی در شهرستان بوشهر اظهار داشت: این سازمان در سال جهش تولید ۲۰ جلسه رفع موانع تولید برگزار کرده که ماحصل این جلسات بازگشت ۴۱ واحد صنعتی نیمه‌فعال و راکد به چرخه تولید در شهرستان بوشهر بوده است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر با بیان اینکه بوشهر قطب تولید میگوی پرورشی کشور است، گفت: تاکنون ۸۹۵ هکتار اراضی کشاورزی برای مزارع پرورش میگو با همکاری منابع طبیعی و شیلات به افراد واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص میزان قلع‌وقمع ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان بوشهر ابراز داشت: تاکنون ۹۰ درصد از تغییر کاربری و ساخت‌وساز غیرمجاز که اغلب برای باغ ویلا بوده در مرحله دیوارکشی متوقف شده‌اند و به ساختمان‌سازی نرسیده است.

توکلی از استقرار پلیس ساختمانی در شهرستان بوشهر خبر داد و گفت: از سال ۹۷ تاکنون حدود ۱۲ هزار مترمربع به تعداد ۶ مورد قلع‌وقمع شده و ۲۰ مورد اخطاریه صادر شده است.

وی در خصوص توزیع نهاده‌های کشاورزی و دامی در شهرستان بوشهر ابراز کرد: امسال بیش از هزار تن بذر و 991 تن کود اوره بین کشاورزان توزیع شده که هیچ‌گونه کمبودی را احساس نکرده‌ایم.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر در واکنش به ادعای نماینده تنگستان در خصوص اینکه عالیشهر جزیی از تنگستان است، تصریح کرد: محدوده شهر عالیشهر مربوط به شهرستان بوشهر بوده و برخی اراضی از سه‌راهی خیراندیش به مسافت ۷۰۰ متر در محدوده شهرستان تنگستان می‌باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جهادکشاورزی شهرستان بوشهر عالیشهر واحد تولیدی شهرستان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا