Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@22:18:15 GMT

ایلام در مدار محرومیت‌زدایی

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۵۶۷۲

ایلام در مدار محرومیت‌زدایی

به گزارش روابط عمومی استاندار ایلام، بیش از چهل سال از عمر پر برکت انقلاب می‌گذرد و تلاش‌های متعددی در راستای رفع محرومیت و زدودن این پسوند نامبارک از دنباله اسم ایلام می‌گذرد.

تلاش‌های متعدد و پیگیری‌های مستمر در چند سال گذشته باعث شد به واسطه اربعین اسم ایلام بیشتر از قبل سر زبان بیفتد و استاندار ایلام نیز با زحمات و رایزنی مضاعف برای رفع این محرومیت‌ها تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیش از ۷۰۰ دیداری که قاسم سلیمانی‌دشتکی طی ۴۰ ماه گذشته با مسوولان ارشد کشوری و لشکری در راستای پیگیری خواسته‌ها و مطالبات مردم استان داشته، یکی از حوزه‌هایی که همواره در این رفت وآمدها مورد توجه و تأکید جدی قرار گرفته بحث محرومیت‌زدایی در استان بوده است. شاید بیراه نباشد اگر بگوییم بعد از سازمان برنامه و بودجه کشور، یکی از مراکزی که محل تردد پرتکرار استاندار ایلام در این مدت بوده، بنیاد مستضعفان است. 

حاصل رایزنی‌های استاندار ایلام و مجموعه مسوولان استان در بنیاد مستضعفان و حضور مسوولان این بنیاد در استان باعث فعل وانفعالات مثبتی در حوزه محرومیت‌زدایی شد تا امروز ایلام یکی از معدود استان‌هایی باشد که ۲ شهرستان را تحت پوشش محرومیت‌زدایی بنیاد قرار داده است.

روز گذشته سید پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان به همراه مجموعه مدیران بنیاد به دعوت استاندار ایلام وارد استان شد و در این سفر ۲ برنامه مهم شامل در مراسم اهدای ۱۰۰ هزارمین سند از املاک غصب شده توسط خاندان پهلوی به مالکان اصلی آنها به طور همزمان در چهار استان آذربایجان غربی، گلستان، قزوین و خراسان شمالی و به مرکزیت ایلام و حضور در قرارگاه محرومیت‌زدایی استان ایلام را دنبال کرد.

استاندار ایلام در آیین اهدای ۱۰۰ هزارمین سند از املاک علوی، آماری ارائه داد که ضمن اینکه حکایت از تمرکز ویژه بنیاد مستضعفان در امر محرومیت‌زدایی استان داشت باعث انعکاس گسترده در سطح کشور نیز شد.

به گفته قاسم سلیمانی‌دشتکی، بنیاد مستضعفان در مجموع بیش از ۲۴۵ میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی در استان سرمایه‌گذاری کرده که از این میزان ۵۱ میلیارد تومان در قالب تسهیلات اشتغال‌زایی و ۱۵ میلیارد تومان نیز بصورت کمک‌های مومنانه بوده است.

از این میزان ۱۵۰ میلیارد تومان در امر محرومیت‌زدایی شهرستان‌های هدف ملکشاهی و هلیلان، ۵۳ میلیارد تومان برای ساخت مسکن محرومان، ۵ میلیارد تومان برای خرید دستگاه اکسیژن ساز در ایام کرونا و ۱۶ میلیارد تومان برای توسعه روستایی تخصیص داده شده است. 

فتاح در نشست قرارگاه محرومیت‌زدایی استان حضور یافت، جایی که طبق روال همیشگی حضور مسئولان در استان، لیست مطالبات توسط استاندار ایلام مطرح شد.

سلیمانی‌دشتکی در این نشست ضمن اینکه خواستار سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های تحت مدیریت مجموعه بنیاد در مناطق محروم استان شد در جهت ایجاد توسعه و محرومیت‌زدایی بنیاد از مناطق محروم استان خواستار تحت پوشش قرار دادن دیگر مناطق محروم استان از جمله بخش ماژین شهرستان دره‌شهر، بخش زرین‌آباد دهلران، بخش مورموری شهرستان آبدانان، بخش هندیمینی شهرستان بدره و همچنین برخی از مناطق شهرستان‌های ایوان، چوار، مهران، سیروان و چرداول شد.

نکته مهم در این نشست به اظهارات فتاح رئیس بنیاد مستضعفان کشور در ارتباط با نقشه محرومیت‌زدایی بنیاد در استان ایلام باز می‌گردد.

وی ضمن اینکه از تلاش‌ها و پیگیری‌های جهادی استاندار ایلام و مجموعه مسوولان استانی در امر محرومیت‌زدایی تشکر کرد بر عزم راسخ بنیاد در خارج کردن استان از محرومیت خبر داد. 

فتاح با اشاره به اینکه استان ایلام از معدود استان‌هایی است که ۲ شهرستان را تحت پوشش محرومیت‌زدایی قرار داده به نگاه ویژه مقام معظم رهبری به این استان اشاره کرد و گفت: از این رو وظیفه ما در مقابل این مردمان بزرگ خطیر و سنگین است و تا ریشه‌کنی محرومیت در این دیار به عنوان یک خدمتگزار در تیم محرومیت‌زدایی استان خواهیم بود.

وی در پایان به مطالبه مهم استاندار ایلام در خصوص افزایش مناطق تحت پوشش بنیاد مستضعفان پاسخ مثبت داد و بیان داشت که یک منطقه دیگر علاوه بر شهرستان ملکشاهی و هلیلان تحت پوشش محرومیت‌زدایی بنیاد قرار خواهد گرفت.

به درستی می توان ادعا کرد که از زمان حضور سلیمانی‌دشتکی در استان ایلام، وی همواره یک مطالبه مهم را با صراحت هرچه تمام‌تر دنبال کرده و آن اینکه در طول هشت سال‌جنگ تحمیلی عملا فرصت عمران و آبادانی در استان وجود نداشته است و امروز باید این عقب‌افتادگی از توسعه جبران شود.

امروز ایلام مرکز توجه در حوزه‌های مختلف به ویژه در محرومیت‌زدایی باحضور پررنگ بنیادها، نهادها و ارگان‌های محرومیت‌زدایی چون بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، بنیاد مسکن، کمیته امداد و قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران شده است تا استان به پایلوت محرومیت‌زدایی در کشور مبدل شود.

وعده فتاح برای افزایش مناطق تحت پوشش محرومیت‌زدایی از ۲ به سه منطقه به همراه حجم بالای کار و تلاش و سرمایه‌گذاری در استان، همه و همه نویدبخش افقی روشن پیش‌روی استان برای عبور از محرومیت است.

به گزارش ایرنا، استان ایلام با ۵۸۰ هزار نفر جمعیت بیش از یک هزار نفر زیر پوشش نهادهای حمایتی دارد.

برچسب‌ها قاسم سلیمانی دشتکی جنگ تحمیلی استان ایلام بنیاد علوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی محرومیت سید پرویز فتاح

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاسم سلیمانی دشتکی جنگ تحمیلی استان ایلام قاسم سلیمانی دشتکی جنگ تحمیلی استان ایلام بنیاد علوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی محرومیت سید پرویز فتاح اخبار کنکور تحت پوشش محرومیت زدایی محرومیت زدایی استان محرومیت زدایی بنیاد میلیارد تومان استاندار ایلام بنیاد مستضعفان سلیمانی دشتکی استان ایلام مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۵۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها پل ارتباطی دولت و مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ استاندار لرستان گفت:شوراها پل ارتباطی دولت و مردم هستند و می توانند زمینه ی مشارکت مردم را در حکمرانی با دعوت و تشویق آنها به وجود آورند.
 ابوطالب شفقت با اشاره به اینکه شهرداران و شهرداری ها مسئول ایجاد نشاط اجتماعی فردی و عمومی هستند، افزود: همه ی اقدامات شهرداری ها از جمله ایجاد فضای سبز، ایجاد نماهای شهری، کاهش ترافیک و تنظیف زمینه ساز نشاط فردی و اجتماعی هستند.
وی با بیان اینکه شوراها محل مطالعات نظری و عملی شهرداران هستند.گفت:در شهرهای کوچک باید شرایطی فراهم شود که باعث تشویق مردم برای مهاجرت به آنها شوند.
استاندار لرستان همچنین در خصوص نقش شهرداری ها در گردش اقتصادی داخل استان افزود: با توجه به ازدیاد  طرح های خرد در شهرداری ها برای گردش مالی در داخل استان برای اجرای آنها از پیمانکاران بومی استفاده شود.
شفقت با اشاره به حادثه خیز بودن استان در  بحران سیل گفت: آبخیزداری و آبخوان داری در مناطق سرچشمه ی ایجاد سیل باید توسط دستگاه های مربوطه انجام شده و در شهرهایی مانند خرم آباد و پلدختر که رودخانه ها از میان شهر عبور می کنند باید تعاملات لازم با دستگاه های ذیربط انجام شوند.
استاندار لرستان با اشاره به نقش مهم نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس شورای اسلامی برای تدوین قوانین محرومیت زدایی در این شهرها افزود:نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس می توانند با تشکیل فراکسیون های لازم قوانینی را برای ایجاد زیرساخت ها و محرومیت زدایی از این شهرها تدوین کنند.




دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند