Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@20:48:51 GMT

علت اضافه وزن در میانسالی

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۸۵۵۵

علت اضافه وزن در میانسالی

هرچه پیرتر می شوید، تغییرات واقعی در بدن شما ایجاد می شود، برخی به دلیل افزایش سن، برخی به دلیل یائسگی که می تواند منجر به افزایش وزن شود. ناطقان: افزایش وزن در میانسالی اتفاقی است که بسیاری افراد پس از ۳۰ سالگی تجربه می‌کنند و این روند با افزایش سن نیز سریع‌تر می‌شود. جالب است بدانید این افزایش وزن به دلیل چند عامل مختلف از جمله کاهش تحرک و فعالیت‌های فیزیکی، افت فعالیت متابولیسمی بدن و تغذیه نامناسب اتفاق می‌افتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 


دلایل افزایش وزن در میانسالی
• کاهش توده‌های عضلانی

جالب است بدانید میانسالی، شروع دوره طبیعی از دست دادن توده‌های عضلانی است. هرچقدر توده عضلانی ما در بدن بیشتر باشد مقدار چربی بیشتری نیز میسوزانیم. اما کاهش توده‌های عضلانی دلیل اصلی افزایش وزن در میانسالی نیست.

 
• کم شدن فعالیت و تحرک

حقیقت این است که اکثر افراد با زیاد شدن سن خود تحرک و فعالیت کمتری انجام می‌دهند. کالری سوزی در بدن ما تنها ۲۰ الی ۲۵ درصد توسط عضلات انجام می‌شود اما با انجام ورزش‌های هوازی می‌توان کالری سوزی در بدن را به حداکثر رساند. قلب و کبد در حالت معمول ۱۵ الی ۲۰ درصد، کلیه‌ها و شش ها نیز با درصدهای کمتر به کالری سوزی می‌پردازند. به همین دلیل انجام ورزش‌های هوازی مانند پیاده روی تاثیر بسزایی در کاهش یا افزایش وزن دارند و نسبت به ورزش‌های بدن‌سازی یا کششی و ساده که اغلب مردم برای طولانی مدت انتخاب می‌کنند (و در مقابله با چربی‌های مقاوم میانسالی کارساز نیستند) می‌تواند انتخاب مناسب‌تری باشد.

 

 

همچنین پس از انجام ورزش‌های هوازی فاز بعدی سوختن کالری آغاز می‌شود که به آن فاز مصرف فزاینده‌ی اکسیژن پس از فعالیت می‌گویند. در این زمان (پس از انجام فعالیت فیزیکی سنگین) بدن شما نسبت به حالت استراحت کالری بیشتری می‌سوزاند.

 
• رژیم غذایی نامناسب

تغذیه نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار افزایش وزن در میانسالی است، با بیشتر شدن سن کنترل اشتها نیز سخت‌تر می‌شود،‌ همچنین زمان وعده‌های غذایی نیز بسیار تاثیرگذار می‌باشد که اغلب به دلیل مشاغل، در زمان‌های آخر شب یا بدتر از آن، در نیمه شب به تغذیه می‌پردازند که خود دلیلی بر تجمع توده‌های چربی در نواحی شکم و... است.

 
• استرس و اضطراب

با بیشتر شدن مسئولیت‌ها که عمدتا همراه افزایش سن اتفاق می‌افتند، استرس افراد نیز بیشتر می‌شود. به طوری که می‌توان گفت زندگی امروزی بسیاری با استرس گره خورده است. این امر باعث کاهش جذب مواد مغذی،‌ توانایی نامناسب در هضم یا مشکلاتی مانند پرخوری می‌شود.

 
• تغییرات هورمونی

تغییر هورمونی که در میانسالی اتفاق می‌افتد طبق برخی منابع سبب افزایش وزن در میانسالی می‌شوند. اما توجه کنید که تاثیر آن نسبت به عوامل دیگر کمتر می‌باشد. افت شدید استروژن به دلیل یائسگی در بانوان یا کاهش هورمون تستوسترون در آقایان پس از چهل سالگی، کالری سوزی بدن را کاهش می‌دهد.

 
• سایر عوامل اضافه وزن در میانسالی

از دیگر دلایل افزایش وزن می‌توان به عوامل ژنتیکی،‌ اجتماعی، مصرف داروها و... اشاره کرد. همچنین بسیاری از امور دیگر مانند زایمان هستند که ممکن است در این روند تاثیر گذار باشند.

 
نکات مهم پیش از کاهش وزن

واقع بینانه عمل کنید! با افزایش سن روند کاهش وزن نیز سخت‌تر می‌شود که پشتکار و اراده قوی‌تری نیاز دارد. شما نباید زود نا امید شوید بلکه با عوض کردن تمرینات خود، برنامه غذایی و رعایت برخی نکات و همچنین کمک گرفتن از یک متخصص در این حوزه به مسیر خود ادامه دهید.

متاسفانه دیده می‌شود که بسیاری افراد می‌خواهند به وزن ایده‌ال دوران جوانی خود بازگردند. اما پس از گذر زمان این اتفاق کمی بعید و دور از ذهن به نظر می‌رسد؛ برای مثال فردی ۴۰ ساله که دوبار زایمان کرده است و اتفاقات بسیاری را پشت سر گذاشته، هرگز نمی‌تواند به وزن ۱۸ سالگی‌اش بازگردد.

 

 

به همین دلیل در این راه شما باید چشمان خود را از روی ترازو بردارید و به جای تمرکز بر روی وزن، به چربی سوزی و فرم دهی عضلات خود و در نتیجه زیبا شدن بدنتان بی‌اندیشید. وزن مناسب شما با توجه به سن،‌ جنسیت، قد و... مشخص می‌شود و بیشتر شدن آن مخصوصا به وسیله چربی‌ها احتمال مبتلا شدن به بیماری‌های قلبی-عروقی، کمر درد به دلیل فشار زیاد بر اثر اضافه وزن و بسیاری بیماری‌های دیگر را افزایش می‌دهد.

 
جلوگیری از افزایش وزن در میانسالی

روندی که باید در جهت لاغر شدن یا تثبیت وزن خود در میانسالی طی کنید تقریبا همان امور همیشگی است اما باید به نکات دیگری نیز توجه داشته باشید.



 
• تلاش جهت حفظ بافت عضلانی

همانطور که گفته شد ۲۰ الی ۲۵ درصد کالری سوزی در بدن ما، توسط عضلات تمام بدن صورت می‌گیرد. علاوه بر آن عضلات در زیبایی اندام تاثیرگذار هستند. برای افراد میانسال توصیه می‌شود که هفته‌ای دوبار به وزنه زدن و ورزش‌هایی در جهت ساخت بافت عضلانی انجام دهند. همچنین تغذیه مناسب در شکل گیری بافت‌های بدن تاثیر بسیاری دارند و بدین منظور شما باید چربی کمتر و پروتئین بیشتری مصرف کنید.

 
• انجام ورزش‌های موثر

ورزش‌های هوازی تاثیر بیشتری در چربی سوزی دارند و در تمامی سنین جهت کاهش وزن توصیه می‌شوند. یکی از ورزش‌های ایمن اما پرکاربرد در این زمینه «پیاده‌روی سرعت» می‌باشد. همچنین «تمرین‌های هوازی کوهنوردی» نیز می‌توانند مورد پسند شما واقع شوند. بهتر است در طول هفته حداقل ۵ روز را به ورزش‌های هوازی اختصاصی دهید. تنوع دادن به تمرین‌ها موجب نتیجه‌گیری بهتر و خسته نشدن از ورزش کردن می‌شوند.




 
• رعایت رژیم غذایی و نحوه تغذیه

طبق تحقیقات انجام شده میزان توجه ما به نیازهای غذایی‌مان کمتر می‌شود. همچنین سازوکارهای کنترل اشتها مختل شده و باعث می‌شوند پرخوری صورت بگیرد. از جمله اموری که در این زمینه باید انجام دهید توجه و انتخاب رژیم غذایی مناسب و افزایش تعداد وعده‌های غذایی است. با انجام این کار وعده‌ها کوچک‌تر می‌شوند و در صورت داشتن برنامه، بیشتر یا کمتر از میزان مورد نیازتان تغذیه نمی‌کنید. همچنین با تقسیم وعده‌های غذایی در طول روز انرژی لازم برای فعالیت‌های ورزشی،‌ کاری و زندگی شخصی را دارید.

 

 
• قوی‌تر کردن ذهن جهت کنترل استرس

یکی از عوامل تاثیرگذار در کنترل وزن، ذهن و نوع تفکر می‌باشد. برای مثال در صورتی که شما نا امید و خسته باشید و از زندگی خود لذت نبرید،‌ نمی‌توانید ورزش کنید و به سلامت خود توجه داشته باشید. همچنین موضوعاتی مانند استرس نیز باعث اشتهای کاذب و اضافه وزن می‌شوند.

پس در اولین قدم ذهن خود را قوی کنید،‌ استرس و اضطراب را از خود دور کنید و در جهت بهبود سلامتی خود بکوشید.

 
• توجه به سبک زندگی

سبک زندگی شما نیز بر افزایش وزن در میانسالی موثر هستند. برای مثال نداشتن خواب کافی یا خوابیدن در زمان نامناسب می‌تواند باعث افزایش وزن شود. به همین دلیل و در جهت حفظ کنترل ترشح هورمون‌ها سعی کنید به میزان کافی و هنگام شب بخوابید.

جهت ورزش کردن از انتخاب گزینه‌های ساده بپرهیزید، برای مثال انجام فعالیت‌های کششی یا پیاده‌روی با سرعت پایین باعث کاهش وزن نمی‌شوند. هوشمندانه انتخاب کنید و به برنامه خود پایبند باشید. در صورتی که تمامی موارد را رعایت نکنید و تنها به ورزش یا رژیم گرفتن بپردازید تاثیر ‌آنچنانی نخواهید دید اما با پشتکار و برنامه ریزی قطعا رسیدن به اهدافتان کار سختی نخواهد بود.

 
                                              
                      

جمع بندی

افزایش وزن در میانسالی اتفاقی است که تمامی افراد تجربه می‌کنند. شاید تا به حال به آن دقت نکرده باشید اما انتخاب و پیدا کردن لباس مناسب،‌ مشکلاتی در فعالیت‌های روزانه و احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف برخی از آسیب‌هایی هستند که به دلیل چاق شدن اتفاق می‌افتند.

 

عوامل بسیاری دست در دست هم، موجب بروز افزایش وزن در میانسالی می‌شوند که با برنامه ریزی درست و توجه به آنها می‌توانید از این مشکلات جلوگیری کنید. بهتر است برای تخمین کالری و انرژی مورد نیاز، ایجاد رژیم غذایی و ورزشی مناسب با یک متخصص مشورت کنید.
برچسب ها: میانسالی ، ناطقان ، اضافه وزن ، سن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: میانسالی ناطقان اضافه وزن سن افزایش وزن در میانسالی انجام ورزش ورزش های هوازی رژیم غذایی کالری سوزی برای مثال افزایش سن اضافه وزن تر می شود کاهش وزن وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۸۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند

فرارو- باورکردنی نیست، اما میزان شناخت و آگاهی اغلب کارگران نسبت به حق و حقوقشان به‌شکل حیرت‌آوری ناچیز است.

به گزارش فرارو؛ روز جهانی کارگر، با روز‌ یازدهم یا دوازدهم اردیبهشت در تقویم ایران مصادف می‌شود. ماده ۶۳ قانون کار، روز کارگر را تعطیل کارگران محسوب می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد مرخصی بگیرند، اما چون این مورد مختص کارگران است، رد و نشانی از آن در تقویم رسمی کشور نمی‌بینیم. تعطیلی روز کارگر، تنها موردی نیست که عموم کارگران از آن بی‌خبر هستند. قوانین مربوط به مرخصی، شیوه محاسبه و پرداخت حقوق، میزان سهم کارگر و کارفرما از پرداخت حق بیمه و... دیگر مواردی است که اطلاعات مفید و کاربردی درباره‌شان در پیله‌ای از راز مخفی شده است.

قانون کار درباره مرخصی استحقاقی چه می‌گوید؟

مرخصی استحقاقی کارگران بر اساس ماده ۶۴ قانون کار، سالی ۳۰ روز در نظر گرفته می‌شود. مدت مرخصی استحقاقی سالیانه کارگران مشاغل سخت‌و‌زیان‌آور پنج هفته است. اگر مدت فعالیت کارگر در کارگاه زیر یک سال باشد، مرخصی استحقاقی او را بر اساس نسبت و تناسب تعیین می‌کنند. روز‌های تعطیل جزو ایام مرخصی نیست.

کارگران به اشتباه تصور می‌کنند اگر از مرخصی استحقاقی استفاده نکنند، تعداد این روز‌ها ذخیره می‌شود. اما طبق قانون فقط ۹ روز در سال می‌توان مرخصی استحقاقی را ذخیره کرد و مابقی آن بدون پاداش سوخت می‌شود.

مرخصی استحقاقی ذخیره شده کارگر در پایان قرارداد کار یا اتمام همکاری، قابل‌تبدیل به پول است و کارفرمایان مکلف هستند وجه آن را به کارگر یا در صورت فوت او به ورثه پرداخت کنند.

قانون کار درباره مرخصی ساعتی چه می‌گوید؟

مرخصی ساعتی کارگر می‌تواند یک ساعت یا بیشتر در طول روز باشد. مرخصی ساعتی برای مواردی است که کارگر کار واجب و ضروری خارج از محیط کار داشته باشد یا دچار مشکلی شود. طبق ماده ۷ قانون کار، مرخصی کمتر از یک روزکار، جزو مرخصی استحقاقی منظور می‌شود و می‌توان زمان آن را جمع بست.

قانون کار درباره مرخصی زایمان چه می‌گوید؟

مرخصی زایمان کارگر زن بر اساس ماده ۷۶ قانون کار، روی هم‌رفته ۹ ماه است. ۴۵ روز از این مرخصی می‌تواند پس از زایمان مورداستفاده قرار بگیرد. ماده ۷۸ قانون کار، کارفرما را مکلف کرده به مادران شیرده تا پایان دوسالگی کودک پس از هر سه‌ساعت خدمت، نیم‌ساعت فرصت شیردادن بدهد. قانون کار تا وقتی نوزاد دوساله شود، از کارگر حمایت می‌کند.

قانون کار درباره مرخصی استعلاجی چه می‌گوید؟

مرخصی استعلاجی وقتی کابرد دارد که کارگر دچار بیماری عادی یا آسیب و حوادث مربوط به کار شود. قانون کار موعد مشخصی برای استفاده از مرخصی استعلاجی تعیین نکرده است، اما سقف مرخصی استعلاجی با تایید و گواهی پرشک معتبر، معمولا سه روز است.

پرداخت حقوق و مزایای کارگر در طول سه روز مرخصی استعلاجی توسط کارفرما تضمین شده، اما در صورت نیاز به روز‌های مرخصی بیشتر، حقوق و مزایای کارگر پس از پایان دوره استعلاجی توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌شود. قانون کار می‌گوید مدت مرخصی استعلاجی با تایید سازمان تامین اجتماعی، جزو سوابق کار و بازنشستگی کارگران محسوب می‌شود.

قانون کار درباره مرخصی بدون حقوق چه می‌گوید؟

مرخصی بدون حقوق وقتی قابل استفاده است که سقف قابل استفاده مرخصی استحقاقی پر شده باشد. کارگر در این صورت با توافق کارفرما، می‌تواند از مرخصی بدون حقوق استفاده کند. حداکثر مدت‌زمان درخواست مرخصی بدون حقوق دو سال است.
قرارداد کارگر، به‌موجب ماده ۱۶ قانون کار، در طول مدت مرخصی بدون حقوق تعلیق خواهد شد.

قانون کار درباره مرخصی تحصیلی چه می‌گوید؟

مرخصی تحصیلی در دسته مرخصی بدون حقوق قرار می‌گیرد. مهمترین ویژگی مرخصی تحصیلی این است که بر خلاف دیگر مرخصی‌های بدون حقوق می‌توان دو سال مرخصی تحصیلی را برای دو سال دیگر تمدید کرد و در مجموع تا دو سال افزایش داد.

قانون کار بازه زمانی مشخصی برای استفاده از مرخصی استعلاجی تعیین نکرده است قانون کار درباره روز‌های تعطیل رسمی چه می‌گوید؟

تعطیل هفتگی کارگران روز جمعه، است. کارگر همچنین در روز‌های تعطیل رسمی ذکر شده در تقویم نیز تعطیل خواهد بود و کارفرمایان نباید در این روز کارگر را به خدمت بگیرند یا وادار به کار کنند. مگر اینکه در توافق با او رقمی به‌عنوان اضافه‌کار در نظر بگیرد.

قانون کار درباره حق عائله‌مندی و حق فرزند چه می‌گوید؟

حق تاهل یا حق عائله‌مندی از امسال در زمره حق‌وحقوق رسمی کارگران متاهل قرار می‌گیرد. اگر کارگر فرزند هم داشته باشد، به او علاوه بر حق عائله‌مندی، حق اولاد تعلق خواهد گرفت. حق تاهل باید از امسال در قرارداد کارگران قید شود.

حق تاهل ۵۰۰ هزار تومان است و امسال برای اولین‌بار در فیش حقوقی کارگران قید می‌شود. فرقی ندارد کارگر مرد یا زن باشد و به هردوی آن‌ها این رقم تعلق خواهد گرفت.

حق اولاد برای هر فرزند محاسبه می‌شود. سال‌های پیش حق اولاد تا فرزند سوم قابل‌پرداخت بود، اما امسال با استفاده از قانون جوانی جمعیت و در راستای حمایت از کارگران، محدودیت این مورد برداشته شده تا حق اولاد برای همه فرزندان کارگران قابل پرداخت باشد.

حق اولاد سال ۱۴۰۳، برای هر فرزند معادل ۷۱۶ هزار تومان است، اما شرط استفاده از این مورد داشتن سابقه پرداخت ۷۱۶ روز حق بیمه است. در غیر این صورت کارگر نمی‌تواند از مزایای حق اولاد برخوردار شود.

قانون کار درباره حقوق وزارت کار و خالص پرداختی چه می‌گوید؟

پایه حقوق وزارت کار، امسال از پنج میلیون و ۴۸۵ هزار و ۲۲۶ تومان به هفت میلیون ۴۰۵ هزار ۵۶۸ تومان افزایش پیدا کرد. پایه حقوق کارگران در فیش حقوقی، با عنوان جمع مزد پایه می‌آید و در قرارداد‌های کارگری درج می‌شود.

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳، در کنار پایه حقوق، با یک‌سری مزایا تلفیق می‌شود. محاسبه و پرداخت مزایا دقیقا مانند پایه حقوق، اجباری است. حق بیمه سهم کارگر را در انتها کسر می‌کنند. یکی از مزایای حقوق وزارت کار ۱۴۰۳، بن خواربار است که امسال از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ همچنین از حق مسکن تشکیل می‌شود که مانند سال قبل ۹۰۰ هزار تومان خواهد بود و تغییری را تجربه نمی‌کند. حق عائله‌مندی امسال برای اولین‌بار در بخشنامه حقوق و دستمزد کارگری گنجانده شده و کارفرما باید به کارگر بابت آن ۵۰۰ هزار تومان بپردازد.

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ همچنین شامل حق اولاد است و کارگر متاهل به‌ازای هر فرزند ۷۱۶ هزار تومان دریافتی خواهد داشت که نسبت به رقم ۵۳۰ هزار تومان سال گذشته مقداری افزایش پیدا کرده است. داشتن فرزند دوم به معنای محاسبه، یک ۷۱۶ هزار تومان دیگر در فیش حقوق کارگران است.

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ با افزودن پایه سنوات تکمیل می‌شود. در این بخش مانند سال گذشته کارفرما باید مبلغ ۲۱۷ هزار تومان به حقوق کارگرانی باسابقه حداقل یک ساله فعالیت در کارگاه بپردازند.

قانون کار درباره حق بیمه کارگران چه می‌گوید؟

حق بیمه کارگران از سه سهم تشکیل می‌شود؛ سهم اول را دولت می‌دهد. پرداخت سهم دوم برعهده کارفرماست و آخرین سهم را از حقوق کارگر کسر می‌کنند.

حق بیمه کارگر در نهایت به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌شود که خدماتش را در طول سال از طریق دفترچه درمانی این بیمه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان ارائه می‌دهد و همچنین پس از پایان دوره خدمت کارگر، به او حقوق بازنشستگی بپردازد.

حق بیمه تامین اجتماعی معادل ۳۰ درصد حقوق ماهیانه کارگر است. کارفرما و دولت روی هم ۲۳ درصد آن را گردن می‌گیرند و هفت درصد دیگر از حقوق کارگران کسر می‌شود. کارگر برای اطمینان از پرداخت حق بیمه توسط کارفرما می‌تواند هر ماه به سایت یا اپلیکیشن تامین من مراجعه کند. گزارش‌ها معمولا با کمی تاخیر به‌روزرسانی می‌شوند.

قانون کار درباره حقوق بیکاری چه می‌گوید؟

حقوق بیکاری یا مقرری دوره بیکاری از جمله حقوق کارگر است. این مبلغ با شرایط و ضوابط خاص به کارگرانی که دوره‌ای مشخص حق بیمه پرداخت کرده اند تعلق می‌گیرد. رقمش ناچیز است و تنها باید گوشه‌ای از زخم‌ها و هزینه‌ها را تقبل کند.

بیمه بیکاری طوری برنامه‌ریزی شده تا بازگشت سریع کارگر به کار را رقم بزند. سوءاستفاده از قوانین بیمه بیکاری وجود دارد و از طرف دیگر سازمان تامین اجتماعی سخت‌گیرانه بر اجرایش نظارت دارد.

بیمه بیکاری به کارگرانی تعلق می‌گیرد که به شکل ناخواسته از کار بیکار یا اخراج شده‌اند. همچنین متقاضی باید حداقل یک سال سابقه پرداخت بیمه در کارنامه خود داشته باشد. در مدت پرداخت بیمه بیکاری در کلاس‌های آموزشی شرکت کند و دو ماه یکبار، وضعیت جدید خود را گزارش کند. جمع مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری نمی‌تواند برای افراد مجرد و متاهل به ترتیب بیشتر از ۳۶ ماه یا ۵۰ ماه باشد.

بیمه بیکاری پرداختی به کارگر معادل ۵۵ درصد میانگین مزد، روزانه او خواهد بود. به حق بیمه بیکاری برای افراد متاهل و دارای فرزند، حداکثر تا چهار نفر تخت تکفل، ۱۰ درصد حداقل دستمزد (به‌ازای هر نفر) اضافه خواهد شد تا در نهایت میزان مقرری بیمه بیکاری، به عددی بین حداقل دستمزد و ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق برسد.

دیگر خبرها

  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها
  • وقتی کارلو آنچلوتی به حلقه شادی و جشن قهرمانی بازیکنان رئال مادرید اضافه می‌شود! / فیلم
  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام
  • ۹۵۶ بوشهری به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • شبکه خبر دو هک نشده است/ تکذیب اضافه شدن صوت خارجی به سیگنال
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی + طرز تهیه
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو
  • قابلیت جدید تسلا سایبرتراک؛ قفل دیفرانسیل فعال خواهد شد
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند