Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، اسامی نامزدهای دریافت جوایز سالانه انجمن طراحان تولید (ADG) آمریکا اعلام شد.

مراسم اهدای جوایز بیست و پنجمین دوره این جوایز ۱۰ آوریل در مراسمی مجازی انجام می‌شود.

«منک»، «بلک باتم مار ینی»، «مولان»، «اخبار جهان» و «دادگاه شیکاگو ۷» نامزدهای بخش بهترین فیلم بلند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پینوکیو»، «زن شگفت انگیز ۱۹۸۴»، «پرندگان شکاری»، «تنت» و «آسمان نیمه شب» نیز در بخش فیلم بلند فانتزی نامزد شده‌اند.

در بخش فیلم بلند معاصر «۵ هم‌خون»، «به پایان چیزها فکر می‌کنم»، «پالم اسپرینگز»، «زن جوان امیدبخش» و «جشن پایان سال تحصیلی» انتخاب شده‌اند.

در بخش بهترین انیمیشن‌ها «یک فیلم از شان گوسفنده: فارماگدون»، «به پیش»، «روح»، «کرودها: عصر جدید»، «گرگ‌ران‌ها» جای گرفته‌اند.

برای دریافت جایزه بهترین فیلم یا سریال کوتاه تلویزیونی نیز از «فارگو»، «هالیوود»، «ترس‌های کوچک در هر جا»، «فرشته تاریکی» و «گامبی وزیر» جای دارند.

در فهرست نامزدها اسامی فیلم‌هایی چون «اما»، «تاریخ شخصی دیوید کاپرفیلد» و «یک شب در میامی» که از مدعیان اسکار هستند، جایی نیافته‌اند.

همان طور که پیشتر اعلام شده بود امسال رایان مورفی که با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی‌اش بالاترین کیفیت‌های تولید را ارایه کرده، جایزه ویژه این انجمن را دریافت می‌کند.

کد خبر 5156441

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم سینمایی جایزه سینمایی سینمای آمریکا سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر فیلم کوتاه موسیقی ایرانی فیلم سینمایی جشنواره موسیقی فجر تئاتر ایران جشنواره فیلم رضوی حوزه هنری عکاسی کنسرت آنلاین برنامه تلویزیونی کنسرت اینترنتی انیمیشن شبکه پنج سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • فوتسالیست های ایران جوایز را درو کردند؛ احمد عباسی آقای گل، محمدی بهترین دروازه بان
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • باانگیزه‌ترین نسخه ملی‌پوش ۳۵ ساله تقدیم پائز