Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بازیافت شهرستان لنجان گفت: با راه اندازی خط پیرولیز با اعتباری بالغ بر یکصد میلیارد ریال در سال آینده شاهد تولید گازوئیل در شرکت بازیافت شهرستان لنجان خواهیم بود که یکی از روش‌های مؤثر مدیریت ضایعات پلاستیکی و پلیمری است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سبحان نظری در آئین افتتاح و بهره برداری از دو پروژه کارخانه آلیاژ و پردازش شرکت بازیافت لنجان، اظهار کرد: در دنیای امروز پسماندهای پلاستیکی به دلیل کاربرد گسترده‌ای که انواع پلاستیک‌ها در زندگی شهروندان دارد به یکی از مهم‌ترین زیست محیطی مبدل شده چراکه حجم عظیمی از این پسماندها به طبیعت وارد شده و آثار زیان‌باری برای محیط‌زیست به‌همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدیریت صحیح ضایعات پلاستیکی قطعاً نقش مؤثری را در حفظ محیط‌زیست ایفا می‌کند از این رو روش‌های مختلفی برای بازیافت ضایعات پلاستیکی در دنیا دنبال می‌شود تا از دفن اینگونه ضایعات و پیامدهای زیست‌محیطی آن جلوگیری کند.

مدیرعامل شرکت بازیافت شهرستان لنجان تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع شرکت بازیافت شهرستان لنجان با تشکیل کارگروهی از متخصصین مختلف با ترسیم برنامه چشم‌انداز دوساله رویکردی با مضمون حفظ محیط‌زیست، بهداشت محیط شهری، فرهنگ‌سازی کاهش پسماند و استفاده از صنایع تبدیلی را در دستور کار خود قرار داد.

وی ادامه داد: شرکت بازیافت شهرستان لنجان طی دو سال گذشته در حوزه‌های اصلاح خط و بازسازی سوله پردازش و همچنین احداث کارخانه آلیاژ پلاستیک گام‌های مؤثری را برداشت تا شاهد کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و کمک به چرخه بازیافت مواد اولیه باشیم.

نظری با بیان اینکه در گام نخست افزایش راندمان در شرکت بازیافت لنجان، اصلاح و بازسازی سوله پردازش کارخانه بازیافت شهرستان لنجان در دستور کار قرار گرفت، اضافه کرد: اقداماتی چون مقاوم‌سازی و تعمیرات اساسی جهت دوام سازه و همچنین اصلاح خط تفکیک زباله در پروژه اصلاح سوله پردازش انجام گرفت و در فاز نخست خط بازیافت با خرید دستگاه سرند پردازش ۹.۵ متری با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال، افزایش پردازش و تفکیک تا حدود ۷۰ درصد نسبت به خط قبل رقم خورد.

وی عنوان کرد: با اجرای نوارهای تفکیک و احداث پلت فرم جدید، مواد قابل بازیافت تا حدود ۹۰ درصد قابل جداسازی پیدا کرد که ثمره آن کاهش ۵۰ درصدی دفن پسماند نسبت‌به خط فرسوده بود.

مدیرعامل شرکت بازیافت شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: احداث و راه اندازی کارخانه آلیاژ پلاستیک به عنوان یکی از صنایع تبدیلی نو و زیرساختی در صنعت بازیافت کشور در جهت به چرخه درآوردن مجدد نایلون و نایلکس از دیگر اقداماتی است که در شرکت بازیافت شهرستان لنجان به مرحله اجرا رسید.

وی یادآور شد: با احداث این کارخانه با ارزش هشت میلیارد ریال، نایلون‌های بازیافتی پس‌از انجام عملیات شستشو و غیره به پرک و کندر نایلون، به‌عنوان مواد اولیه درجه دو تبدیل شده و در اختیار صنایع قرار می‌گیرد.

نظری متذکر شد: با افتتاح این دو پروژه مهم گامی عظیم در عرصه بازیافت کشور و شهرستان لنجان برداشته شد و نتایج مطلوب زیست‌محیط و بهداشتی را برای این شهرستان در بر خواهد داشت.

وی با اشاره به حرکت شرکت بازیافت شهرستان لنجان در مسیر راه اندازی خط پیرولیز با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، افزود: پیرولیز یکی از راهکارهایی است که می‌تواند جایگزین مناسبی برای دفن و یا سوزاندن ضایعات پلاستیکی باشد چراکه در این فرایند، مواد با پایه کربنی در فضایی خالی از اکسیژن و به وسیله گرما تجزیه‌شده و محصولات مایع و گازی تولید می‌کند که می‌تواند به‌عنوان سوخت و یا منبع مواد شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت بازیافت شهرستان لنجان تصریح کرد: شرکت بازیافت در دو سال گذشته فرآیند تولید کود کمپوست و جداسازی اقلام ارزشمند بازیافتی را در دستور کار داشته‌است و در راستای ایفای رسالت خود در حفظ محیط‌زیست و حقوق شهروندی پس‌از اجرای موفقیت‌آمیز پروژه صنایع تبدیلی در سال جهش تولید برنامه احداث و راه‌اندازی مجموعه پیرولیز را در دستور کار خود قرار داده است به گونه‌ای که با شناسایی سرمایه‌گذار و بهره‌بردار از این طرح بتوانیم طی پنج سال میزان دفن زباله را در شهرستان لنجان به صفر برساند.

وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی خط پیرولیز با اعتباری بالغ بر یکصد میلیارد ریال در سال آینده شاهد تولید گازوئیل در شرکت بازیافت شهرستان لنجان خواهیم بود که یکی از روش‌های مؤثر مدیریت ضایعات پلاستیکی و پلیمری است.

کد خبر 480745

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لنجان بازیافت پلاستیک زباله های بازیافتی بخش خصوصي سرمایه گذاری بخش خصوصی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ضایعات پلاستیکی شرکت بازیافت راه اندازی خط دستور کار محیط زیست زیست محیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۷۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران بیان کرد: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

شاهمیرزایی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

وی همچنین با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، افزود: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷ درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

وی گفت: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کد خبر 6093293 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی