Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@14:48:42 GMT

تسخر سازمان‌یافته طب سنتی در برنامه خندوانه!

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۰۰۸۶

تسخر سازمان‌یافته طب سنتی در برنامه خندوانه!

با وجود توانمندی‌های گسترده طب سنتی در درمان بیماریهای مختلف از جمله کرونا و با وجود تاکید اسناد بالادستی کشور بر "لزوم به‌کارگیری طب سنتی در سیستم بیمارستانی کشور" همچنان شاهد سنگ‌اندازی و تمسخر طب سنتی از سوی برخی مسئولان و رسانه‌ها هستیم! - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنی به نقل از تحریریه؛ بیش از یک سال از  شیوع کرونا در کشورمان می‌گذرد اما هنوز در بخش رسمی نظام سلامت کشورمان از ظرفیت‌های گسترده طب سنتی در حوزه پیشگیری و درمان همه‌گیری کرونا، هیچ استفاده‌ای نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اقبال گسترده توده مردم به روش‌های ساده و مؤثر درمانی طب سنتی، طی سالهای اخیر، مراجعات خودجوش مردمی به اساتید طب سنتی (خارج از نظام رسمی درمانی و بیمارستانی کشورمان) برای درمان کرونا بسیار زیاد بوده است و جالب اینکه تقریباً تمام بیمارانی که روش‌های درمانی طب سنتی را برای درمان خود انتخاب کرده‌اند، ظرف مدت کوتاهی درمان شده‌اند و آمار مرگ‌ومیر میان این دسته از بیماران نزدیک به صفر بوده است.

این در حالیست که در کشور چین (که امروز موفق به مهار کرونا شده و کمترین میزان مرگ‌و‌میر ناشی از کرونا را دارد) به‌گفته مقامات این کشور در مقابله با کرونا، 92 درصد از طب سنتی و بومی چینی خود بهره گرفته‌اند! و این حقیقتی است که برخی از مقامات وزارت بهداشت ایران نیز به آن اذعان داشته‌اند اما سؤال اینجاست که چرا در کشورمان، طب سنتی نه‌تنها در نظام سلامت و سیستم بیمارستانی، جایگاهی ندارد بلکه در بسیاری از موارد مورد حمله، تحقیر و سرکوب از سوی برخی مسئولان نظام سلامت کشورمان نیز قرار می‌گیرد!!

در چین با حدود 1.5 میلیارد جمعیت، طب سنتی چینی از اهمیت و جایگاهی ویژه برخوردار است و مقامات چینی در دولت، برای طب سنتی چینی بیش از طب نوین ارزش قائل هستند؛ همین امر است که باعث شده است اقبال عمومی مردم چین به طب سنتی افزایش پیدا کند و حالا نیز نتیجه‌ آن صعود اقتصادی این کشور در یک سال درگیری جهان با کرونا مشخص شده است و چین توانسته با کمک طب سنتی خود، میزان مرگ و میر کرونا را به "صفر" برساند!

اما در کشورمان با وجود توانمندی‌های گسترده طب سنتی در درمان بیماریهای مختلف از جمله کرونا و با وجود تاکید اسناد بالادستی نظام سلامت بر "لزوم به‌کارگیری طب سنتی در سیستم بیمارستانی کشور" همچنان شاهد سنگ‌اندازی و مخالفت برخی مسئولان و بخش‌های دولتی و حتی حاکمیتی با طب سنتی بر خلاف تاکیدات صدباره مقام معظم رهبری هستیم!

نمونه اخیر چنین اقداماتی،‌ تسخر سازمان‌یافته "طب سنتی" در برنامه خندوانه رسانه ملی بوده است!

مهمان برنامه جمعه شب خندوانه (22 اسفند) خانم "مینو محرز" بود! در این مطلب کاری با سبقه و ارتباطات این فرد نداریم اما نکته‌ قابل تامل اینکه وی برای تخریبِ تجویز و درمان‌های طب سنتی، در برنامه خندوانه رسانه ملی، دست‌ به دامان یک خاطره عجیب شد و فرمودند: "بیماری داشتم که برای درمان کرونا وایتکس رقیق + آب لیمو + دود عنبرنسارا مصرف کرده بود و دچار آسیب های مری و ... شده بود!"

درخواست و سؤال اول این است که لطفاً نام و نشانی این بیمار را ترجیحاً در جلسه خصوصی معرفی کنید تا شبهه افسانه‌سرایی‌های شما پایان یابد و به یقین برسیم!

مسئله دوم این است که بعد از افاضات پرافاده و تهی از استدلال خانم محرز، شخصیت "جناب‌خان" در مذمت و تمسخر مصرف عنبر نسارا و سبک درمانی طب سنتی، دقایقی از رسانه ملی را صرف می‌کند!

در پایان نیز کمدین استندآپ، ابتدای خزعبلاتش را با تمسخر مصرف عنبرنسارا آغاز می‌کند!

حالا یک سؤالی جدی: مگر می‌شود موضوع همه این اجراها به‌صورت اتفاقی یکسان باشد؟! یا اینکه باید بگوییم از قبل به‌صورت کاملا برنامه‌ریزی شده، موضوع این قسمت از خندوانه، تمسخر طب سنتی تعیین شده! همان طب سنتی که در اصل موفق‌ترین بازده و عملکرد را در طول یک سال گذشته در درمان بیماران کرونایی داشته است.

چنین اقدامات و برنامه‌هایی در حالیست که پس از شیوع کرونا در کشورمان افرادی که آشنایی مختصری با حوزه طب سنتی داشته‌اند با مراجعه به اساتید مربوطه طب سنتی در خارج از نظام سلامت رسمی کشور، نتایجی بسیار شگرف در درمان بیماران کرونایی با مرگ‌ومیر نزدیک به صفر، عایدشان شده است!

از زمان شیوع گسترده کرونا در کشورمان، چرایی عدم به‌کارگیری مؤثر متخصصین طب ایرانی و روش‌های درمانی آن در سطح بیمارستان‌های کشور با وجود مرگ‌ومیر بالای بیماران مبتلا به کووید19، سؤال اصلی کارشناسان و توده مردم از مسئولان ارشد نظام سلامت کشورمان بوده است.

تجربه بسیار موفق چین در درمان بیماران کرونایی و کاهش چشمگیر مرگ‌ومیر کووید19 در آن کشور با استفاده از طب سنتی چین، خود گواه بزرگی بر این حقیقت تلخ است که "پشت‌پا زدن مسئولان ارشد نظام سلامت کشورمان به طب سنتی ایرانی و عدم استفاده از توانمندی‌های آزموده‌شده طب سنتی در درمان بیماران کرونایی تا به امروز جان هزاران نفر از مردم کشورمان را به‌تاراج برده و توده مردم، با از دست دادن جان عزیزان خود، بهای این لجاجت و مخالفت مسئولان امر با طب سنتی را پس داده‌اند!"

حمایت مسئولان حوزه سلامت از طب سنتی در حد "شعار"بودجه اختصاصی ناچیز طب سنتی با سیاست‌‌های ابلاغی مقام معظم رهبری همخوانی نداردآقای وزیر! ترویج و توسعه طب سنتی مورد مطالبه رهبری با "بودجه نزدیک به صفر" چطور ممکن است؟!گزارش/ واکاوی سهم 150هزارمیلیارد تومانی سلامت از لایحه بودجه 1400/ از رشد عجیب اعتبارات خدمات فرهنگی و ورزشی تا سهم اندک توسعه طب سنتی+ نمودارهالزوم ورود متخصصین طب سنتی به درمان کرونا/ ضرورت تغییر اعضای "کمیته علمی" ستاد مقابله با کروناخسروپناه: تمسخر "طب سنتی" و چشم‌بستن بر قراردادهای جنایت‌بار "مافیای دارو""طب سنتی" مهم‌ترین مزیت رقابتی ایران در درمان بیماران کرونایی استنادیده‌گرفتن طب سنتی در پاندمی کرونا به‌قیمت جان مردم!ولایتی: برخی بدون اینکه "طب سنتی" را بشناسند با آن مخالفت می‌کنند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طب سنتی طب سنتی درمان بیماران کرونایی نظام سلامت کشورمان طب سنتی مرگ ومیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فرشیدی افزود: مراکز سراج در ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۲۵ استان کشور راه اندازی شده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: به سمت درمان مشکلات اجتماعی پیش می‌رویم با مشارکت‌های مردمی، سعی کردیم که ارتباطجامعه با روانشناسان را تقویت کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: طی سال گذشته غربالگری سلامت روان با ۸ شاخص برای غربالگری اختلالات اضطرابی و خلقی اجرا شده و ۱۲ و ۶ دهم درصد باید تکمیل شود که تاکنون به ۸ و ۴ دهم درصد رسیده است. به گفته مسئولان بیمه سلامت ۶ خدمت از خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه‌های پایه قرار گرفته­ و این پوشش دهی در حال افزایش است. مصلحی از فعالیت سه هزار و ۳۰۰ روانشناس در شبکه بهداشت و درمان کشور خبر داد و گفت: خدمات سلامت روان به صورت رایگان در مراکز جامع خدمات سلامت در سراسر کشور ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند