Web Analytics Made Easy - Statcounter

هانی زاده گفت: بسیاری از کشورهای غربی و رسانه های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش می کنند سند همکاری ایران و چین را سند استعماری تلقی کنند در حالیکه منافع ملی ایران در این سند محرز است و این همکاری می تواند در گسترش و پویایی اقتصاد ایران نقش موثری داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هانی زاده ، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با دیارآفتاب؛ گفت: همکاری های استراتژیک ایران و چین یک سند تضمین کننده منافع مشترک تهران و پکن است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هانی زاده اظهار کرد: از آنجایی که چین یکی از شرکای اقتصادی و سیاسی ایران است این سند می تواند محور همکاری جدیدی را در شرق و غرب آسیا بین ایران و چین ایجاد کند.

 وی افزود: با توجه به اینکه چین در آینده در صدد احیا جاده ابریشم است و ایران یکی از محوری ترین کشورهای جاده ابریشم تلقی می شود لذا این سند همکاری می تواند یک بلوک اقتصادی گسترده ای را در شرق جهان ایجاد کند.

این کارشناس سیاسی در ادامه بیان کرد: علاوه بر چین ممکن است روسیه و کشورهای دیگر در شرق و غرب آسیا به این همکاری ایران و چین بپیوندند و به تدریج بخش مهمی از جهان از نفوذ استعمارگرانه آمریکا و نفوذ دلار خارج خواهد شد.

وی تصریح کرد: چین درصدد است به جای استفاده از دلار از یک ارز جدیدی برای تقابل با تهدیدهای آمریکا استفاده کند  ایران نیز همواره مورد تحریم آمریکاست لذا به نفع ایران است که سند راهبردی  و همکاری ۲۵ ساله ایران و چین را عملیاتی بکند.

 هانی زاده اظهار کرد: علی رغم جریان سازی هایی که صورت میگیرد این سند دربرگیرنده منافع ملی ایران است و جای نگرانی نیست.

هانی زاده خاطر نشان کرد: بسیاری از کشورهای غربی و رسانه های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش می کنند  این سند همکاری  را سند استعماری تلقی کنند در حالیکه منافع ملی ایران در این سند محرز است  و این همکاری می تواند در گسترش و پویایی اقتصاد ایران نقش موثری داشته باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: همکاری می تواند ایران و چین هانی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ درحاشیه دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا "کیلم دو تامبلا "نخست وزیر بورکینافاسو با حجت الاسلام والمسلمین رئیسی دیدار و گفتگو کرد.
رئیس جمهور در این دیدار، توسعه روابط با قاره آفریقا را از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و با بیان اینکه ایران اسلامی در تعامل با کشور‌های آفریقایی منافع ملت ایران و ملت‌های آفریقایی را دنبال می‌کند، بر ضرورت تسریع در ایجاد سازوکار‌های تقویت روابط ایران و بورکینافاسو از جمله فعال سازی کمیسیون مشترک دو کشور تاکید کرد.

آقای رئیسی در ادامه به ظرفیت‌های بسیار خوب و پیشرفت‌های چشمگیر کشورمان در بخش‌های مختلف صنعت و معدن، کشاورزی، نفت و انرژی و علم و فناوری اشاره و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به ظرفیت‌های عظیم موجود در قاره آفریقا برای توسعه و پیشرفت، آماده همکاری، تعامل و تبادل این ظرفیت‌ها با کشور‌های آفریقایی از جمله بورکینافاسو است و اطمینان داریم توسعه این روابط به نفع ملت‌های دو کشور خواهد بود.
نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار ضمن تبریک برگزاری موفق اجلاس بین المللی ایران و آفریقا به آقای رئیسی و همچنین محکومیت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق، ایران و ایرانیان را صاحب تمدنی بزرگ توصیف و بر علاقمندی کشورش برای توسعه هرچه بیشتر روابط با ملت ایران تاکید کرد.

کیلم دو تامبلا با اشاره به تلاش رسانه‌های غربی برای ارائه تصویری نادرست و مخدوش از جمهوری اسلامی ایران افزود: بر خلاف تبلیغات غربی‌ها، ایران کشوری مستقل و درحال توسعه و پیشرفته است که این موضوع جذابیت‌های توسعه و تقویت روابط در زمینه‌های گوناگون با این کشور را مضاعف کرده است.

نخست وزیر بورکینافاسو همچنین بر علاقمندی کشورش برای گسترش همکاری‌های و تعامل با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های زیر ساختی، ارتباطاتی، معادن، کشاورزی، دامپروری، حمل و نقل، علم و فرهنگی، دانش بنیان و انرژی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • پیش‌بینی امام خمینی (ره) از سرکوب‌ها در آمریکا: آنها تحمل آشفتگی خوابشان را ندارند