Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: فایزر می گوید که براساس مطالعه این شرکت واکسن کووید-۱۹ آن طی شش ماه اول پس از تزریق ۹۱ درصد از موارد ابتلا به ویروس کرونا کم کرده است.
مطالعه جداگانه ای نشان می دهد که تزریق هر دو دُز این واکسن باعث تولید میزان کاملا قابل توجهی پادتن حتی در افرادی که در دهه ۸۰ و ۹۰ زندگی هستند می شود.
اما بررسی ها نشان داد که فقط ۶۳ درصد افراد واکسینه شده سلول های موسوم به "تی" که به حفظ این پادتن ها برای مدتی طولانی تر کمک می کند تولید می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پاسخ این سوال مهم که مصونیت در برابر ویروس کرونا بعد از زدن واکسن برای چه مدتی ادامه می یابد هنوز معلوم نیست.
فایزر داده های ۴۶ هزار نفری که در کارآزمایی اصلی این شرکت داوطلب شده بودند را دقیقا شش ماه بعد از تزریق دُز دوم تحلیل کرد.
این شرکت همچنین داده های ۸۰۰ داوطلب در آفریقای جنوبی را بررسی کرد و نتیجه گیری کرد که واکسن به همین اندازه در برابر نمونه جهشی که در این کشور شناسایی شده موثر است. مطالعات آزمایشگاهی نشان می داد که پادتن تولید شده در اثر این واکسن برای مقابله با این نمونه جهشی کمتر موثر است.
آلبرتا بورلا رئیس و مدیرعامل فایزر گفت: "کارایی بالای واکسن تا شش ماه بعد از تزریق دُز دوم و در مقابل نمونه غالب در آفریقای جنوبی باعث اعتماد بیشتر به تاثیر کلی واکسن ما می شود."
مطالعات بلندمدت مشابه به روی کلیه واکسن های کرونا از جمله آکسفورد-استرازِنِکا در جریان است، اما فایزر اولین واکسنی است که گزارش آن منتشر می شود.
تحقیقات جداگانه توسط دانشگاه بیرمنگام این موضوع را بررسی کرد که چه اتفاقی برای سیستم ایمنی صد داوطلب ۸۰ تا ۹۶ ساله افتاده است.
نمونه های خون این افراد نشان دهنده میزان بالای پادتن بود که می تواند به طور موثری ویروس اولیه کرونا را از کار بیاندازد.
تاثیر این پادتن ها در برابر نمونه جهشی در برزیل یک چهاردهم بود.
با این حال پژوهشگران مطمئن بودند افراد واکسینه شده با فایزر همچنان در برابر نمونه برزیلی ویروس مصونیت دارند چون میزان پادتن در آنها خیلی زیاد بود.
با این حال فقط ۶۳ درصد افراد این گروه سنی میزانی قابل ردیابی سلول تی تولید کرده بودند.
دکتر هلن پِری از محققان گفت: "معلوم نیست این در درازمدت چه اثری از نظر ایمنی سازی دارد."
سلول های تی می توانند سلول هایی که ویروس کرونا ربوده و آنها را به مرکز تکثیر ویروس تبدیل کرده را نابود کنند.
اما آنها در درازمدت همچنین به حفظ پادتن در بدن کمک می کنند.
پروفسور پال ماس از دیگر محققان این مطالعه گفت: "این چیزی است که از نزدیک زیر نظر خواهیم داشت."
منبع: بی بی سی برچسب ها: فایزر ، واکسن

منبع: خرداد

کلیدواژه: فایزر واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۳۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد