Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه به امضای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر حوزه های علمیه رسید.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه، در مراسمی به امضای دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاهم نامه در راستای تحقق آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید و به منظور تقویت همکاری، هم افزایی و بهره گیری بهینه از امکانات، ظرفیت ها و توانمندی های متقابل علمی و تخصصی دو مجموعه در اعتلا و تقویت نظام اسلامی و همچنین اهمیت و ضرورت وحدت حوزه های علمیه و دانشگاه در جهت پیشبرد اهداف تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری درخصوص بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی منعقد شده است.

توسعه همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی، اجتماعی، رسانه ای، ارتباطات بین المللی و مدیریتی دو مجموعه، بهره مندی متقابل از توانایی ها، ظرفیت ها و امکانات یکدیگر و بهره مندی متقابل در ایجاد توسعه ارتباطات و تعمیق مناسبات علمی و فرهنگی بین معاونان، مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه و حوزه در سطح کشور از جمله اهداف انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه است.

دکتر خسروپناه: تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه می تواند وحدت حوزه و دانشگاه را به ظهور برساند

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم امضای تفاهم نامه، گفت: نظام موضوعاتی که در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شده، شامل مباحث فقهی خوب و مهمی هستند و قطعاً می تواند برای حل مشکلات کشور راهگشا باشد.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ما به دنبال این موضوع هستیم که تفاهم نامه بین مرکز مدیریت حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی بتواند وحدت حوزه و دانشگاه را به ظهور برساند.

وی با بیان اینکه صرف نوشتن کتاب نمی تواند حوزه و دانشگاه را به تعامل برساند، گفت: تعامل بین حوزه و دانشگاه نیازمند به اشتراک گذاشتن علوم به صورت حضوری و در جلسات متعدد است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه خاطرنشان کرد: گفتمان فقهی سازی علوم اسلامی ظرفیت خوبی را برای پذیرش مباحث دینی و فقهی در فضای دانشگاه فراهم کرده و البته حوزویان نیز باید با دانشگاه ارتباط قوی تری برقرار کرده و از علوم و نظرات آنها مطلع شوند.

دکتر حیدری: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سند اسلامی شدن دانشگاه ها به دنبال انعقاد تفاهم نامه با حوزه های علمیه در عرصه های علمی است

همچنین دکتر احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با اشاره به امضای تفاهم نامه بین مرکز مدیریت حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: سند اسلامی شدن دانشگاه ها سال هاست که به دانشگاه ها ابلاغ شده، اما متأسفانه تاکنون اجرایی نشده است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرایی شدن این سند در دوران مدیریت جدید، به دنبال ایجاد ارتباط و انعقاد تفاهم نامه با حوزه های علمیه در عرصه های مختلف علمی و تربیتی است.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: فرصت مطالعاتی و دوره های کوتاه مدت از برنامه های موجود در این تفاهم نامه است.

وی با بیان اینکه برای تولید محتوای علمی و دینی مبتنی بر منابع و آموزه های دینی نیز مقرر شده، کارگروه ویژه ای تشکیل شود، گفت: به دنبال تعریف همکاری های مشترک بین حوزه های علمیه و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای کشور هستیم.

دکتر حیدری افزود: موضوع دیگری که در این تفاهم نامه مدنظر قرار گرفته، پشتیبانی از تولید در عرصه نیروی انسانی است.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: می خواهیم با همکاری حوزه های علمیه به تولید محتوای مجازی در راستای مدیریت فضای مجازی و تربیت دینی بپردازیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی حوزه های علمیه حوزه و دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۲۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت

ایسنا/بوشهر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحدها استفاده نمایند.

به گزارش ایسنا، سروری‌مجد روز شنبه ۸ اردیبهشت در جریان بازدید از پتروشیمی های مستقر در عسلویه  با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیازها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.
دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.
سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.
وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.
دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند
مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.
غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.
وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال