Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@00:23:19 GMT

بهترین کشورها برای مهاجرت + 10 شهر برتر برای زندگی

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۵۰۳۱

بهترین کشورها برای مهاجرت + 10 شهر برتر برای زندگی

نمی توان یک کشور را معرفی کرد و فقط آن را بهترین کشور برای مهاجرت دانست. زیرا با توجه به علایق و شرایط هر شخص، بهترین کشور برای هر متقاضی مشخص می شود. حتی شرایط آب و هوایی یک کشور نیز می تواند برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان دارای اهمیت باشد؛ یا نحوه برخورد و رفتار مردم آن کشور با مهاجرین یا خلق و خوی مردم در روابط روزمره در سبک زندگی شما هم تاثیر قابل توجهی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهایی مثل آلمان، اتریش، هلند، سوئیس، استرالیا، کانادا و آمریکا می توان از کشورهای محبوب برای مهاجرت نام برد.

شاخصی برای اندازه‌گیری میزان صلح و آرامش در کشورها به نام شاخص جهانی صلح(Global Peace Index) وجود دارد. رتبه بندی امن ترین کشورها، سالیانه بر اساس این شاخص تعیین و بروزرسانی گردد.

رده بندی امن ترین کشورهای دنیا به ترتیب:

ایسلند نیوزیلند پرتغال اتریش دانمارک کانادا سنگاپور جمهوری چک ژاپن سوئیس

علاوه بر مسائلی که مستقیم با امنیت افراد در ارتباط هستند، مواردی که مرتبط به وضعیت رفاهی است نیز سنجیده می‌شوند. مثلا اینکه سیستم حمل‌ونقل یک کشور چقدر پیشرفته است؛ یا اینکه در موارد اضطراری و غیرمترقبه مانند بلایای طبیعی یا جنگ، کشور چقدر امکان ارائه خدمات دارد. در نظر داشته باشید که مقایسه امتیاز کشور محل سکونت شما با کشوری که قصد سفر به آن را دارید، می تواند به شما در درک بهتر مقصدتان کمک کند.

زندگی کردن و یا حتی سفر کردن به مقصدهایی که به عنوان شاد ترین کشورهای جهان در نظر گرفته می شوند، می تواند یکی از لذت بخش ترین تجربه های یک فرد باشد. کیفیت زندگی و سطح رضایت مردم از کشوری که در آن زندگی می کنند، تاثیر زیادی بر میزان رضایت و شاد بودن مردم دارد. برای سنجش این موضوع معیار های مختلفی مورد ارزیابی قرار می گیرند؛ برای مثال: سطح آموزش، شرایط اشتغال، رضایت از زندگی، وضعیت درآمد، سلامت و شرایط محیط زیست.

رده بندی شادترین کشورهای دنیا به ترتیب:

فنلاند دانمارک سوئیس ایسلند نروژ هلند سوئد نیوزیلند اتریش لوکزامبورگ

پول و رفاه مالی به تنهایی نمی تواند عامل شادی و خوشحالی مردم یک کشور باشد و فاکتور های زیادی در مورد این موضوع وجود دارد. برای این تحقیق ۱۵۶ کشور مختلف مورد بررسی و نظر سنجی قرار گرفتند.

حال با توجه به معیارهای ذکر شده می دانیم که صرفا سهولت اخذ ویزا و دریافت اقامت، تنها معیار برای انتخاب کشور مقصد نیست. شاید کشورهایی مثل پاراگوئه، ویتنام یا مکزیک، مسیر کوتاه تر یا حتی بسیار ارزان تری برای مهاجرت تلقی شوند؛ اما آیا ادامه زندگی باید بر اساس راحتی و سختی دریافت ویزا باشد؟ بسته به شرایط سنی، مالی، سوابق تحصیلی و کاری هر شخصی یک مسیر مهاجرت مخصوص به خود دارد. از یک وکیل مهاجرتی با تجربه در انتخاب بهترین مسیر مهاجرت مشاوره دریافت کنید.

به نقل از موسسه همراه، کشورهایی زیر بیشترین تعداد مهاجر را در چند سال اخیر پذیرفته اند:

آمریکا آلمان بریتانیا اسپانیا کانادا فرانسه استرالیا ایتالیا هلند سوئد

بهترین شهرها برای زندگی

زندگی شهری به سرعت در حال تغییر است و در حتی کشورهای پیشرفته، شهرها تفاوت زیادی با هم دارند. این تفاوت ها بیش از 30 فاکتور مهم را شامل می شوند؛ با گزارشی از Economist Intelligence Unit که مسئول رتبه بندی و تحلیل این فاکتور هاست، 10 شهر برتر را لیست کردیم:

وین، اتریش ملبورن، استرالیا سیدنی، استرالیا اوساکا، ژاپن کلگری، کانادا ونکوور، کانادا تورنتو، کانادا توکیو، ژاپن کپنهاگ، دانمارک آدلاید، استرالیا

 

با توجه به آنچه گفته شد بهتر است شرایط سنجی را در اولویت قرار دهید زیرا شرایط سنجی درست، شما را به مقصد مناسب می رساند. موسسه همراه قبل و بعد از مهاجرت، با بهره مندی از وکلای با تجربه در داخل و خارج از ایران همراه شما خواهد بود. تلفن تماس: 02188559435

منبع: https://hamrahlaw.com/countries/

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مهاجرت رپورتاژ آگهی بهترین کشورها برای مهاجرت شادترین کشورهای دنیا برای مهاجرت بهترین کشور یک کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۵۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • از اینجا رانده و از آنجا مانده
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • (ویدیو) اظهار ندامت و پشیمانی اشکان خطیبی از مهاجرت
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • (ویدئو) واکنش بغض‌آلود وزیر اسبق بهداشت به مهاجرت بهترین شاگردانش از ایران