Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حمل و نقل عمومی جزو آن دسته از حوزه‌های کاری است که بازارش همیشه داغ داغ بوده و حتی با گذشت بیش از یک‌سال از ورود مهمانی به نام کرونا، استفاده مردم از وسایل کاهش پیدا نکرده بلکه افزایش هم داشته است، با این اوصاف چند روزی است که اتفاقی تازه در بخش اتوبوسرانی پایتخت رخ داده که در این گزارش به پیگیری آن می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسیر همیشگی‌ام از سمت میدان ونک تا تجریش بود و طبق معمول بی‌آرتی‌های مربوطه را سوار و در مقصد پیاده می‌شدم، در اتوبوس بی‌آرتی با توجه به گفته‌های مسافران متوجه شدم که دیگر اتوبوس‌ها تا تجریش به مسافران خدمت‌رسانی نمی‌کنند و باید در پارک وی پیاده شد و مجددا در صف اتوبوس‌های تجریش ایستاد تا به مقصد برسیم.

سوال اینجاست که با توجه به وجود کرونا نباید خدمات حمل و نقل و عمومی برای مردم به سهولت انجام شود و مردم دیگر دغدغه نداشته باشند؟ متأسفانه برخی اقدامات و تغییرات بدون مطالعه در حال حاضر سلامت شهروندان در حمل و نقل عمومی به مخاطره افتاده و نارضایتی شدید مردم را به همراه داشته البته از سوی دیگر تعداد زیادی اتوبوس در ایستگاه پارک وی بدون استفاده و پارک شده در ساعات پیک جمعیت، وجود دارد و این خود جای تامل دارد.

با این کار علاوه بر اینکه صف بی‌آرتی دوبرابر می‌شود و مردم باید در گرما و سرما در صف بایستند، انتقال ویروس کرونا هم بیش از پیش می‌شود و به نوعی چندین دغدغه و مشکل اجتماعی به دلیل یک تدبیر نامناسب شکل می‌گیرد؛ در این راستا چند روز گذشته مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران در جلسه علنی شورا اعلام کرد که مدتی است بر اساس گزارش های شهروندان تغییرات عجیب در خط بی‌آر‌تی تجریش به راه‌اهن ایجاد شده و این موضوع گلایه‌های شهروندان را به همراه داشته است.

وی بیان کرد: بر اساس اطلاعیه‌ای که در ایستگاه‌های اتوبوس نصب شده از ۲۳ اسفند خط بی‌آرتی تجریش به راه‌آهن تغییر کرده و مسافرانی که قصد عزیمت به تجریش را دارند باید در ایستگاه پارک‌وی پیاده و از اتوبوس‌های گردشی تجریش_پارک‌وی استفاده کنند. همچنین مسافرانی که قصد عزیمت به راه آهن از تجریش را دارند باید در ایستگاه امانیه پیاده شده و از اتوبوس‌های پارک‌وی راه‌آهن استفاده کنند؛ همچنین این عضو شورای شهر تهران در آن جلسه به حناچی شهردار تهران تذکر داد و دلیل تذکرش هم این بود که باید رضایت مردم به ویژه در ایام کرونا جلب شود و وضعیت اختلال تردد اتوبوس‌ها برطرف شود، چرا که این مسأله بدون مطالعه انجام شده است.

با توجه به حجم بسیار زیاد نارضایتی مردم از این قضیه و تذکر مسئولان، با محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت‌وگو کردیم و موضوع را با آن در میان گذاشتیم، ترفع گفت که افرادی که از اتوبوس پارک وی پیاده می شوند، دیگر برای رفتن به تجریش از بلیت استفاده نمی‌کنند و به طور رایگان به آن ها خدمت‌رسانی می‌شود، همچنین در گذشته هم تمامی اتوبوس‌ها به تجریش نمی‌رفتند و تنها چند راننده این کار را انجام می‌دادند، در ادامه وی تاکید کرد که ما برای اینکه در حدفاصل چهارراه پارک وی و تجریش خط ویژه نداشتیم، این کار را انجام دادیم زیرا راندمان خط اتوبوسرانی را دچار مشکل کرده بود و در حال حاضر تنها ۴ درصد مسافران برای رفتن به تجریش از اتوبوس پیاده می‌شوند.

گفته‌های این مقام مسئول شاید در نگاه اول درست و منطقی باشد اما صف طولانی مردم و جبران هدر رفت زمان آن ها با کدم ارگان و نهاد است؟ آیا اجرای یک برنامه و تدبیر نامناسب بدون در نظر گرفتن حال مسافران و وقت آن ها آن هم در شرایط کرونایی کار درستی است؟ تجمع جمعیت در این ایستگاه و سوار شدن در اتوبوسی دیگر خود سبب تراکم افراد شده و احتمال انتقال کرونا ویروس را شدت می بخشد که موضوع قابل توجیهی نیست؛ به همین علت انتظار می‌رود با توجه به شعار مسئولان مبنی بر رعایت شرایط شهروندان و دسترسی آن ها به خدمات مناسب و با کیفیت بالا، این تغییرات اساسی که مشکلاتی را ایجاد کرده، به زودی رفع شود تا شاهد گلایه و نارضایتی مردم در این زمینه نباشیم.

بیشتر بخوانید

سهم ۵۰۰ میلیاردی اتوبوسرانی از اوراق مشارکت/ ترفع: با این مبلغ نمی‌توان هزار دستگاه اتوبوس خرید گلایه مردم از خط بی آر تی تجریش به راه آهن بازار داغ ویروس کرونا در بی آر تی‌ها + فیلم

گزارش از نوشین نثاری

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتوبوسرانی بلیت اتوبوس اشتغالزایی کرونا ویروس اتوبوس ها راه آهن بی آرتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۰۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ضرب و شتم در اتوبوس BRT/ هشدار پلیس به مجرمان

خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ فروردین ۱۴۰۳ فیلمی با موضوع "کتک زدن مردم با زنجیر در اتوبوس"، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که شهروندان تهرانی را نگران کرد.

در پاسخگویی به مطالبات شهروندان در برخورد با این گروه از هنجارشکنان، با تلاش شبانه روز مأموران پلیس شناسایی و دستگیر شد و برای بازسازی صحنه به محدوده جرم در ایستگاه اتوبوس خیابان دماوند آورده شد.

فکر نمی‌کردم این اراذل دستگیر شوند

شاکی پرونده که مورد ضرب و شتم قرار گرفته شده بود می‌گفت: ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۲ طبق هر روز سوار اتوبوس شدم تا به منزل بروم که متوجه شدم گروهی در پشت جمعیت و در شلوغی درب ورودی درب اتوبوس اقدام به جیب‌بری و سرقت گوشی همراه می‌کنند.

با صدای بلند به مردم هشدار دادم که مراقب گوشی‌هایتان باشید ممکنه سرقت شود؛ این حرف من باعث خشم و عصبانیت سارقان شد و پس از سوار شدن و نشستن بر روی صندلی با قمه و زنجیر شروع به صرب و شتم بنده کردند که همان طور در فیلم‌مشخص است التماس می‌کردم که نزنند هنگامی که اتوبوس ایستاد سارقان درب با زور دست باز کردند و پیاده شدند و شروع به ضربه زدن به بدنه و شیشه‌های اتوبوس کردند و متواری شدند و فکر نمی‌کردم این اراذل دستگیر شوند.

مردم حاضر در مکان بازسازی صحنه با دیدن جمعیت پلیس و سارق از پلیس تقاضا داشتند که این افراد باید اشد مجازات را داشته باشند.

و همچنین مردم از اقدامات پلیس قدردانی کردند که امنیت کشور را حفظ می‌کنند تا مردم با خیال راحت از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.

هشدار رئیس پلیس پایتخت؛ مجازات سنگین در انتظار مجرمان

سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی پایتخت با اشاره به دستگیری عامل کتک زدن مردم در اتوبوس به مجرمان هشدار داد که پلیس همواره در صحنه بوده و با مجرمان برخورد می‌کند.

سردار محمدیان فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه بازسازی صحنه کتک زدن مردم در اتوبوس به مجرمان هشدار داد که پلیس همواره با اشراف اطلاعاتی و تجهیزات فنی و نیروی انسانی در صحنه بوده و با مجرمان برخورد می‌کند.

فرمانده انتظامی پایتخت گفت: از شهروندی که فیلم ضرب و شتم مردم در اتوبوس را تهیه و مستندسازی کرد تشکر می‌کنم؛ صحنه دل‌خراشی بود اما تجربه و توان پلیس موجب دستگیری این شرور شد و مأموران ما پنج تا ۶ روز بعد از این حادثه هویت متهم را شناسایی کردند.

وی گفت: این متهم به یکی از استان‌های غربی کشور متواری شده و در یکی از روستاها مخفی شده بود که همکارانم با اشراف اطلاعاتی او را دستگیر کردند؛ متهم به هنگام دستگیری با مأموران هم درگیر شد.

سردار محمدیان با هشدار به مجرمان تاکید کرد که پلیس توان و تجهیزات لازم را دارد و از این صحنه‌ها به سادگی نمی‌گذرد و با هماهنگی دستگاه قضائی مجازات سنگینی برای این افراد در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه دادستان تهران هم پیگیر این پرونده بود تا زودتر دادگاه این فرد برگزار شود، این فرد سابقه دار بوده و همدست هم دارد.

کد خبر 6091275

دیگر خبرها

  • ماجرای ضرب و شتم در اتوبوس BRT/ هشدار پلیس به مجرمان
  • اجرای طرح ارتقاء ایمنی تردد عابرین و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج
  • رقم پرداختی ما به حوزه حمل و نقل ۳۴ همت است
  • عامل کتک زدن مردم با زنجیر در اتوبوس دستگیر شد | ویدئو
  • کتک زدن مردم با زنجیر در اتوبوس؛ متهم دستگیر شد
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در چهارمحال و بختیاری
  • فیلم| پیاده‌روی خانوادگی با طعم بی‌تدبیری / مردم در گِل ماندند
  • اقامتگاه ییلاقی پادشاهان قاجار و پهلوی اینجاست