Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی تکواندو در فاصله حدود ۴ ماه تا المپیک توکیو تصمیم به قطع همکاری با علی‌محمد بسحاق گرفت تا از تکرار اتفاقات المپیک ریو جلوگیری کند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، هفته گذشته و در فاصله کمتر از 4 ماه تا آغاز رقابت‌های المپیک توکیو خبر قطع همکاری تیم ملی تکواندو با علی‌محمد بسحاق  رسانه‌ای شد تا شاهد قطع همکاری فریبرز عسکری با همکار محبوب خود در سالیان اخیر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکاری که از المپیک جوانان  2010 آغاز شد و در دو مقطع حضور عسکری در  تیم ملی بزرگسالان ادامه داشت و سرانجام پس از حدود 11 سال به جدایی منجر شد.

اتفاقی که البته در دنیای حرفه‌ای ورزش  امری طبیعی است و بارها در رشته‌های مختلف ورزشی شاهد قطع همکاری مربیان با دستیاران خود به دلایل مختلف بوده‌ایم، اما بعد از این جدایی شاهد مصاحبه و اظهاراتی از سوی بسحاق بودیم که جای سؤال داشت و  از سوی یک مربی حرفه‌ای و باتجربه بعید بود.

 شک و تردیدی در  توانایی‌های فنی بسحاق  نیست و هیچ‌کس نیز نمی‌تواند منکر خدمات ارزنده این مربی در سال‌های همکاری با تیم‌های ملی باشد، اما از مربی در این سطح انتظار می‌رفت بعد از قطع همکاری با تیم ملی رفتاری حرفه‌ای داشته باشد اما او با اظهاراتش نه تنها خود را زیر سؤال برد، بلکه ابهاماتی نیز ایجاد کرد.

بسحاق در گفت‌وگو با رسانه‌ها، مدعی است که در سالیان همکاری با عسکری اختیار تام داشته و تنها در ماه‌های اخیر از سوی سرمربی تیم ملی کشورمان محدود شده است.  بسحاق  همچنین مدعی شده که عسکری در راه پشتوانه‌سازی در رنکینگ المپیک و مسیر سهمیه مرتکب اشتباهاتی شده است. 

با فرض درستی صحبت‌های بسحاق و طبق گفته‌های او باید پرسید، چرا در زمانی که اختیار تام داشت نسبت به اصلاح مسیر اشتباه تیم ملی اقداماتی انجام نداد و همچنان  اصرار به تداوم مسیر اشتباه در کنار عسکری داشت؟ مسیری که البته مربوط به چند ماه پیش که طبق گفته‌های بسحاق محدود شده بود، نیست و  از سه سال پیش و پس از بازگشت مجدد زوج عسکری - بسحاق آغاز شده بود.

صحبت‌های بسحاق این فرضیه را تداعی می‌کند که با وجود اعتقاد به اشتباهات سرمربی تیم ملی در پشتوانه‌سازی، او همچنان تمایل به همکاری با تیم ملی و احتمالاً حضور در المپیک توکیو داشته و چشم خود را به روی اشتباهات به زعم خود بسته بود. از طرفی چرا حالا که به نظر می‌رسد سرمربی تیم ملی با او قطع همکاری کرده، از استعفا صحبت می‌کند؟

اینکه مربی سابق تیم ملی مدعی است سرمربی تیم ملی در ماه‌های اخیر اجازه صحبت او با مدیرفنی  و رئیس فدراسیون تکواندو را نداده از دیگر موارد عجیب است. در همه مجموعه‌ها و تیم‌های ملی مرسوم است که سرمربی تیم ملی  به نمایندگی از کادرفنی و ملی‌پوشان با مدیرفنی و رئیس فدراسیون در ارتباط باشد تا در خصوص برنامه‌ها، نیازها، مشکلات و مسائل دیگر صحبت کند و دلیلی بر حضور مربی تیم ملی در این جلسات دیده نمی‌شود.

جوابگو و پاسخگوی نتایج و عملکرد تیم ملی، سرمربی است و  هیچ وقت در زمان ناکامی قرار نیست به جای سرمربی، مربی یا حتی مدیرفنی پاسخگو  باشد و در نهایت سرمربی یک تیم آماج حملات و ترکش انتقادات قرار خواهد گرفت. از طرفی فریبرز عسکری در خصوص اتفاقات اخیر ترجیح داده سکوت کند، اما طبق گفته‌های آرش فرهادیان رئیس سازمان تیم‌های ملی تصمیم بر قطع همکاری با بسحاق گرفته شده و استعفایی در کار نبوده است. موضوعی که به نظر می‌رسد دلیل آن از سوی سرمربی تیم ملی، استفاده از تجربیات تلخ گذشته تکواندو ایران و جلوگیری از تکرار سناریوی المپیک 2016 ریو بوده است. جایی که میان سرمربی و مربی وقت تیم ملی  پیش از مسابقات المپیک ریو شکاف ایجاد شد و نتیجه آن در نهایت ناکامی یکی از پرامیدترین تیم‌های کاروان ورزشی ایران به خاطر حاشیه‌های درون تیمی در المپیک ریو بود.

جامعه تکواندو در واکنش به اظهارات بسحاق و اتفاق اخیر به حمایت گسترده از فریبرز عسکری در شبکه‌های اجتماعی پرداخت تا مشخص شود پیشکسوتان، قهرمانان و اهالی تکواندو حق را به سرمربی تیم ملی داده‌اند.

توضیحات فرهادیان درباره قطع همکاری ساعی با فدراسیون تکواندو


انتهای پیام/

 

    

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک المپیک فریبرز عسکری تکواندو ایران تکواندو کمیته ملی المپیک المپیک فریبرز عسکری تکواندو ایران تکواندو سرمربی تیم ملی مربی تیم ملی المپیک ریو قطع همکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات سناریوی رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح

روزنامه عرب زبان رای الیوم از سناریوی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح پرده برداشت و نوشت که اطلاعات گروه های مقاومت درباره عملیات احتمالی به این شهر، گواه بر طرح ارائه شده از سوی تل آویو به طرف مصری و دولت آمریکا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به نقل از رای الیوم، همه اطلاعات طرف‌های اسرائیلی و مصری درباره اجرای قریب الوقوع عملیات نظامی در محور فیلادلفیا و حومه شهر رفح، گواه بر این است که طرف اسرائیلی به دنبال عملیات محدودی است که طی آن بمباران سنگین زیرساخت‌ها، مگر در موارد ضرورت انجام نخواهد شد و هدف این عملیات، چهار گردان مقاومت در شهر رفح است.

این رسانه نوشت: اطلاعات گروه‌های مقاومت درباره عملیات احتمالی رفح گواه بر طرح ارائه شده تل آویو به طرف مصری و دولت آمریکاست. بر اساس اطلاعات موجود، به نظر می‌رسد که آمریکا و مصر با طرحی موافقت کرده‌اند که از عملیات تدریجی حکایت دارد که از مناطق شرقی شهر رفح شروع می‌شود و با بمباران سنگین مگر مناطقی که ارتش رژیم صهیونیستی گمان کند رهبران حماس در آن مخفی شده باشند، همراه نخواهد بود و تل آویو به اطلاع مقامات آمریکایی و مصری رسانده که اطلاعات لازم را درباره زیرساخت‌های نظامی مقاومت در شهر رفح و زیر تونل‌ها، برخی محله‌ها و کوچه‌های این شهر، جمع آوری و نهایی کرده است.

رای الیوم افزود: صحبت از عملیات نظامی تدریجی است که گفته می‌شود با همکاری کمیته نظامی و امنیتی مصر از حیث نظامی و اطلاعاتی طراحی شده و این بدان مفهوم است که قاهره موافقت اولیه را داده و این عملیات منتظر دستور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

این رسانه ادامه داد: نتانیاهو به عامل وقت و فشار به منظور وادار کردن مقاومت برای قبول پیشنهاد جدید مصر در لحظات آخر درباره تبادل اسیران امید دارد تا از عملیات صرف نظر کند، اما طرح‌های عملیاتی آماده و روی کاغذ است و بُعد اطلاعاتی پایان یافته و صحبت از روند تدریجی درگیری برای تصرف مناطق و حمله به حماس است.

رای الیوم اضافه کرد: منابع وابسته به مقاومت از آمادگی کامل برای مقابله با دشمن صحبت به میان می‌آورند. چهار گردان القسام در شهر رفح طی هفت ماه گذشته در عملیات نظامی شرکت نکرده و آماده و سرحال برای درگیری و رویارویی هستند.

کد خبر 748638

دیگر خبرها

  • امیدواریم در المپیک پاریس بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم / خیلی سخت است المپیک لندن را تکرار کنیم + فیلم
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • روسیه «واگنر» را بازسازی کرد تا از تکرار شورش آن جلوگیری کند
  • عذرخواهی رسمی روبن آموریم به خاطر سفر به لندن و مذاکره با وست هم
  • آرتتا: رایا فوق العاده بود؛ بازی طوری پیش رفت که بیش از حد انتظارمان عقب نشستیم
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!
  • «پائز»: می‌خواهیم بهترین اتفاق را برای والیبال ایران رقم بزنیم
  • جزئیات سناریوی رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح